I dag bare! Gratis frakt på alle bestillinger!

Blond Maskinknyttet Perfekt Kort Rett Parykk Ekte Hår

 
Lengde: 6"
Vist Farge: Samme som bilde
Frisyrer: Rett
Kvalitet: Remy Hår
Cap Konstruksjon: Maskinknyttet

Fordeler med Maskinknyttet Parykker
Maskinknyttet parykker tillate hodet å bli kjøligere enn solid avkortet parykker. Dette skyldes det faktum at det er laget med mindre hår, og den spesifikke Maskinknyttet konstruksjonen gir anledning til en luftstrøm til hodet og hodebunnen . Det er også justerbare stropper eller kroker på nakken for å feste parykken på plass.
Parykk Størrelse
(tommers)
Cap Størrelse
(tommers)
Første til
(tommers)
Side til Side over pannen
(tommers)
Side til Side over toppen
(tommers)
Tempel til tempel over baksiden
(inch)
Nakken av Nakke
(tommers)
Ultra Petite 20-20.5" 12-12.5" 10-10.5" 10.5-11" 12.5-13" 4-4.5"
Petite 21-21.5" 13-13.5" 11" 11.5-11.75" 13-13.5" 4.5-5"
Gjennomsnitt 22-22.5" 14-14.5" 12-12.5" 12.5-13" 14.5-15" 5-5.5"
Stor 23-23.5" 15-15.5" 12.5-13" 13-13.5" 15-15.5" 5.5-6"

Hvordan Sett din parykk på

1) Finn forsiden og baksiden av parykk (etiketten går inn bakerst).

2) Børst ditt eget hår tilbake; sikring lengre stykker med en hårnål og plassere en parykk cap over hodet (holder parykk på plass.)

3) Ta tak i parykk på toppen og sett den over hodet ditt fra din naturlige hårfestet til den naturlige hårfestet i ryggen.

4) Parykken skal føle seg trygge, men ikke for stramt. Du kan justere parykk for en sikker, komfortabel passform.

5) Stil som du ville ditt eget hår. De små tappene i det foran ørene kan justeres for å holde parykk tett til ansiktet. Vær forsiktig med håret.

 

Rengjøring av Parykk Ekte Hår

Parykk Ekte Hår er holdbart, vanligvis koster mer, og har den mest naturlige utseende og følelse av noe parykk du kan kjøpe. Og kan være farget og behandlet på samme måte som et menneske hår som vokser fra hodebunnen.

Detangle

Forsiktig fjerne floker med et bredt tann kam, arbeider gradvis fra endene til basen.

Skylle

Skyll med kaldt vann for å fjerne sjampo. Trykk forsiktig med et håndkle for å fjerne overflødig vann. Ikke gni eller vri.

Vask

Submerges parykk i kaldt vann. Bland i en liten mengde sjampo for syntetisk hår. Sug din parykk i 3-5 minutter. Virvle uten å gni.

Skylle

Skyll med kaldt vann for å fjerne sjampo. Trykk forsiktig med et håndkle for å fjerne overflødig vann. Ikke gni eller vri.

Betingelse

Tilstand Fordel ren omsorg Hydra Balsam eller ren omsorg Intensive Gjenoppretting Maske (hver 5-6 forhold) jevnt i hele håret.

Skylle

Skyll med kaldt vann for å fjerne sjampo. Trykk forsiktig med et håndkle for å fjerne overflødig vann. Ikke gni eller vri.

Tørke & Betingelse

Tørke og Betingelse Plasser på en sammenleggbar parykk stativ, spray med en leave-in conditioner, og la det lufttørke . Ikke vri eller klemme.

Total Leveringstid = Behandlingstid + Leveringstid

Behandlingstid: ulike behandlingstider for ulike bestillinger

  • Standard Rekkefølge: Det vil ta 7-10 dager.
  • Lace Front Parykk Rekkefølge: Det vil ta 10-15 dager.
  • Monofilament Rekkefølge: Det vil ta 18-25 dager.
  • Full Lace Parykker Rekkefølge: Det vil ta 15-20 virkedager.
  • Håndknyttet Parykker Rekkefølge: Det vil ta 15-20 virkedager.
  • Men Toupees / Women Toppers Order: Det vil ta 40-45 virkedager.

