I dag bare! Gratis frakt på alle bestillinger!

Tips før du kjøper extensions online

16. des. 2017 10.27.36

I dag er frakt på nettet blitt en mer populær måte for folk å kjøpe hva de vil. Men før du betaler for noe som extensions, må du betale attentaion til følgende:

Det første trinnet er å begynne å søke på nettet, du vil velge et antall hår extensions leverandører som skal tilby deg hårforlengelser du tror du kan stole på å gå videre.

Den største avgjørelsen du må gjøre er å velge naturlige eller syntetiske extensions. Naturlig er laget av menneskelig hår. Dette håret kan være farget, rettet og stilig. Syntetisk er falskt hår, som ofte brukes til å lage dukker i hår og parykker, det ser naturlig ut, men det kan ikke bli stylet eller farget, så fargen du ser er hva du får. Den gode nyheten er at syntetiske hårforlengelser er billigere enn de naturlige extensions.

Din neste beslutning er å identifisere det beste valget for deg om du leter etter en midlertidig extensions du kan bruke nå og igjen for å skape et annet utseende, eller om du er ute etter en mer permanent extensions som gir deg volum og lengde på daglig basis.

Pris bør aldri være avgjørende, faktisk bør du bruke pris for å hjelpe deg med å identifisere de beste tilbudene uten å gå på kompromiss med kvaliteten. Bedrifter som belaster for mye eller for lite sammenlignet med de andre for blonde extensions, for eksempel, bør krysses av listen din.

gjennom de ovennevnte måtene, kan du velge de mest passende extensions.

Legg til omtale


Topp Av Side

Om oss

  • 20+års erfaring i parykk virksomheten
  • 500+forskjellige stiler av favoritt utseende
  • 2000+hår produkter selges hver dag
  • 50000+kunder kjøper parykker fra oss
Kategorier