I dag bare! Gratis frakt på alle bestillinger!

Ta vare på Syntetisk Parykk

8. mai 2017 08.33.05

Syntetisk Parykk er nyttige for mange av oss. Noen ganger ønsker vi å stilere håret vårt annerledes enn det vi vanligvis bruker dem på, vi vil bruke disse parykkene som er syntetiske. De med hårproblemer som hårtap og mer, på grunn av kreft eller kjemoterapi for kreft, kan for eksempel gjøre bruk av disse hårparykkene som er syntetiske.

 

Det er lett å ta vare på disse parykkene. Du trenger ikke å vaske mye når du har slike parykker. Ikke bare er de billigere enn de autentiske, men de er også ganske enkle å ta vare på. Ved å ta vare på disse parykkene, er det avgjørende at du har din egen sjampo for parykker. Denne sjampoen er veldig nyttig i parykkene dine, dine Syntetisk Parykk heller.

 

Først må du ha en sjampo for parykker. Du kan kjøpe denne fra salonger og til og med fra apotek eller dagligvarebutikker, supermarkeder kanskje. Disse er spesialformulert sjampo som kan brukes til parykk laget av syntetisk hår. Ved å bruke dette i vasken av de syntetiske parykker vil du ikke tillate deg å ødelegge dem om noen dager eller kanskje til et par dager så lett. Du trenger slike sjampo for å opprettholde antall parykker du har med syntetisk hår.

 

Når du har sjampo, er det på tide å ta ut bassenget og fylle det med vann som er trykk og kjølig i temperatur. Bortsett fra sjampoen, trenger du også natron. 1 teskje natron er det du trenger å fortynne i det bassenget med vann. Når du har lagt til i mengden av natron som trengs, legger du i noen få caps i sjampoen til parykker og blander deretter vannet, natron og sjampo helt til blandingen kommer med suds og blir mykere.

 

Før du vasker parykken, må du først kaste kinks ut og rundt. Du bør sørge for at hver kink i parykken er rettet ut. Når det ikke er flere kinks og tangles rundt parykken, er det på tide å senke parykken inn i løsningen. Gjør det slik at det varer til bare et minutt før du tar ut parykk igjen og bruk en børste til parykker å fikse det når det er ferdig med å rydde opp på sjampoen, natron og vannblanding. Når dette er gjort, kan du returnere dette til parykkstativet for å la det tørke.

 

Nå er du klar til å ta godt vare på dine egne Syntetisk Parykk. Bare vær oppmerksom på alt som har blitt delt her.

Legg til omtale


Topp Av Side

Om oss

  • 20+års erfaring i parykk virksomheten
  • 500+forskjellige stiler av favoritt utseende
  • 2000+hår produkter selges hver dag
  • 50000+kunder kjøper parykker fra oss
Kategorier