LEVERINGSTID
Det tar 2-4 dager før du mottar varene dine.
På grunn av force majeure kan leveringstiden påvirkes.


Leveringsmetoder og Avgift

Vi vil levere bestillingen din DHL / RPX / DPD. Levering i Storbritannia er kr 100 som vil bli automatisk lagt til i totalsummen .

Ordresporing

Sporingsnummeret på pakken vil bli sendt til deg etter at bestillingen er levert. Du kan bruke den til å sjekke status på din bestilling på nettet.

Returrett

Hvis du ønsker å returnere din bestilling, kan du kontakte oss med alle dine spørsmål og bekymringer første. Gi oss ditt ordrenummer innen 15 dager etter mottak. Vi vil gjerne bytte eller refundere varen. Din tilfredshet er vår høyeste prioritet. Alle elementer må være originale pakket. Alle pakker sendes via en medgjørlig metode. Vi beklager at vi ikke kan ansvarlig for tapt i transitt. Og de opprinnelige fraktkostnader kan ikke refunderes.

Special Price kr 1 317,00

Vanlig pris: kr 1 936,00

størrelse: *
Farge:*
Antall:*
- +

Kunde (11 anmeldelser)

N******s
Jeg elsker dette stykket! Jeg har bare så vidt begynt på seg parykker og for den prisen, sammenlignet med andre, er det flott. Jeg lurer på hvilke farger som skal ha, men jeg gikk for 26G og jeg vil kalle det en spennende farge. Jeg vil nå se på noen mer fra denne serien i denne fargen. Jeg vil fortelle deg hvordan jeg får på!
S***t
Jeg elsker stilen og kvaliteten på denne parykk og jeg vil generelt anbefale imidlertid for meg at jeg var skuffet i avskjed. Jeg vet det ikke er en monofilament, men jeg har tre parykker, og de har falske inndelinger som etterligner din egen. Ingen har svart hodebunn !! Jeg var skuffet, så vel som av de fire parykker jeg eier, datteren min sa at dette parykk ser mer ut som en parykk enn de andre mye billigere seg gjøre. Jeg gjorde en kostbar feil med dette parykk. Kanskje i andre lysere farger, er dette problemet ikke så opplagt.
R****a
Kjøpte to av denne parykk for 6 måneder siden. Jeg har slitt en eller annen hver dag og hver har blitt vasket minst en gang i uken, men de er begge fortsatt så god som ny. Det er en herlig glans og bevegelse til parykk, som er lett og behagelig å ha på. Jeg gikk til min lokale salongen for å ha utkanten trimmet litt kortere og snart samlet en liten gjeng med frisører, alle synger lovsanger av parykker. Jeg har slitt dem fra morn til kveld, i vind og regn, og på mine sønner bryllup hvor jeg danset i timevis. De har alltid følt sikker og så stor. Alt dette og veldig rimelig også!
J*****i
Stor parykk for price.Great kutt og stil. Jeg liker det veldig much.Natural i utseende.
J*****a
Jeg må si jeg elsker det. Det passer fint på hodet mitt og ser ganske naturlig. Det er litt blank, men for en parykk som består av menneskelig hår og for prisen du betaler det definitivt møtte mine forventninger.
P*****s
det er ok, econd tid bestilling. Jeg absolutt elsker mine parykker! De er så lett å sette inn og de passet perfekt til håret mitt! Elsker det!
Side:

Legg til omtale

You're reviewing:Blond Maskinknyttet Perfekt Kort Rett Parykk Ekte Hår

Topp Av Side

Om oss

  • 20+års erfaring i parykk virksomheten
  • 500+forskjellige stiler av favoritt utseende
  • 2000+hår produkter selges hver dag
  • 50000+kunder kjøper parykker fra oss
Kategorier