I dag bare! Kjøp 2 Parykker Få kr 100 gratis og gratis frakt!

Litt informasjon om Lace Front Parykk

19. jun. 2017 11.07.46

En lace foran Parykk is Vanligvis laget av ekte menneskehår eller syntetisk hår. Til hjem en blonder foran parykk, folk trenger å reparere materialer håret til en blonder basen manuelt, og vanligvis tar det nesten fire uker til hjemmet produktet. Produksjon av hver parykk innebærer ekstraordinær varighet og anstrengelse. Blonder basen er tilpasset for å matche med hodet og hårfestet av brukeren.

Disse parykker ser veldig ekte og naturlig, bare 100% samme som ekte menneskelig hår, så de er veldig populære blant plager menn og kvinner. De er lette og komfortable, og de er produsert i henhold til profilen til hodet. Hvis du bruker parykk Hensiktsmessig, vil ingen innse at det er en parykk og ikke ekte hår. I motsetning blonder foran parykker, er andre vanlige parykker ikke tilpasset på en snor, slik at de vil gjøre brukeren føler seg ukomfortabel hvis slitt i lang tid.

Lace Front Parykk er hovedsakelig delt inn i to kategorier: menneskelig hår og syntetisk hår. Menneskelig hår parykker er laget av ekte hår av mennesker. Mens syntetiske parykker er laget av syntetisk fiber som er lik med naturlig hår. Hvilken type du skal velge avhenger av anledningen og formål.

Legg til omtale


Topp Av Side

Om oss

  • 20+års erfaring i parykk virksomheten
  • 500+forskjellige stiler av favoritt utseende
  • 2000+hår produkter selges hver dag
  • 50000+kunder kjøper parykker fra oss
Kategorier