I dag bare! GRATIS GAVER.

Ta vare på din Parykk Ekte Hår

11. sep. 2017 08.17.47

Brukere kan forvente et stort utvalg av enkelt- eller kombinasjonsbaserte materialer, komplett med hår i en rekke blandede eller fremhevede nyanser. Så hvordan sammenligner omsorg og levetid for disse virkelige hårstykkene med de mer tradisjonelle som har vært tilgjengelige til nå? Parykk Ekte Hår, gitt riktig omsorg, vil faktisk vare mye lenger enn syntetiske parykker. Det er grunnen til at denne typen parykk vil være generelt dyrere enn syntetiske klær til bruk. Slittere kan forvente å betale opptil tre ganger eller mer for parykker laget av ekte menneskehår.

Det er derfor helt avgjørende å ta vare på din Parykk Ekte Hår. Vi anbefaler at du følger disse prosedyrene:

Før du vasker din paryk, bruk alltid en bred tannkam for å fjerne eventuelle tangler. På den måten finner du det lettere å restylle og tørke håret ditt.

Bruk aldri varmt vann på et Parykk Ekte Hår fordi dette ikke vil påvirke håret selv, det kan skade grunnmaterialet eller endre form. Lunkent vann er tilstrekkelig. Rengjøringsprodukter som inneholder fargestripping egenskaper (ofte funnet i medisinske sjampo) bør unngås. Velg en spesialist sjampo eller et produkt som er fri for parabener. Vri parykken innvendig ut og la den lime sammen med sjampoen i fem til ti minutter. Ikke gni eller skrubbe det som du ville normalt hår, da dette kan bety at du mister kostbare tråder. Skyll forsiktig og bruk et balsam hvis ønskelig. Dette vil bidra til å unngå tangles når du tørker parykken.

Klem forsiktig ut overflødig vann og bruk et håndkle for å tørke din Parykk Ekte Hår. Hvis du må bruke en tørketrommel, legg parykken på en parykkblokk eller et hodet (som også bidrar til å gjenvinne basisformen), kvis forsiktig inn i stil og tørk med en kjølerinnstilling.

Til slutt, når håret er delvis eller helt tørt, bruk en bred tannkam for forsiktig å fjerne eventuelle gjenværende tangles. Spesielle stylingprodukter anbefales - vi bruker ofte produkter av Trendco hvis du trenger en anbefaling, men det finnes andre merkevarevalg.
Investering i en Parykk Ekte Hår er en stor beslutning, men vi garanterer at det blir en av de beste beslutningene du noensinne vil gjøre. Med den rette omsorg, tilbyr Aitohiusperuukki en effektiv, naturlig utseende til hårtap - for ikke å nevne utallige stylingsmuligheter.
点击图标下载 App

Lace Parykk Gjør At Du Ser Annerledes Ut

4. sep. 2017 08.15.43

I moteverdenen må hver person kle seg godt, sminke godt og godt innredet. Hvis du er god, vil du være et unntak. Hver dag, faktisk, når det gjelder måten, hver person, viktigst, vil hver kvinne være med forskjellige figurer, de vil at andre skal se det som et annet ansikt. Disse menneskene går til kjøpesenteret for å se om det er nye versjoner, og når de er ute av mote, vil de bare følge den nye modetrenden.

 Folk kan kle seg med forskjellige typer klær som de kan sette på og ta av klærne lett, men når det kommer til frisyre, er mange av dem skuffet. Ja, de kan gå til salongen for å endre frisyrene, men de kan ikke gjøre dette hver dag, da dette kan skade sitt eget hår, så er det en god løsning? Med Lace Parykk kan du enkelt løse dette problemet.

 Du vet at Lace Parykk er laget av tynn blonder, så når du bærer Lace Parykk, virker du bare naturlig. Det finnes ulike typer blonder parykker tilgjengelig i markedet, du kan velge en som passer for deg selv i henhold til din personlige tilstand. Du bør ta på hodet størrelse, ansiktsform, hud tone og liker i betraktning. Hvis du vil være naturlig nok, så kan du velge den fulle blonderparykken, denne typen parykk er nesten den samme som ekte hår. Og hvis du tror denne typen er for dyr, kan du bytte til en blonder foran parykk. Hvilken man velger bare avhenger av deg.

