I dag bare! Kjøp 2 Parykker Få kr 100 gratis og gratis frakt!

5" Designet Kort Krøllete Maskinknyttet Grå Parykker

 
Lengde: 5"
Vist Farge: 58
Frisyrer: Krøllete
Kvalitet: Syntetisk
Cap Konstruksjon: Maskinknyttet

Fordeler med Maskinknyttet Parykker
Maskinknyttet parykker tillate hodet å bli kjøligere enn solid avkortet parykker. Dette skyldes det faktum at det er laget med mindre hår, og den spesifikke Maskinknyttet konstruksjonen gir anledning til en luftstrøm til hodet og hodebunnen . Det er også justerbare stropper eller kroker på nakken for å feste parykken på plass.
Parykk Størrelse
(tommers)
Cap Størrelse
(tommers)
Første til
(tommers)
Side til Side over pannen
(tommers)
Side til Side over toppen
(tommers)
Tempel til tempel over baksiden
(inch)
Nakken av Nakke
(tommers)
Ultra Petite 20-20.5" 12-12.5" 10-10.5" 10.5-11" 12.5-13" 4-4.5"
Petite 21-21.5" 13-13.5" 11" 11.5-11.75" 13-13.5" 4.5-5"
Gjennomsnitt 22-22.5" 14-14.5" 12-12.5" 12.5-13" 14.5-15" 5-5.5"
Stor 23-23.5" 15-15.5" 12.5-13" 13-13.5" 15-15.5" 5.5-6"

Hvordan Sett din parykk på

1) Finn forsiden og baksiden av parykk (etiketten går inn bakerst).

2) Børst ditt eget hår tilbake; sikring lengre stykker med en hårnål og plassere en parykk cap over hodet (holder parykk på plass.)

3) Ta tak i parykk på toppen og sett den over hodet ditt fra din naturlige hårfestet til den naturlige hårfestet i ryggen.

4) Parykken skal føle seg trygge, men ikke for stramt. Du kan justere parykk for en sikker, komfortabel passform.

5) Stil som du ville ditt eget hår. De små tappene i det foran ørene kan justeres for å holde parykk tett til ansiktet. Vær forsiktig med håret.

Rengjøring av syntetiske parykker

Syntetisk parykk er rimeligere enn menneskehår og er holdbar. Tradisjonelle curling strykejern, slag dryers og varme valser kan ikke benyttes på syntetisk hår fiber.

Detangle

Forsiktig fjerne floker med et bredt tann kam, arbeider gradvis fra endene til basen.

Skylle

Submerges parykk i kaldt vann. Bland i en liten mengde sjampo for syntetisk hår. Sug din parykk i 3-5 minutter. Virvle uten å gni.

Skylle

Skyll med kaldt vann for å fjerne sjampo. Trykk forsiktig med et håndkle for å fjerne overflødig vann. Ikke gni eller vri.

Tørke & Betingelse

Tørke og Betingelse Plasser på en sammenleggbar parykk stativ, spray med en leave-in conditioner, og la det lufttørke . Ikke vri eller klemme.

Styling av Hår

Bruk fingrene eller en bred kam å style syntetisk parykk. Definer lag med syntetisk-Safe styling produkter. For krøllete parykker, bruk en pick eller kam for å løsne fibrene, men ikke trekk på håret.

Lagring av Hår

Når den ikke er i bruk, må du alltid sette parykk på en utstillingsdukke eller parykk stå å opprettholde formen. Hvor ofte vil avhenge av din miljø, livsstil og mengde svette. Foreslått for rengjøring er etter 10 til 14 dager av slitasje.
Det er best å lagre menneskehår i sin originalemballasje . Eller du kan lagre håret i en plastpose.

Total Leveringstid = Behandlingstid + Leveringstid

Behandlingstid: ulike behandlingstider for ulike bestillinger

  • Standard Rekkefølge: Det vil ta 7-10 dager.
  • Lace Front Parykk Rekkefølge: Det vil ta 10-15 dager.
  • Monofilament Rekkefølge: Det vil ta 18-25 dager.
  • Full Lace Parykker Rekkefølge: Det vil ta 15-20 virkedager.
  • Håndknyttet Parykker Rekkefølge: Det vil ta 15-20 virkedager.
  • Men Toupees / Women Toppers Order: Det vil ta 40-45 virkedager.

