I dag bare! GRATIS GAVER.

Tre fordeler med Lace Front Parykk

27. des. 2017 04.40.00

Lace Front Parykk har fått mer popularitet blant folk som bærer parykker. De har tre fordeler med Lace Front Parykk.

Realistisk utseende: Strikkene av håret på en Lace Front Parykkt er sikkert festet til parykkhetten som består av et sterkt, men solidt blonderstoff. Når personen bærer den på hodet, er stoffet nesten umulig å se på det blotte øye med mindre noen tar en ekstremt nær utseende. Siden denne blonder er langt fra å bli oppdaget, vil folk feil det for ditt virkelige hår.

Tilbyr allsidighet av stil: På grunn av den umerkelige parykkhetten er det lettere å dele håret ditt på alle sider uten å bekymre deg for at parykkens base blir synlig for folk. En ting å merke seg er at kun den fremre delen av parykken består av blonder og bakdelen er vanligvis laget med tykt materiale som er mer synlig. Derfor er det ikke en god ide å knytte håret til en hestehale som det ville gi et syn på bunnen av parykkhetten.

Komfortabelt: Med vanlige parykker er en av de største problemene folk har klaget over, at de har gjort brukeren ubehagelig etter langvarig bruk. Det tillater ikke hodebunnen å puste. Dette er ikke tilfelle med Lace Front Parykk som du vil føle at du ikke har hatt noen hodeskap i det hele tatt.

Legg til omtale


Topp Av Side

Om oss

  • 20+års erfaring i parykk virksomheten
  • 500+forskjellige stiler av favoritt utseende
  • 2000+hår produkter selges hver dag
  • 50000+kunder kjøper parykker fra oss
Kategorier