Slik kjøper du din første parykk

28. aug. 2017 08.12.43

Hva har du på deg?
Dette er veldig viktig. Vennligst og igjen sier jeg vær så snill og pass på at parykken din ikke tar oppmerksomhet bort fra din helt nye antrekk. Spør en av vennene dine eller send meg et bilde av hva du har satt sammen, og jeg vil fortelle deg sannheten! Jeg hevder ikke å være ekspert, men jeg bryr meg om utseendet til meg selv og andre. Og ja jeg bruker parykker og hårforlengelser til tider.

Hvor mye vil du bruke?
Tro meg, en dyrere parykk betyr ikke alltid bedre. Hvis du vil bruke mye penger og det får deg til å føle deg bra, må du gå videre. Men ærlig, det er mange gode parykker og hårforlengelser der ute til en fornuftig pris. Jeg er i Seattle-området, og jeg vil liste min favorittsteder etter din forespørsel.

Parykker kommer i forskjellige hårtyper De to mest brukte er syntetisk eller menneskehår. Syntetisk Parykk består av flere forskjellige kunstige syntetiske fibre som nylon, dynel og acetat for å nevne noen. Parykk Ekte Hår er faktisk laget av menneskelig hår. Det fineste sunneste håret er valgt for Parykk Ekte Hår.

 

Etter at du har bestemt hvilken type parykk du vil kjøpe, er det nå på tide å bestemme stilen, fargen og lengden på parykken. Det er her listen kommer inn. Du vil kanskje ha en lang rett parykke, eller du vil kanskje gå med noe kort og krøllet. Det er veldig viktig at parykkens stil passer til ansiktet ditt. For eksempel, hvis du har et langt ansikt, vil du ikke ha en lang rett parykke. Det kan få ansiktet ditt til å se enda lenger ut. Også, hvis du har et rundt ansikt, bør du ikke ha en kort, rett stil. Dette kan gjøre ansiktet ditt ser mer full og fett ut.

Dette er veldig viktig; Vennligst prøv parykk på butikken. Butikkentrene er vanligvis gode til å la deg prøve noen få parykker før du foretar kjøpet. Den falske hodet som parykken sitter på, ser ingenting som deg, så prøv parykken på. Det er en god ide å kjøpe en parykkhette for å ta med deg mens du handler på parykk. Den parykk selgeren vil mest sannsynlig be deg om å kjøpe en uansett. Jeg har kommet over noen som lar deg få en, men ikke veldig mange. Endelig gjør mange parykkbutikker det svært vanskelig å returnere parykker, så vær sikker på at du har valgt parykken du vil ha før du overlever dine hardt opptjente penger.

Lace Parykk for en fin hårdag

26. aug. 2017 05.45.19

Lace Parykk kan være den frelsende nåde for mange mennesker som har problemer med tap av hår. Absolutt vil det være noen dager når håret ditt bare ikke ser ut som du vil ha det til, og dette er det mange av oss ville kalle "en av de dårlige hårdager".

Hvis du vil avslutte dette marerittet, må du bare bestille front lace parykk og på et blunk kan du se bra ut. Du bør ikke bekymre deg for materialene som disse parykkene er laget av, da de består av menneskehår, så ingen kjemikalier og ingen syntetiske produkter er i den.

Men når det gjelder prisen, bør du forvente at de blir kostbare, da disse er noen av de dyreste parykkene der ute. Selv om du kan finne noen andre billige parykker, men de vil aldri komme til å sammenligne med kvaliteten på disse blonderparykkene.

Det finnes andre alternative parykker, men faktum er at de fleste av disse parykkene når du bruker dem, vil folk kunne legge merke til at du har på seg en parykk, og det er ikke kult. Det er derfor en fremre spisse parykk er den beste måten å gå, da den er laget av naturlig hår og ingen vil kunne fortelle om det er håret ditt eller bare en parykk. Nå er dette noe som en parykkbærer vil ha.

Parykker er ikke tabu og de brukes vanligvis av kvinner i alle aldre. Men kvinner er ikke de eneste som kan bære dem. Det er også menn som ønsker å dekke sine skallede flekker og dermed ty til bruk av disse parykkene. Slike parykker er bare det perfekte valget, som de vil gjøre gi inntrykk av tykt og naturlig hår.

