I dag bare! Gratis frakt på alle bestillinger!

Slik kjøper du din første parykk

28. aug. 2017 08.12.43

Hva har du på deg?
Dette er veldig viktig. Vennligst og igjen sier jeg vær så snill og pass på at parykken din ikke tar oppmerksomhet bort fra din helt nye antrekk. Spør en av vennene dine eller send meg et bilde av hva du har satt sammen, og jeg vil fortelle deg sannheten! Jeg hevder ikke å være ekspert, men jeg bryr meg om utseendet til meg selv og andre. Og ja jeg bruker parykker og hårforlengelser til tider.

Hvor mye vil du bruke?
Tro meg, en dyrere parykk betyr ikke alltid bedre. Hvis du vil bruke mye penger og det får deg til å føle deg bra, må du gå videre. Men ærlig, det er mange gode parykker og hårforlengelser der ute til en fornuftig pris. Jeg er i Seattle-området, og jeg vil liste min favorittsteder etter din forespørsel.

Parykker kommer i forskjellige hårtyper De to mest brukte er syntetisk eller menneskehår. Syntetisk Parykk består av flere forskjellige kunstige syntetiske fibre som nylon, dynel og acetat for å nevne noen. Parykk Ekte Hår er faktisk laget av menneskelig hår. Det fineste sunneste håret er valgt for Parykk Ekte Hår.

 

Etter at du har bestemt hvilken type parykk du vil kjøpe, er det nå på tide å bestemme stilen, fargen og lengden på parykken. Det er her listen kommer inn. Du vil kanskje ha en lang rett parykke, eller du vil kanskje gå med noe kort og krøllet. Det er veldig viktig at parykkens stil passer til ansiktet ditt. For eksempel, hvis du har et langt ansikt, vil du ikke ha en lang rett parykke. Det kan få ansiktet ditt til å se enda lenger ut. Også, hvis du har et rundt ansikt, bør du ikke ha en kort, rett stil. Dette kan gjøre ansiktet ditt ser mer full og fett ut.

Dette er veldig viktig; Vennligst prøv parykk på butikken. Butikkentrene er vanligvis gode til å la deg prøve noen få parykker før du foretar kjøpet. Den falske hodet som parykken sitter på, ser ingenting som deg, så prøv parykken på. Det er en god ide å kjøpe en parykkhette for å ta med deg mens du handler på parykk. Den parykk selgeren vil mest sannsynlig be deg om å kjøpe en uansett. Jeg har kommet over noen som lar deg få en, men ikke veldig mange. Endelig gjør mange parykkbutikker det svært vanskelig å returnere parykker, så vær sikker på at du har valgt parykken du vil ha før du overlever dine hardt opptjente penger.

Legg til omtale


Topp Av Side

Om oss

  • 20+års erfaring i parykk virksomheten
  • 500+forskjellige stiler av favoritt utseende
  • 2000+hår produkter selges hver dag
  • 50000+kunder kjøper parykker fra oss
Kategorier