I dag bare! Gratis frakt på alle bestillinger!

Måter å ta vare på full lace parykker

20. jul. 2017 10.33.26

Mens full lace parykker er naturlig i utseende på grunn av blonderbunnen, er noen bedre enn resten. Mer overkommelige fullblonde parykker og blonder fronter oversvømmer markedet. Men mer er ikke alltid bedre. Med så mange kvinner som blir forelsket i blonderparykker, er det mange selskaper som ofrer kvalitet for kvantitet. Hvis du ender med å få en mindre enn Stellar Full Lace Parykker, er det en rekke ting du kan gjøre for å gi det et mer naturlig utseende.

Bruk fuktig rik kondisjonering:

Når du fjerner enheten, er det best å bruke mild sjampo for å rense den og deretter bruke en fuktig rik balsam for å legge til og beholde fuktigheten i håret. En god balsam vil hjelpe til med å holde enheten myk, frizzfri med en naturlig sunn glød og øke levetiden til investeringen. Det vanligste spørsmålet er hvor ofte du skal vaske enheten. Det anbefales vanligvis å vaske hårsystemet ditt hver tredje uke.

Håndter forsiktig:

Hårsystemer utviklet fra blonder er kjent for å være skjøre; Derfor bør du være forsiktig og delikat når du forsøker å bruke enheten din. I tillegg bør delikatesse praktiseres når du pusser og / eller styler parykk. Det er best å unngå å gjøre noe med kraft som å skyve eller trekke, noe som i det vesentlige kan skade eller ødelegge enheten din.

Bruk nettdeksler mens du svømmer:
Når du drar for en svømmetur, bør den håndteres med forsiktighet. Selv om vann ikke vil skade parykken, men klor eller salt kan. Et pynt til din paryk anbefales mens du svømmer for å beskytte det mot salter og klor som er tilstede i vannet. Viser uforsiktighet i dette tilfellet vil ikke skade din parykk sikkert, men som de sier, bedre trygt enn unnskyld.

Blonde hårsystemer har potensial til å endre og forbedre utseendet ditt for alle anledninger, men for å fortsette bruken av enheten din, må du forstå viktigheten av å ta vare på den. Ovennevnte tips vil hjelpe deg med å opprettholde enheten din.

Legg til omtale


Topp Av Side

Om oss

  • 20+års erfaring i parykk virksomheten
  • 500+forskjellige stiler av favoritt utseende
  • 2000+hår produkter selges hver dag
  • 50000+kunder kjøper parykker fra oss
Kategorier