I dag bare! Gratis frakt på alle bestillinger!

Hårtap Lett Solutions

3. aug. 2017 05.07.44

Bestemme ditt eget personlige hår tap mønster og det beste håret erstatningssystem for deg. Hvorvidt mildt eller moderat hårtap, dagens hårbiter, toppers fyllstoffer og fulle parykker gjør det enklere enn noensinne for kvinner å gjenvinne tillit og fortsette med sin daglige rutine.

Savin skalaen viser et vanlig mål for kvinnelig hårtap fra en normal hårtetthet som går til en tynn hårdel helt til en skallet krone. Mens både genetikk, livsstilsvaner, kosthold, aldring og medisinske forhold spiller en rolle i hårtap, bestemmer mønsteret ditt og fremdrift kan hjelpe til med å finne en hårløsning som passer for deg.

1.) Fint eller tynt hår på den ene siden og den fremre hårlinjen:
Legg til dekning, lengde og volum akkurat der du trenger det. Fra syntetisk eller Parykk Ekte Hår-fiber fyller du på toppen og hårlinjen med disse enkle å feste hårstykker som blander med ditt eksisterende hår.

2.) Moderat til tungt hår tap på den delen, topp krone og fremre hårlinje:
Trenger du tilleggsbasert størrelse dekning for større områder av håravfall? En tilstand generelt forårsaket av diett, aldring, kvinnelig mønster skallethet, stress, medisinske forhold. En hvilken som helst av de beste brikkene, forsterkere eller halo-rammekombinasjoner gir enkel bruk og komfort. Feilfri og uoppdagelig for både brukeren og andre. Snap inn og trekk gjennom metoder gjør disse til et enkelt valg for kvinner med tyngre håravfall trenger Parykk Ekte Hår.

3.) Heavy eller fullstendig håravfall:
Vanligst på grunn av forhold som følge av medisinske forhold, kreftbehandling, alopecia, traumer og mer. Ideelt for dette nivået av hårtap er en full parykk og pannebånd med hårparykker som tilbyr full dekning. Perfekt for kvinner med følsomme scalps, er en rekke ekte hårparykker og syntetiske hårfibre med tradisjonell og monofilament toppkonstruksjon, håndbundet hår, blonderfronter og fullt justerbare lommer, det foretrukne valget.

Legg til omtale


Topp Av Side

Om oss

  • 20+års erfaring i parykk virksomheten
  • 500+forskjellige stiler av favoritt utseende
  • 2000+hår produkter selges hver dag
  • 50000+kunder kjøper parykker fra oss
Kategorier