Indisk hår er mest brukt i slike parykker. Dette hjelper til med å lage en Lace Parykk som sikkert kan forbausse alle som ser på din parykk. Du kan også bruke noe på det som du vil søke på ditt eget hår. Sannheten er at det er mange mennesker der ute som har brukt og fortsatt bruker slike parykker, for de hjelper dem med selvtillit mye.

Hvorfor liker folk som Lace Front Parykk

7. aug. 2017 08.31.52

Ser bra ut er et privilegium som mange liker. Ser bra ut er det som alle tar sikte på. Dette ville selvsagt være mye mer aktuelt for de som er i underholdningsbransjen.
 
Lace Front Parykk består av en hette og en tynn blonde syet på toppen av den. Individuelle hår er syet på denne blonder. For å få en god passform kuttes blonder langs håret hele hodet. Dette gir en flott passform og perfekt form.

Lace Front Parykk tillate kan styles enkelt. Husker du de lange krøllene til Jessica Simpson? Eller ser ponytailedene ut som Beyonce sport? Vel, takket være blonderfrontenhetene, er disse og mange flere stiler mulige. En stil for hvert antrekk!

Disse parykkene er også tilgjengelige i forskjellige teksturer og gjør som syntetisk og menneskehår. Du kan også få det rette utseendet, så vel som den bølgete eller krøllete.

Lace Front Parykkkan brukes til ulike anledninger og under ulike værforhold. Dette er en veldig stor faktor å vurdere når du bruker disse parykkene.

Hårtap Lett Solutions

3. aug. 2017 05.07.44

Bestemme ditt eget personlige hår tap mønster og det beste håret erstatningssystem for deg. Hvorvidt mildt eller moderat hårtap, dagens hårbiter, toppers fyllstoffer og fulle parykker gjør det enklere enn noensinne for kvinner å gjenvinne tillit og fortsette med sin daglige rutine.

Savin skalaen viser et vanlig mål for kvinnelig hårtap fra en normal hårtetthet som går til en tynn hårdel helt til en skallet krone. Mens både genetikk, livsstilsvaner, kosthold, aldring og medisinske forhold spiller en rolle i hårtap, bestemmer mønsteret ditt og fremdrift kan hjelpe til med å finne en hårløsning som passer for deg.

1.) Fint eller tynt hår på den ene siden og den fremre hårlinjen:
Legg til dekning, lengde og volum akkurat der du trenger det. Fra syntetisk eller Parykk Ekte Hår-fiber fyller du på toppen og hårlinjen med disse enkle å feste hårstykker som blander med ditt eksisterende hår.

2.) Moderat til tungt hår tap på den delen, topp krone og fremre hårlinje:
Trenger du tilleggsbasert størrelse dekning for større områder av håravfall? En tilstand generelt forårsaket av diett, aldring, kvinnelig mønster skallethet, stress, medisinske forhold. En hvilken som helst av de beste brikkene, forsterkere eller halo-rammekombinasjoner gir enkel bruk og komfort. Feilfri og uoppdagelig for både brukeren og andre. Snap inn og trekk gjennom metoder gjør disse til et enkelt valg for kvinner med tyngre håravfall trenger Parykk Ekte Hår.

3.) Heavy eller fullstendig håravfall:
Vanligst på grunn av forhold som følge av medisinske forhold, kreftbehandling, alopecia, traumer og mer. Ideelt for dette nivået av hårtap er en full parykk og pannebånd med hårparykker som tilbyr full dekning. Perfekt for kvinner med følsomme scalps, er en rekke ekte hårparykker og syntetiske hårfibre med tradisjonell og monofilament toppkonstruksjon, håndbundet hår, blonderfronter og fullt justerbare lommer, det foretrukne valget.

Parykk Ekte Hår gjør at du ser annerledes ut

31. jul. 2017 08.33.12

Kvinner som ønsker å få et større og perfekt utseende, foretrekker å legge til en slags hårforlengelse. En av de populære hårforlengelsene som blir stadig mer populært blant kvinner, er hår parykker. Selv om disse typer parykker er mye populære blant afrikansk-amerikansk befolkning, er de også ganske populære i andre rasegrupper. Siden disse parykkene er laget med menneskehår, ser de naturlig ut, og til tider er det nesten umulig for en annen person å skille mellom et naturlig og Parykk Ekte Hår.

