I dag bare! Gratis frakt på alle bestillinger!

Ta vare på Full Lace Parykker

24. jul. 2017 05.55.05

Ok, så du kjøpte din nye, vakre, skinnende Full Lace Parykker. Og du har slitt det omtrent fem eller seks ganger, og det begynner å se litt for skinnende ut. Det er på tide å vaske den parykken, men hva er den beste måten å opprettholde parykkens utseende og stil på?

1. Dekker parykken med en parykkpluk eller en paryk kam eller børste grundig før vasking.

 2. Fyll vasken med lunkent vann og legg til parykkshampoo. -IKKE BRUK KOLDVATTEN! Soak parykk i 5 minutter i såpevannet i vasken.

 3. Fjern parykk fra vann og forsiktig ring ut tilgangsvann. Sett litt sjampo i hånden og forsiktig masser parykken. Skru forsiktig inn i hetten.

 4. Skyll sjampo ut med lunkent varmt vann. Ikke bruk kaldt vann. Legg parykk på mannequinhode og fest med T-pinner.

 5. Hell litt balsam i hånden (følg retning på flaske for nøyaktig mengde). Masser inn i parykk og la stå i 5 minutter. Skyll godt luke varmt vann- Ikke bruk kaldt vann. Forsiktig ring ut overflødig vann.

 6. Legg parykk forsiktig i et tørt håndkle og tørk håndkle for å tørke. Legg parykken på et mannequinhode for å lufttørke. Hvis du trenger det i en hast, kan du tørke den på lavt nivå.

 7. Kvis forsiktig gjennom parykken. Du kan stilere ved hjelp av varme ruller eller krøllestrikk på velcro ruller og lett hårspray.

 Og det er alt der er til det. Slik vasker du en Full Lace Parykker i syv enkle trinn. Ikke mer bekymringer for en annen 6 slitasje! Å holde på parykk på riktig måte vil spare tid og penger i det lange løp ved å holde parykken din som ny.

Legg til omtale


Topp Av Side

Om oss

  • 20+års erfaring i parykk virksomheten
  • 500+forskjellige stiler av favoritt utseende
  • 2000+hår produkter selges hver dag
  • 50000+kunder kjøper parykker fra oss
Kategorier