I dag bare! Kjøp 2 Parykker Få kr 100 gratis og gratis frakt!

Forskjellen mellom Syntetisk Parykk og Parykk Ekte Hår

6. nov. 2017 09.20.33

Det er to hovedparykker: Syntetisk Parykk og Parykk Ekte Hår.
Men vet du forskjellen mellom dem? Denne artikkelen vil fortelle om forskjellen mellom de to parykkene.

Syntetisk Parykk er generelt mindre kostbare, som du kanskje regner med, at den virkelige hårparykken. Men de ser bra ut. De er designet i dag for å ha det bra, og bare du vet at en parykke blir brukt.

Syntetisk Parykk er slitesterk og er laget for å vare. Fordi de er laget av syntetiske materialer, nært og ved berøring, vil de ikke føle seg akkurat som naturlig hår. Syntetisk Parykk, fordi den er laget av tykkere materiale, vil heller ikke puste så vel som Parykk Ekte Hår-alternativene.

Parykk Ekte Hårs perle vil se og føles mer ekte, fordi det er tross alt ekte hår. Det kan vaskes og styles i forskjellige utseende.

Når noen kjører fingrene gjennom en perle laget av Parykk Ekte Hår, vil det ikke være lett for dem å fortelle det er en parykk.

Parykk Ekte Hår kommer i en rekke naturlige farger og lengder. Den kan vaskes, konditioneres, blåses og styles akkurat som ekte hår. Hvis det er noe å trekke tilbake til den virkelige hårparykken, er det at det tar tid å vedlikeholde og forberede seg, akkurat som ekte hår.

Fra ovenstående kan du vite hvordan du velger den beste parykken som passer for deg.

Legg til omtale


Topp Av Side

Om oss

  • 20+års erfaring i parykk virksomheten
  • 500+forskjellige stiler av favoritt utseende
  • 2000+hår produkter selges hver dag
  • 50000+kunder kjøper parykker fra oss
Kategorier