I dag bare! Kjøp 2 Parykker Få kr 100 gratis og gratis frakt!

Lace Front Parykk er mer populære nå

18. sep. 2017 05.38.50

Lace Front Parykk er bedre fordi de har en usynlig hårlinje, se video for detaljer. Når det brukes riktig, er sluttresultatet en uoppdagelig hårlinje som gir illusjonen om at parykkhåret faktisk vokser ut av ditt eget hode. Ingen vil vite at du har på seg en parykk med mindre du forteller dem! Og selv når du forteller dem ... vil de ikke tro det før du lar dem røre ved det!
Kantparykker er vanligvis mer lette og mye mer komfortable enn en vanlig parykk. Du har vanligvis mer allsidighet til å style det på forskjellige måter som også legger til troverdigheten og det naturlige utseendet!

Lace front parykk er også en flott løsning for folk som lider av tidlig balding, alopecia, hår tynning eller hårtap på grunn av kjemoterapi eller andre medisinske årsaker. Parykker er imidlertid ikke bare for hårtap lenger! Det er en voksende trend å ha parykker rett og slett for å forandre utseendet ditt. Uansett hva ditt ønske er for å ha en parykk, hvis du vil ha et naturlig utseende som gir deg ubegrensede stylingalternativer .... en blonderparykk er ditt svar!

Så hvordan er en lace front parykk laget? Kantfronter er parykker som har et lite blonder i blonder langs den fremre hårlinen festet til parykkens forside. Hårstrengene er håndsyet i hullene i blonder. Resten av parykkhetten er laget av et sterkere materiale som ikke vil rive like lett som blonder. Bruk av blonder foran parykker er veldig enkelt fordi de er stretchy og dekker hele hodebunnen området med en naturlig utseende hår stil. Det ferdige produktet gir en illusjon av en sømløs hårlinje.

Legg til omtale


Topp Av Side

Om oss

  • 20+års erfaring i parykk virksomheten
  • 500+forskjellige stiler av favoritt utseende
  • 2000+hår produkter selges hver dag
  • 50000+kunder kjøper parykker fra oss
Kategorier