I dag bare! Gratis frakt på alle bestillinger!

Billig Korte Parykker Online Salg

16. mar. 2017 06.32.15

I dag, studier har blitt gjort for å vise at kvinner med kort hår blir sett på som intellektuell, ærlig, selvstendig, omsorgsfull, følelsesmessige og feminine. Dette er i henhold til store studier gjort på området psykologi og hårlengde, ansikts attraksjon, og personlighet attribusjon. Frisyrer i dag trenger ikke å være lang for å være attraktive. Korte Parykker kan være like sexy, og enda mer så, enn Lange Parykker. I en annen studie ble det funnet at en kvinne iført en Lange Parykk fått mindre interesse og tiltrekning enn at samme kvinne iført en Korte Parykk.

Denne interessante utviklingen åpner opp helt nye verdener av muligheten når du kjøper en tilpasset parykk. Selvfølgelig, må du være klar over din ansiktsform når du kjøper en parykk. Enhver ansiktsform kan ta godt å ha kort hår, men det er små nyanser. Hvis du har et rundt ansikt, bør du unngå hårklipp som bobs og andre stiler som har smell. Dette vil gjøre ansiktet ditt ser bredere. Derimot, hvis du har en avlang ansikt, bør du alltid bruke bangs å unngå å gjøre ansiktet ditt ser lenger enn det er. Disse tipsene bør alltid følges; Men, er du den eneste personen som kan fortelle hva som er riktig for deg.

Når vi leter etter en tilpasset parykk, det viktigste er at du føler deg komfortabel og at du er i stand til å føle seg bra i den. Uansett om du vil ha en lang strømming gjort eller du føler ditt beste i en Korte Parykk, bør du gå med ditt hjerte og føler stor bruker det.

Legg til omtale


Topp Av Side

Om oss

  • 20+års erfaring i parykk virksomheten
  • 500+forskjellige stiler av favoritt utseende
  • 2000+hår produkter selges hver dag
  • 50000+kunder kjøper parykker fra oss
Kategorier