I dag bare! GRATIS GAVER.

9" Blond Syntetisk Kort Passende Rett 3/4 Parykk

 
Lengde: 9"
Vist Farge: 25B
Frisyrer: Rett
Kvalitet: Syntetisk
Cap Konstruksjon: Maskinknyttet

Fordeler med Maskinknyttet Parykker
Maskinknyttet parykker tillate hodet å bli kjøligere enn solid avkortet parykker. Dette skyldes det faktum at det er laget med mindre hår, og den spesifikke Maskinknyttet konstruksjonen gir anledning til en luftstrøm til hodet og hodebunnen . Det er også justerbare stropper eller kroker på nakken for å feste parykken på plass.

Hvordan bære en Lang Parykk eller Halv Parykk

Lange parykker eller halv parykker er en enkel måte å tilføre volum, lengde eller en bestemt stil på håret ditt i løpet av minutter.

Trinn 1:
Enten gjør en hestehale på baksiden av hodet for kort hår, eller på toppen av hodet ditt hvis du har lengre hår, eller rett og slett trekke håret tilbake, men ikke knytte det opp - hvis det er volum som du er etter.
Trinn 2:
Rett inn flexi-kam på toppen av hodet, og skyv kammen fast mot hodebunnen . For ekstra sikkerhet kan du også sikre lavere flexi-kam på nakken din, ved å skyve det oppover.
Trinn 3:
Du kan dekke sømmen av fossen parykk med et hodebånd eller du kan style ditt eget hår over sømmen med eller uten pannelugg.

 

Rengjøring av syntetiske parykker

Syntetisk parykk er rimeligere enn menneskehår og er holdbar. Tradisjonelle curling strykejern, slag dryers og varme valser kan ikke benyttes på syntetisk hår fiber.

Detangle
Forsiktig fjerne floker med et bredt tann kam, arbeider gradvis fra endene til basen.
Vask
Submerges parykk i kaldt vann. Bland i en liten mengde sjampo for syntetisk hår. Sug din parykk i 3-5 minutter. Virvle uten å gni.
Skylle
Skyll med kaldt vann for å fjerne sjampo. Trykk forsiktig med et håndkle for å fjerne overflødig vann. Ikke gni eller vri.
Tørke & Betingelse
Tørke og Betingelse Plasser på en sammenleggbar parykk stativ, spray med en leave-in conditioner, og la det lufttørke . Ikke vri eller klemme.

Styling av Hår

Bruk fingrene eller en bred kam å style syntetisk parykk. Definer lag med syntetisk-Safe styling produkter. For krøllete parykker, bruk en pick eller kam for å løsne fibrene, men ikke trekk på håret.

Lagring av Hår

Når den ikke er i bruk, må du alltid sette parykk på en utstillingsdukke eller parykk stå å opprettholde formen. Hvor ofte vil avhenge av din miljø, livsstil og mengde svette. Foreslått for rengjøring er etter 10 til 14 dager av slitasje.
Det er best å lagre menneskehår i sin originalemballasje. Eller du kan lagre håret i en plastpose.

Total Leveringstid = Behandlingstid + Leveringstid

Behandlingstid: ulike behandlingstider for ulike bestillinger

  • Standard Rekkefølge: Det vil ta 7-10 dager.
  • Lace Front Parykk Rekkefølge: Det vil ta 10-15 dager.
  • Monofilament Rekkefølge: Det vil ta 18-25 dager.
  • Full Lace Parykker Rekkefølge: Det vil ta 15-20 virkedager.
  • Håndknyttet Parykker Rekkefølge: Det vil ta 15-20 virkedager.
  • Men Toupees / Women Toppers Order: Det vil ta 40-45 virkedager.

LEVERINGSTID
Det tar 2-4 dager før du mottar varene dine.
På grunn av force majeure kan leveringstiden påvirkes.


Leveringsmetoder og Avgift

Vi vil levere bestillingen din DHL / RPX / DPD. Levering i Storbritannia er kr 100 som vil bli automatisk lagt til i totalsummen .

Ordresporing

Sporingsnummeret på pakken vil bli sendt til deg etter at bestillingen er levert. Du kan bruke den til å sjekke status på din bestilling på nettet.

Returrett

Hvis du ønsker å returnere din bestilling, kan du kontakte oss med alle dine spørsmål og bekymringer første. Gi oss ditt ordrenummer innen 15 dager etter mottak. Vi vil gjerne bytte eller refundere varen. Din tilfredshet er vår høyeste prioritet. Alle elementer må være originale pakket. Alle pakker sendes via en medgjørlig metode. Vi beklager at vi ikke kan ansvarlig for tapt i transitt. Og de opprinnelige fraktkostnader kan ikke refunderes.

Special Price kr 1 012,00

Vanlig pris: kr 1 641,00

Farge:*
Antall:*
- +

Kunde (5 anmeldelser)

I*****
Det er andre parykk jeg kjøpe fra WigSiS og ingen skuffelse heller! Den håndverk er veldig delikat. Takk for flott jobb!
B*****y
Jeg liker denne parykken! Jeg bruker den i # 1. Det ser ut som ekte hår! Det er virkelig myk. Jeg elsker det!
L***a
Det er så glamorøst og luksuriøst. Og det er helt naturlig å lete. Mine venner trodde ikke det var min ekte hår. Jeg hadde faktisk å ta den av og vise dem. Krøllene aldri floke. Vekten og tekstur i håret så realistisk. Det har ikke så skummelt høy glans som mange syntetiske parykker gjøre og langsiden bang hjelper med realisme faktor. Jeg vil definitivt være å kjøpe en annen!
J***e
For noen måneder siden hadde jeg min klippe håret på kortest det har vært, en søt pixie kutt som jeg elsket. Men etter hvert som ukene gikk, fant jeg ut at jeg ville ha lengre låser, dette har en tendens til å skje hver gang jeg klippe håret mitt kortere enn det var. Dette er min første parykk og jeg kunne ikke ha bedt om en bedre første. Ut av pakken, ser det vakkert. Fargen er fantastisk (jeg fikk den i fire, en medium mørk brun) og er svært rik og luksuriøs. Håret er mykt og ganske enkel å håndtere eventuelle floker kan børstes ut lett eller fly-aways temmes uten problem. Hetten er ikke kløende i mildt og huden delen ser uhyggelig realistisk.
A**e
Min fetter har fortalt meg for en stund at jeg ville se flott ut i en lang krøllete parykk, hadde jeg prøvd en mye dyrere en før det så forferdelig. Jeg endelig ga etter og kjøpte denne parykk fordi det ser vakkert i bildet, og prisen var rett i tilfelle jeg hatet det. MEN jeg elsker denne parykk det er så naturlige og vakre! Jeg får så mange komplimenter når jeg bruker det noen der romeople fortelle meg hvordan de skulle ønske de hadde vakkert hår som mitt!

Legg til omtale

You're reviewing:9" Blond Syntetisk Kort Passende Rett 3/4 Parykk

Topp Av Side

Om oss

  • 20+års erfaring i parykk virksomheten
  • 500+forskjellige stiler av favoritt utseende
  • 2000+hår produkter selges hver dag
  • 50000+kunder kjøper parykker fra oss
Kategorier