I dag bare! Gratis frakt på alle bestillinger!

Lace Front Parykk-Forbedre se

22. mai 2017 10.59.13

Lace Front Parykk er hår forlengelse parykker; Som har blonder i fronten gjorde kan trimmes av, det gjorde når du setter den på det harmonerer og ser ut som ditt naturlige hår. Blonder foran parykker ser mer naturlig og er lettere på hodet. Full cap av parykk kan derfor være laget av blonder. Med denne typen parykk kan du del håret på noen måte gjorde du uten mulighet gjorde noen vil oppdage at du er iført en parykk.

Det finnes to typer blonder gjorde er av utgangspunktet brukes i denne typen parykk; Sveitsiske blonder er ekstremt fin og skjør det er umulig å oppdage. Franske blonder er fin og umulig å oppdage, men det er derfor sterkere enn sveitsiske blonder. Blonder kan være farget for å matche din hudfarge som legger til naturlige utseendet på denne typen parykk.

For å forberede sette parykk på, først sørge for at parykk er en god passform. Deretter trimme ekstra blonder ut av forsiden av parykk. Påfør klebestripene til baksiden av parykk. Sett ditt naturlige hår opp i en strømpe eller pin den opp også. Rens huden din, og hvis huden din er følsom for lim bruke en hud barriere som kan kjøpes på samme sted du kjøper parykk i de fleste tilfeller. Påfør to til tre tynne lag med lim til hodebunnen ved hårfestet.

Klebemidlet tørker klart, slik at det er umulig å oppdage. Når du bruker limet til hodebunnen, la du det tørke før det er klebrig, og deretter bruke parykk. Som du bruker parykk du dra det forsiktig på plass, og trykk den ned på limet i noen sekunder, gjør dette hele veien rundt i hodebunnen. Når parykk er brukt kan du bruke en bred tannet kam for å få noen floker ut.

En du har gjort dette kan du style din parykk akkurat som du ville normal hår. Du kan krølle det, flette det, bære en opp gjøre, eller en hestehale. Det er det fine med denne typen parykk. Det er mange Hollywood-stjerner fikk bære denne typen parykk. Det har lett vedlikehold. Du kan svømme med den, dusj med det, og være så aktiv som du vil i det. Det kan brukes inntil tre måneder før du trenger å ta den av og ta vare på den.

Parykk må være svært godt tatt vare på, og kan kreve mindre reparasjoner gjennom hele levetiden av parykk (Som om den er forsiktig behandlet kann år). Det er selvreparasjonssett for de mindre reparasjoner eller du må kanskje ta parykk i å bli reparert. Disse parykker kan koste mer enn den gjennomsnittlige parykk, men de er vel verdt den ekstra kostnaden Når du ser på fordeler.

Du kan ha en naturlig look, gjorde ingen kan fortelle er ikke håret, og du vil ikke bli overopphetet av seg en skull cap type parykk fordi blonder puster. Parykk kan lett bli satt på av deg selv, og brukes på noen måte du velger, akkurat som ditt eget hår.

Legg til omtale


Topp Av Side

Om oss

  • 20+års erfaring i parykk virksomheten
  • 500+forskjellige stiler av favoritt utseende
  • 2000+hår produkter selges hver dag
  • 50000+kunder kjøper parykker fra oss
Kategorier