 

De fleste kvinner ønsker å ha langt, glatt og vakkert hår, og disse parykkene gir dem muligheten til å gjøre nettopp det. Disse parykkene er tiltalende siden de gjør kvinnene vakrere, feminine og dette øker tilliten og selvfølelsen. For kvinner som ikke har naturlig langt hår, gir disse parykkene seg muligheten til å oppnå det perfekte utseende.

 

Sammenlignet med naturlig hår, er det veldig enkelt å ta vare på en Parykk Ekte Hår. Faktisk er det ikke nødvendig å gå til en profesjonell frisør for den menneskelige parykken for å bli ordentlig tatt vare på. Mens opprettholding av naturlig hår innebærer å gå til frisør og påføre tonnevis av kjemikalier, krever denne parykk bare sporadisk kutting av wefts og forsiktig børsting. De vanlige verktøyene som brukes til å ta vare på det naturlige håret, for eksempel varmtvalser og blåsørkere, kan fortsatt brukes på håret.

Hvordan bruke parykker

27. jul. 2017 07.48.13

Lace Front Parykk er forskjellig fra standard "full blonde" parykker i sin konstruksjon. Med en pute foran parykker, er kun den fremre delen av parykken laget av blonder, mens resten av parykkbasen er laget av andre materialer. Dette gjør at du kan trekke håret tilbake uten at noen merker at du har på seg en parykk, selv om det tar litt øvelse å lære å påføre og ha på deg Lace Front Parykk for det mest naturlige utseendet.

Trinn 1

Braid håret ditt i små cornrows eller flatt håret ditt og dekselet med en Full Lace Parykker  cap. Ditt virkelige hår må være så flatt og ubetydelig som mulig. Bruk også hårnåler til å sikre noe løs hår på toppen av hodet og vekk fra ansiktet ditt.

Steg 2

Bruk en bomullskule fuktet i alkohol for å rense huden rundt hele hårlinjen. Gni langs hårlinjen fra pannen til baksiden av hodet ditt.

Trinn 3

Påfør huden beskytter med en bomullsboll til huden langs hele hårlinjen. På samme måte som du gjorde med alkoholen, bruk hudbeskytteren til huden nærmest hårlinjen rundt hele hodet. La tørke helt.

Trinn 4

Pensel på limet med børsten som følger med. Påfør limet på huden langs hele håret. La dette tørke før du legger på blonder foran parykk.

Trinn 5

Legg parykkhåret i en løs hestehale før du legger parykk. Dette vil holde håret ser pent ut og unngå å få kaste hår i limet.

Trinn 6

Rull tilbake den øvre toppkanten av parykken når du passer den på hodet. Plasser parykk på hodet, men unroll parykkkanten på limet til du har den plassert slik du vil ha den.

Trinn 7

Rull kanten på parykken over håret og på limet på huden din når du har parykken i riktig stilling. Trykk kantene på parykk på limet, begynner på toppen av hodet og deretter flytte til baksiden av hodet og bak ørene.

Trinn 8

Stil håret slik som du velger. Med de beste blonderparykkene kan du trekke håret opp i en hestehale, flett eller annen opptatt stil. Hvordan bruke parykker

Lace Front Peruukit er forskjellig fra standard "full blonde" parykker i sin konstruksjon. Med en pute foran parykker, er kun den fremre delen av parykken laget av blonder, mens resten av parykkbasen er laget av andre materialer. Dette gjør at du kan trekke håret tilbake uten at noen merker at du har på seg en parykk, selv om det tar litt øvelse å lære å påføre og ha på deg blonder foran Peruukit for det mest naturlige utseendet.

 

Trinn 1

Braid håret ditt i små cornrows eller flatt håret ditt og dekselet med en Full Bluse Peruukit cap. Ditt virkelige hår må være så flatt og ubetydelig som mulig. Bruk også hårnåler til å sikre noe løs hår på toppen av hodet og vekk fra ansiktet ditt.

