I dag bare! Gratis frakt på alle bestillinger!

Hvordan bruke parykker

27. jul. 2017 07.48.13

Lace Front Parykk er forskjellig fra standard "full blonde" parykker i sin konstruksjon. Med en pute foran parykker, er kun den fremre delen av parykken laget av blonder, mens resten av parykkbasen er laget av andre materialer. Dette gjør at du kan trekke håret tilbake uten at noen merker at du har på seg en parykk, selv om det tar litt øvelse å lære å påføre og ha på deg Lace Front Parykk for det mest naturlige utseendet.

Trinn 1

Braid håret ditt i små cornrows eller flatt håret ditt og dekselet med en Full Lace Parykker  cap. Ditt virkelige hår må være så flatt og ubetydelig som mulig. Bruk også hårnåler til å sikre noe løs hår på toppen av hodet og vekk fra ansiktet ditt.

Steg 2

Bruk en bomullskule fuktet i alkohol for å rense huden rundt hele hårlinjen. Gni langs hårlinjen fra pannen til baksiden av hodet ditt.

Trinn 3

Påfør huden beskytter med en bomullsboll til huden langs hele hårlinjen. På samme måte som du gjorde med alkoholen, bruk hudbeskytteren til huden nærmest hårlinjen rundt hele hodet. La tørke helt.

Trinn 4

Pensel på limet med børsten som følger med. Påfør limet på huden langs hele håret. La dette tørke før du legger på blonder foran parykk.

Trinn 5

Legg parykkhåret i en løs hestehale før du legger parykk. Dette vil holde håret ser pent ut og unngå å få kaste hår i limet.

Trinn 6

Rull tilbake den øvre toppkanten av parykken når du passer den på hodet. Plasser parykk på hodet, men unroll parykkkanten på limet til du har den plassert slik du vil ha den.

Trinn 7

Rull kanten på parykken over håret og på limet på huden din når du har parykken i riktig stilling. Trykk kantene på parykk på limet, begynner på toppen av hodet og deretter flytte til baksiden av hodet og bak ørene.

Trinn 8

Stil håret slik som du velger. Med de beste blonderparykkene kan du trekke håret opp i en hestehale, flett eller annen opptatt stil. Hvordan bruke parykker

Lace Front Peruukit er forskjellig fra standard "full blonde" parykker i sin konstruksjon. Med en pute foran parykker, er kun den fremre delen av parykken laget av blonder, mens resten av parykkbasen er laget av andre materialer. Dette gjør at du kan trekke håret tilbake uten at noen merker at du har på seg en parykk, selv om det tar litt øvelse å lære å påføre og ha på deg blonder foran Peruukit for det mest naturlige utseendet.

 

Trinn 1

Braid håret ditt i små cornrows eller flatt håret ditt og dekselet med en Full Bluse Peruukit cap. Ditt virkelige hår må være så flatt og ubetydelig som mulig. Bruk også hårnåler til å sikre noe løs hår på toppen av hodet og vekk fra ansiktet ditt.

Legg til omtale


Topp Av Side

Om oss

  • 20+års erfaring i parykk virksomheten
  • 500+forskjellige stiler av favoritt utseende
  • 2000+hår produkter selges hver dag
  • 50000+kunder kjøper parykker fra oss
Kategorier