I dag bare! Gratis frakt på alle bestillinger!

Hva er monofilament parykk

25. mai 2017 07.53.57

Hvis du har sett på nettsteder gjorde selge parykker, du har sikkert sett noen av dem fikk tilbud om monofilament parykk. Denne typen parykk koster vanligvis mye og er regnet for å være den mest komfortable og ønskelig. Men hva gjør det så? Lær hva en monofilament parykk er, og om det ville nytte for deg å få en.

De fleste parykker på markedet er maskin-laget og har stoff caps. I motsetning til dette er en monofilament parykk hette laget av et spesielt materiale Alt som er meget tynn, hovedsakelig gjennomsiktig og behagelig å ta på. I en monofilament parykk, er hvert hår strand hånd knyttede til hetten, som lar det slå mer fritt.

Vanligvis monofilament parykk er laget av ekte menneskehår. En monofilament cap tar tid å lage, så det er ingen vits i å lage topp kvalitet parykker fra syntetiske materialer. Dessuten, syntetiske fibre er ikke så holdbare som naturlig menneskehår.

De fleste moderne parykker merket "monofilament parykk" er faktisk bare delvis monofilament. Vanligvis er den viktigste delen av parykk, toppen, er monofilament, mens baksiden har en mer tradisjonell konstruksjon. Dette reduserer kostnadene av parykk og gjør det enkelt å justere med tape faner. Disse Sørg gjorde parykk passer godt på hodet og glir ikke.

Fordeler med monofilament parykker

Best for folk med svært lite eller ingen hår
Mest naturlige, fordi din egen skalp kan ses gjennom monofilamentmateriale
En monofilament cap er myk og perfekt for folk med sensitiv hud
På grunn av at trådene er knyttet en etter en, parykken "puster" og tilveiebringer god ventilasjon
Mange parykk designere tilbyr monofilament parykker. Parykker av Rene i Paris og Louis Ferre, etter min mening, er kjærlighet særlig behagelig og naturlig utseende. Dessverre, monofilament parykker er aldri billig - De tar mye tid å lage. Men på den lyse siden, gjør hånd-knyting parykk mer holdbare. Så med god omsorg, vil din parykk tjene deg i flere år - selv om du vil bruke den hver dag.
En monofilament parykk cap tilbyr en rekke fordeler, men theywill hovedsakelig bli verdsatt av folk med alvorlig hårtap. Hvis du bære en parykk bare for moro skyld over ditt eget hår, gjør en gjennomsiktig cap ingen forskjell.

Legg til omtale


Topp Av Side

Om oss

  • 20+års erfaring i parykk virksomheten
  • 500+forskjellige stiler av favoritt utseende
  • 2000+hår produkter selges hver dag
  • 50000+kunder kjøper parykker fra oss
Kategorier