I dag bare! Gratis frakt på alle bestillinger!

Hvorfor ikke velge Parykk Ekte Hår

17. jan. 2018 04.21.55

Parykk Ekte Hår er kjent for å se utrolig naturlig, og gir brukeren enestående komfort og allsidighet. Parykk Ekte Hår leveres ofte ukjent - noe som betyr at du kan velge hvordan du vil ha håret stylet og farget.


Håret som brukes i en god ekte hårparykk bør være etisk hentet og 100% menneskehår, dvs. ikke en blanding av ekte hår og syntetisk fiber. Som du forventer, er ekte hår til en premie, og kostnaden for en ekte hårparyk er høyere enn en fiberparyk. På plussiden har en ekte hårparykk imidlertid en tendens til å vare lenger enn en fiberparykk - noen ganger opptil 2 år. Hvis du liker å stylere håret hver dag og skape forskjellige utseende, kan en ekte hårparykke passe dine behov. (Håret kan vanligvis tåle oppvarmede apparater for tørking, curling eller straightening, men det er alltid tilrådelig å sjekke produsentens retningslinjer.) På grunn av deres naturlige utseende, varig kvalitet og pris er ekte hårparykker veldig velegnet for de med langt hår tap.


En skreddersydd Parykk Ekte Hår kan tilby enda mer allsidighet, da basismaterialer kan opprettes med spesielle egenskaper, f.eks. silikon strips som gir ekstra sikkerhet. Skreddersydde parykker er tilpasset dine nøyaktige mål. Ikke bare bør parykken passe som en hanske og replikere din naturlige, ønsket stil, det kan også være livsforvandlende når det gjelder et selvtillit.

Legg til omtale


Topp Av Side

Om oss

  • 20+års erfaring i parykk virksomheten
  • 500+forskjellige stiler av favoritt utseende
  • 2000+hår produkter selges hver dag
  • 50000+kunder kjøper parykker fra oss
Kategorier