Ta vare på Full Lace Parykker

24. jul. 2017 05.55.05

Ok, så du kjøpte din nye, vakre, skinnende Full Lace Parykker. Og du har slitt det omtrent fem eller seks ganger, og det begynner å se litt for skinnende ut. Det er på tide å vaske den parykken, men hva er den beste måten å opprettholde parykkens utseende og stil på?

1. Dekker parykken med en parykkpluk eller en paryk kam eller børste grundig før vasking.

 2. Fyll vasken med lunkent vann og legg til parykkshampoo. -IKKE BRUK KOLDVATTEN! Soak parykk i 5 minutter i såpevannet i vasken.

 3. Fjern parykk fra vann og forsiktig ring ut tilgangsvann. Sett litt sjampo i hånden og forsiktig masser parykken. Skru forsiktig inn i hetten.

 4. Skyll sjampo ut med lunkent varmt vann. Ikke bruk kaldt vann. Legg parykk på mannequinhode og fest med T-pinner.

 5. Hell litt balsam i hånden (følg retning på flaske for nøyaktig mengde). Masser inn i parykk og la stå i 5 minutter. Skyll godt luke varmt vann- Ikke bruk kaldt vann. Forsiktig ring ut overflødig vann.

 6. Legg parykk forsiktig i et tørt håndkle og tørk håndkle for å tørke. Legg parykken på et mannequinhode for å lufttørke. Hvis du trenger det i en hast, kan du tørke den på lavt nivå.

 7. Kvis forsiktig gjennom parykken. Du kan stilere ved hjelp av varme ruller eller krøllestrikk på velcro ruller og lett hårspray.

 Og det er alt der er til det. Slik vasker du en Full Lace Parykker i syv enkle trinn. Ikke mer bekymringer for en annen 6 slitasje! Å holde på parykk på riktig måte vil spare tid og penger i det lange løp ved å holde parykken din som ny.

Måter å ta vare på full lace parykker

20. jul. 2017 10.33.26

Mens full lace parykker er naturlig i utseende på grunn av blonderbunnen, er noen bedre enn resten. Mer overkommelige fullblonde parykker og blonder fronter oversvømmer markedet. Men mer er ikke alltid bedre. Med så mange kvinner som blir forelsket i blonderparykker, er det mange selskaper som ofrer kvalitet for kvantitet. Hvis du ender med å få en mindre enn Stellar Full Lace Parykker, er det en rekke ting du kan gjøre for å gi det et mer naturlig utseende.

Bruk fuktig rik kondisjonering:

Når du fjerner enheten, er det best å bruke mild sjampo for å rense den og deretter bruke en fuktig rik balsam for å legge til og beholde fuktigheten i håret. En god balsam vil hjelpe til med å holde enheten myk, frizzfri med en naturlig sunn glød og øke levetiden til investeringen. Det vanligste spørsmålet er hvor ofte du skal vaske enheten. Det anbefales vanligvis å vaske hårsystemet ditt hver tredje uke.

Håndter forsiktig:

Hårsystemer utviklet fra blonder er kjent for å være skjøre; Derfor bør du være forsiktig og delikat når du forsøker å bruke enheten din. I tillegg bør delikatesse praktiseres når du pusser og / eller styler parykk. Det er best å unngå å gjøre noe med kraft som å skyve eller trekke, noe som i det vesentlige kan skade eller ødelegge enheten din.

Bruk nettdeksler mens du svømmer:
Når du drar for en svømmetur, bør den håndteres med forsiktighet. Selv om vann ikke vil skade parykken, men klor eller salt kan. Et pynt til din paryk anbefales mens du svømmer for å beskytte det mot salter og klor som er tilstede i vannet. Viser uforsiktighet i dette tilfellet vil ikke skade din parykk sikkert, men som de sier, bedre trygt enn unnskyld.

Blonde hårsystemer har potensial til å endre og forbedre utseendet ditt for alle anledninger, men for å fortsette bruken av enheten din, må du forstå viktigheten av å ta vare på den. Ovennevnte tips vil hjelpe deg med å opprettholde enheten din.

Side:

Topp Av Side

Om oss

  • 20+års erfaring i parykk virksomheten
  • 500+forskjellige stiler av favoritt utseende
  • 2000+hår produkter selges hver dag
  • 50000+kunder kjøper parykker fra oss
Kategorier