I dag bare! Kjøp 2 Parykker Få kr 100 gratis og gratis frakt!

Hva er Monofilament Parykk?

23. feb. 2017 03.25.37

Uansett årsak til seg en parykk, enten det er for å skjule skallethet, for en spesiell anledning eller for mote, håper brukeren parykken ser så naturlig og ekte som mulig. Med dette målet i tankene en monofilament Parykk kan være det beste alternativet. Det er mange grunner til at disse parykker er mest realistisk for alle parykker.

Først av monofilament Parykk cap er laget av et nesten gjennomsiktig nylon mesh i motsetning til en klut materiale som kan irritere sensitiv hud. I tillegg til hetten være stor for meget følsom hodebunn er det gjennomsiktighet som gjør hetten ta på fargen på hodebunnen til brukeren for et naturlig utseende.

Neste hår på et monofilament Parykk er individuelt håndknyttet til nylon mesh. Dette kan sammenlignes med vår naturlige hår der hvert hårstrå individuelt vokser. Denne funksjonen av en monofilament Parykk gir ikke bare for et mer realistisk utseende, men også alternativer som andre parykk typer ikke har. Med en monofilament Parykk kan du børste og del håret i alle retninger fordi de individuelt bundet hår kan dreies i alle retninger. Monofilament Parykker kan komme i et bredt spekter av stiler og farger samt bestå av syntetisk eller Remy Hår.

iParykk.com kan du lese om alle de forskjellige typene av monofilament Parykker og muligheter før du begynner å surfe på vakker samling som er tilgjengelig. Den monofilament Parykker er garantert å være en god pris i tillegg til å ha garantert fri frakt på alle monofilament varianter.

Legg til omtale


Topp Av Side

Om oss

  • 20+års erfaring i parykk virksomheten
  • 500+forskjellige stiler av favoritt utseende
  • 2000+hår produkter selges hver dag
  • 50000+kunder kjøper parykker fra oss
Kategorier