I dag bare! Gratis frakt på alle bestillinger!

Ta vare på din Parykk Ekte Hår

11. sep. 2017 08.17.47

Brukere kan forvente et stort utvalg av enkelt- eller kombinasjonsbaserte materialer, komplett med hår i en rekke blandede eller fremhevede nyanser. Så hvordan sammenligner omsorg og levetid for disse virkelige hårstykkene med de mer tradisjonelle som har vært tilgjengelige til nå? Parykk Ekte Hår, gitt riktig omsorg, vil faktisk vare mye lenger enn syntetiske parykker. Det er grunnen til at denne typen parykk vil være generelt dyrere enn syntetiske klær til bruk. Slittere kan forvente å betale opptil tre ganger eller mer for parykker laget av ekte menneskehår.

Det er derfor helt avgjørende å ta vare på din Parykk Ekte Hår. Vi anbefaler at du følger disse prosedyrene:

Før du vasker din paryk, bruk alltid en bred tannkam for å fjerne eventuelle tangler. På den måten finner du det lettere å restylle og tørke håret ditt.

Bruk aldri varmt vann på et Parykk Ekte Hår fordi dette ikke vil påvirke håret selv, det kan skade grunnmaterialet eller endre form. Lunkent vann er tilstrekkelig. Rengjøringsprodukter som inneholder fargestripping egenskaper (ofte funnet i medisinske sjampo) bør unngås. Velg en spesialist sjampo eller et produkt som er fri for parabener. Vri parykken innvendig ut og la den lime sammen med sjampoen i fem til ti minutter. Ikke gni eller skrubbe det som du ville normalt hår, da dette kan bety at du mister kostbare tråder. Skyll forsiktig og bruk et balsam hvis ønskelig. Dette vil bidra til å unngå tangles når du tørker parykken.

Klem forsiktig ut overflødig vann og bruk et håndkle for å tørke din Parykk Ekte Hår. Hvis du må bruke en tørketrommel, legg parykken på en parykkblokk eller et hodet (som også bidrar til å gjenvinne basisformen), kvis forsiktig inn i stil og tørk med en kjølerinnstilling.

Til slutt, når håret er delvis eller helt tørt, bruk en bred tannkam for forsiktig å fjerne eventuelle gjenværende tangles. Spesielle stylingprodukter anbefales - vi bruker ofte produkter av Trendco hvis du trenger en anbefaling, men det finnes andre merkevarevalg.
Investering i en Parykk Ekte Hår er en stor beslutning, men vi garanterer at det blir en av de beste beslutningene du noensinne vil gjøre. Med den rette omsorg, tilbyr Aitohiusperuukki en effektiv, naturlig utseende til hårtap - for ikke å nevne utallige stylingsmuligheter.
点击图标下载 App

Legg til omtale


Topp Av Side

Om oss

  • 20+års erfaring i parykk virksomheten
  • 500+forskjellige stiler av favoritt utseende
  • 2000+hår produkter selges hver dag
  • 50000+kunder kjøper parykker fra oss
Kategorier