I dag bare! Gratis frakt på alle bestillinger!

3" Rimelig Kort Bølgete Maskinknyttet Grå Parykker

 
Lengde: 3"
Vist Farge: 22N
Frisyrer: Bølgete
Kvalitet: Syntetisk
Cap Konstruksjon: Maskinknyttet Med Mono Top

Fordeler med Maskinknyttet Med Mono Top Parykker
Monofilament parykker tilby deg en lue som er myk å ta på. I utgangspunktet se gjennom og svært vanskelig å oppdage. Den monofilament veving tillater hvert hårstrå til å bevege seg fritt og mer naturlig. Den øverste delen av dette parykk er fullstendig håndknyttet slik at utseendet er like naturlig som mulig. Det er en monofilament stykke, noe som betyr at uansett hvor du skille parykk, vil det gi inntrykk av at håret kommer fra din egen hodebunnen .

Her er den wow-faktor! Her er åpne wefts på utrolig slanke strimler av stretchmateriale som faktisk mold til formen på hodet. Innen en time, vil dette parykk huske konturene av hodet.
Parykk Størrelse
(tommers)
Cap Størrelse
(tommers)
Første til
(tommers)
Side til Side over pannen
(tommers)
Side til Side over toppen
(tommers)
Tempel til tempel over baksiden
(inch)
Nakken av Nakke
(tommers)
Ultra Petite 20-20.5" 12-12.5" 10-10.5" 10.5-11" 12.5-13" 4-4.5"
Petite 21-21.5" 13-13.5" 11" 11.5-11.75" 13-13.5" 4.5-5"
Gjennomsnitt 22-22.5" 14-14.5" 12-12.5" 12.5-13" 14.5-15" 5-5.5"
Stor 23-23.5" 15-15.5" 12.5-13" 13-13.5" 15-15.5" 5.5-6"

Hvordan søke En Lace Parykk

1) Plasser lace parykk på hodet. Juster hårfestet til en naturlig posisjon ved å trekke lace fremover. Sørg foran øret kraner er selv og alle kantene er i en naturlig posisjon.

2) Bind parykk i en hestehale og ta av parykk. Klipp forsiktig lace av kantene på parykk.

3) Sett parykk lim rett under hårfestet. Sørg for at det er en liten mengde på hårfestet rundt hodet.

4) Bind parykk i en løs hestehale . Linje parykk til like før klebemidlet . Posisjons alle kantene er på plass. Skyv parykk ned til å danne til limet. Trekk forsiktig nedover ryggen hårfestet.

Rengjøring av syntetiske parykker

Syntetisk parykk er rimeligere enn menneskehår og er holdbar. Tradisjonelle curling strykejern, slag dryers og varme valser kan ikke benyttes på syntetisk hår fiber.

Detangle

Forsiktig fjerne floker med et bredt tann kam, arbeider gradvis fra endene til basen.

Skylle

Submerges parykk i kaldt vann. Bland i en liten mengde sjampo for syntetisk hår. Sug din parykk i 3-5 minutter. Virvle uten å gni.

Skylle

Skyll med kaldt vann for å fjerne sjampo. Trykk forsiktig med et håndkle for å fjerne overflødig vann. Ikke gni eller vri.

Tørke & Betingelse

Tørke og Betingelse Plasser på en sammenleggbar parykk stativ, spray med en leave-in conditioner, og la det lufttørke . Ikke vri eller klemme.

Styling av Hår

Bruk fingrene eller en bred kam å style syntetisk parykk. Definer lag med syntetisk-Safe styling produkter. For krøllete parykker, bruk en pick eller kam for å løsne fibrene, men ikke trekk på håret.

Lagring av Hår

Når den ikke er i bruk, må du alltid sette parykk på en utstillingsdukke eller parykk stå å opprettholde formen. Hvor ofte vil avhenge av din miljø, livsstil og mengde svette. Foreslått for rengjøring er etter 10 til 14 dager av slitasje.
Det er best å lagre menneskehår i sin originalemballasje. Eller du kan lagre håret i en plastpose.