LEVERINGSTID
Det tar 2-4 dager før du mottar varene dine.
På grunn av force majeure kan leveringstiden påvirkes.


Leveringsmetoder og Avgift

Vi vil levere bestillingen din DHL / RPX / DPD. Levering i Storbritannia er kr 100 som vil bli automatisk lagt til i totalsummen .

Ordresporing

Sporingsnummeret på pakken vil bli sendt til deg etter at bestillingen er levert. Du kan bruke den til å sjekke status på din bestilling på nettet.

Returrett

Hvis du ønsker å returnere din bestilling, kan du kontakte oss med alle dine spørsmål og bekymringer første. Gi oss ditt ordrenummer innen 15 dager etter mottak. Vi vil gjerne bytte eller refundere varen. Din tilfredshet er vår høyeste prioritet. Alle elementer må være originale pakket. Alle pakker sendes via en medgjørlig metode. Vi beklager at vi ikke kan ansvarlig for tapt i transitt. Og de opprinnelige fraktkostnader kan ikke refunderes.

Special Price kr 1 169,00

Vanlig pris: kr 1 827,00

størrelse: *
Farge:*
Antall:*
- +

Kunde (6 anmeldelser)

F*y
Når jeg forteller folk at det er en parykk de ikke kan tro den.Hver gang jeg bære parykk mine venner kompliment hvor naturlig det ser ut, og de kan ikke si det er en parykk.
T*****y
Bedre enn jeg expected.Worth hver krone som jeg paid.Highly anbefaler WigSiS.
S***h
Jeg bærer, ganske mye eksklusivt, menneske-hår parykker. Også, jeg blander min egen hår i front, noe som gir dem en helt realistisk utseende. Det er frodig, langt hår som er så silkemyk! Huden-toppen er helt realistisk. Ingen vil noen gang vet du at du er iført en parykk. Hetten er gjennomsnittlig størrelse og svært komfortable. Jeg trenger vanligvis å sy på noen tucks i mine caps for å gjøre dem passer bedre, men jeg trengte ikke å gjøre det med denne.
E***a
Dette er min første parykk noensinne, men jeg må si jeg tror im kommer til å gå tilbake til mitt eget hår for en stund !! Jeg måtte starte på seg parykker føre mitt eget hår var så over processed.I bestilte fargen er mer av en kaffebønne med svært lette blonde striper. Så hvis du ikke ser etter noe lys så ikke for den fargen. Det passer perfekt når jeg fikk taket på å sette den på. Det er en litt kløende, men det er helt ny, så jeg antar etter seg den for litt det skal kjøle seg ned.
K**e
Dette er den tredje virkelige parykk iv'e fått, og jeg elsker det. etter en fryktelig hårklipp uhell, jeg fikk denne parykken i fargen vises bare planer om å bruke den til min lange håret vokste tilbake. jeg kjøpte det min naturlig skygge, blonde og ingen kropp merke jeg hadde på meg i parykk. Jeg hadde den i nesten sju måneder før håret mitt vokste tilbake, og det har blitt en favoritt i min store parykk samlingen.
N***y
Jeg elsker denne parykk til døden. Jeg har hatt alopecia areata i 7 år nå, og dette parykk brakt verk. alle mine venner trodde håret mitt bare vokste ut av ingen der. dens skinnende i begynnelsen, men for meg ser det skinnende og betinget. im får løse komplimenter. Theres ingen negative om dette wig..im som målløs. helt målløs. det er så silkemyk og avskjed ser så ekte.

Legg til omtale

You're reviewing:5" Designet Kort Krøllete Maskinknyttet Grå Parykker

Topp Av Side

Om oss

  • 20+års erfaring i parykk virksomheten
  • 500+forskjellige stiler av favoritt utseende
  • 2000+hår produkter selges hver dag
  • 50000+kunder kjøper parykker fra oss
Kategorier