I dag bare! Kjøp 2 Parykker Få kr 100 gratis og gratis frakt!

Måter å velge syntetisk Parykk

22. jun. 2017 04.57.21

Selv om du velger en riktig syntetisk parykk, må du vurdere flere ulike faktorer, som stil, farge og lengde på håret, type blonder brukt, og den faktiske størrelsen av parykk basen. Hvis du har pre-eksisterende hår , deretter en parykk festes med hårspenner kan hjelpe med en sikrere installasjon. Hvordan blonder parykk ser er vanligvis den viktigste avgjørende faktor for en ny parykk.

Stilen og lengden på håret bør oppfylle dine personlige preferanser og etterspørsel når du velger hvilken som helst type parykk syntetisk blonde parykker kan ofte tilby flere forskjellige styling muligheter enn en tradisjonell parykk fine hår som vanligvis vokser langs hårfestet, .. En parykk som inkluderer denne type hår kan tillate deg å dra i håret av ansiktet viske ut grensen mellom blonder og huden din. Husk at parykker som inneholder lengre hår kan potensielt kreve mer vedlikehold, mens kortere stiler vanligvis krever mindre upkeep.Lace parykker avvike fra normale parykker i at hårene er vanligvis knyttet til en lisse base. Dette gir en mer naturlig leter hår avskjed og hårfestet, en funksjon som er fraværende i de fleste tradisjonelle parykker. de fleste produsenter lar deg bruke fransk eller sveitsiske blonder på sine hairpieces . franske blonder er vanligvis mer holdbart enn sveitsiske blonder, men det har en tendens til å bli tykkere og mer synlig. sveitsiske blonder er finere, men kan bli dratt hvis hardhendt behandling. Noen av de forskjellige typene blonder parykker er full blonder parykker, tilpasset blonder foran parykker og blonder foran parykker. Det finnes også typer parykker laget av blonder som har jomfru hår festet, som er ideelt for folk som ønsker helt naturlig, sunn, ubehandlet hår. Lace parykker er vanligvis laget av enten ekte eller syntetisk menneskehår, og varierer i pris avhengig av hvor parykken er kjøpt, og kvaliteten på det hår festet. typen av snøre parykk har også en tendens til å ha en innvirkning på prisen.

De fleste blonder parykker er laget av enten ekte eller syntetisk parykk som er intrikat sydd inn i en lisse basen. Basen blir vanligvis farget for å matche hårfarge av parykken, slik at, ved første øyekast, er det vanligvis ikke åpenbart at håret er ikke det naturlige håret av brukeren. Disse parykker er normalt ganske populær blant folk som lider av omfattende hårtap som følge av visse medisinske tilstander. de har en tendens til å dekke store områder av hodebunnen, i motsetning til utvidelser, som vanligvis bare hjelpemiddel i styrke utseendet på eksisterende hår. Mange må måle sine hoder for å finne den riktige størrelsen på blonder parykk å kjøpe, men de fleste typer kommer med elastisk blonder som gjør det mulig for en liten feilmargin i målingen.

Legg til omtale


Topp Av Side

Om oss

  • 20+års erfaring i parykk virksomheten
  • 500+forskjellige stiler av favoritt utseende
  • 2000+hår produkter selges hver dag
  • 50000+kunder kjøper parykker fra oss
Kategorier