Total Leveringstid = Behandlingstid + Leveringstid

Behandlingstid: ulike behandlingstider for ulike bestillinger

  • Standard Rekkefølge: Det vil ta 7-10 dager.
  • Lace Front Parykk Rekkefølge: Det vil ta 10-15 dager.
  • Monofilament Rekkefølge: Det vil ta 18-25 dager.
  • Full Lace Parykker Rekkefølge: Det vil ta 15-20 virkedager.
  • Håndknyttet Parykker Rekkefølge: Det vil ta 15-20 virkedager.
  • Men Toupees / Women Toppers Order: Det vil ta 40-45 virkedager.

LEVERINGSTID
Det tar 2-4 dager før du mottar varene dine.
På grunn av force majeure kan leveringstiden påvirkes.


Leveringsmetoder og Avgift

Vi vil levere bestillingen din DHL / RPX / DPD. Levering i Storbritannia er kr 100 som vil bli automatisk lagt til i totalsummen .

Ordresporing

Sporingsnummeret på pakken vil bli sendt til deg etter at bestillingen er levert. Du kan bruke den til å sjekke status på din bestilling på nettet.

Returrett

Hvis du ønsker å returnere din bestilling, kan du kontakte oss med alle dine spørsmål og bekymringer første. Gi oss ditt ordrenummer innen 15 dager etter mottak. Vi vil gjerne bytte eller refundere varen. Din tilfredshet er vår høyeste prioritet. Alle elementer må være originale pakket. Alle pakker sendes via en medgjørlig metode. Vi beklager at vi ikke kan ansvarlig for tapt i transitt. Og de opprinnelige fraktkostnader kan ikke refunderes.

Special Price kr 1 377,00

Vanlig pris: kr 2 481,00

størrelse: *
Farge:*
Antall:*
- +

Kunde (7 anmeldelser)

L***a
WOW! Ingen kan spørre meg det er en parykk. De er sjokkert når jeg forteller dem så mesteparten av tiden jeg ikke snakke om det!
S****y
DETTE ER DEN BESTE WIG jeg noen gang eid SÅ LANGT !!!! LOVE IT. Flott kvalitet !! Jeg vil bestille igjen.
C****e
Dette er en veldig fin parykk. Jeg er revet på om jeg skal ha smell kuttet eller ikke, slik det faller nå er pen, men jeg er stadig feiende det ut av øynene mine. Men jeg er redd for at skjære smell ville ødelegge det som gjør dette parykk unik. Uansett, flott kvalitet hår, nydelig stil. En fin parykk for hver dag, eller en kveld ute.
R****l
Om 10 år siden jeg begynte å legge merke håret mitt blitt svært tynn og skjør, og til slutt jeg endte opp med en skallet flekk på toppen. Jeg ble stadig følelsen selv samvittighet av håret mitt og jeg endelig bestemte meg for å prøve en parykk. Dette parykk er min sjette parykk. Jeg startet med kortere parykker deretter jobbet meg opp til lengre og lengre. Jeg tok den ut av esken, ristet den, kjøre fingrene gjennom den og sette den på hodet mitt og WOW! Jeg kan knapt fortelle jeg har det på hodet mitt!
B***h
Passer bra. Ser bra ut også. Stunning parykk. Veldig naturlige farge og texture.I aldri har hatt min ekte hår dette lenge ... så det tar litt tid å bli vant til.
I****y
Jeg bestilte den i sjokolade Frost og dens en Med brun med noen redish og svært kalde høydepunkter i front. Jeg har slitt den hver dag siden. En annen ting jeg liker med den er, betyr det ikke vikler seg som min andre gjør når gni på kragen eller du strøk. Før jeg hadde å børste eller gre håret mitt for å holde det ser fint. Dette er så glatt og silkemyk, og du kan aldri fortelle det er en parykk! Jeg føler meg ganske for første gang på lenge!
Side:

Legg til omtale

You're reviewing:3" Rimelig Kort Bølgete Maskinknyttet Grå Parykker

Individual photo size cannot exceed 2MB.


Topp Av Side

Om oss

  • 20+års erfaring i parykk virksomheten
  • 500+forskjellige stiler av favoritt utseende
  • 2000+hår produkter selges hver dag
  • 50000+kunder kjøper parykker fra oss
Kategorier