I dag bare! GRATIS GAVER.

Blond Remy Hår Halv Lengde Uten Smell Topp 11" Lace Front Parykk

 
Lengde: 11"
Vist Farge: 27 Mixed 613
Frisyrer: Rett
Kvalitet: Remy Hår
Cap Konstruksjon: Superfront Og Mono Top

Fordeler med Superfront Og Mono Top Parykker
Monofilament parykker tilby deg en lue som er myk å ta på. I utgangspunktet se gjennom og svært vanskelig å oppdage. Den monofilament veving tillater hvert hårstrå til å bevege seg fritt og mer naturlig. Den øverste delen av dette parykk er fullstendig håndknyttet slik at utseendet er like naturlig som mulig. Det er en monofilament stykke, noe som betyr at uansett hvor du skille parykk, vil det gi inntrykk av at håret kommer fra din egen hodebunnen .

Det er en ekstra funksjon i en lace front. Dette er det ultimate for en naturlig hårfestet, og skaper en undetectable finish. Trim til dine behov for å gjøre det helt personlig til deg.

Her er den wow-faktor! Her er åpne wefts på utrolig slanke strimler av stretchmateriale som faktisk mold til formen på hodet. Innen en time, vil dette parykk huske konturene av hodet.
Parykk Størrelse
(tommers)
Cap Størrelse
(tommers)
Første til
(tommers)
Side til Side over pannen
(tommers)
Side til Side over toppen
(tommers)
Tempel til tempel over baksiden
(inch)
Nakken av Nakke
(tommers)
Ultra Petite 20-20.5" 12-12.5" 10-10.5" 10.5-11" 12.5-13" 4-4.5"
Petite 21-21.5" 13-13.5" 11" 11.5-11.75" 13-13.5" 4.5-5"
Gjennomsnitt 22-22.5" 14-14.5" 12-12.5" 12.5-13" 14.5-15" 5-5.5"
Stor 23-23.5" 15-15.5" 12.5-13" 13-13.5" 15-15.5" 5.5-6"
Hvordan søke En Lace Parykk

1) Plasser lace parykk på hodet. Juster hårfestet til en naturlig posisjon ved å trekke blonder fremover. Sørg foran øret kraner er selv og alle kantene er i en naturlig posisjon.

2) Bind parykk i en hestehale og ta av parykk. Klipp forsiktig lace av kantene på parykk.

3) Sett parykk lim rett under hårfestet. Sørg for at det er en liten mengde på hårfestet rundt hodet.

4) Bind parykk i en løs hestehale . Linje parykk til like før klebemidlet . Posisjons alle kantene er på plass. Skyv parykk ned til å danne til limet. Trekk forsiktig nedover ryggen hårfestet.

 

Rengjøring av Parykk Ekte Hår

Parykk Ekte Hår er holdbart, vanligvis koster mer, og har den mest naturlige utseende og følelse av noe parykk du kan kjøpe. Og kan være farget og behandlet på samme måte som et menneske hår som vokser fra hodebunnen.

Detangle
Forsiktig fjerne floker med et bredt tann kam, arbeider gradvis fra endene til basen.
Skylle
Skyll med kaldt vann for å fjerne sjampo. Trykk forsiktig med et håndkle for å fjerne overflødig vann. Ikke gni eller vri.
Vask
Submerges parykk i kaldt vann. Bland i en liten mengde sjampo for syntetisk hår. Sug din parykk i 3-5 minutter. Virvle uten å gni.
Skylle
Skylle med kaldt vann for å fjerne sjampo. Trykk forsiktig med et håndkle for å fjerne overflødig vann. Ikke gni eller vri.
Betingelse
Tilstand Fordel ren omsorg Hydra Balsam eller ren omsorg Intensive Gjenoppretting Maske (hver 5-6 forhold) jevnt i hele håret.
Skylle
Skyll med kaldt vann for å fjerne sjampo. Trykk forsiktig med et håndkle for å fjerne overflødig vann. Ikke gni eller vri.
Tørke & Betingelse
Tørke og Betingelse Plasser på en sammenleggbar parykk stativ, spray med en leave-in conditioner, og la det lufttørke . Ikke vri eller klemme.

 

Styling av Hår

Det anbefales at du tar det til et yrke stylist for restyle. For en syntetisk parykk, en enkel shake og gå metoden fungerer helt fint. Sett parykk på sin parykk stå og bruke varme valser eller en krølltang på en lav innstilling for å style håret til din smak.

Du kan klippe og feste ulike seksjoner for en endring av stil, men som du blir vant til parykk, vil du mest sannsynlig oppleve at du ikke trenger å gjøre noe hvis i det hele tatt i å opprettholde sin stil.

 

Lagring av Hår

Når den ikke er i bruk, må du alltid sette parykk på en utstillingsdukke eller parykk stå å opprettholde formen. Hvor ofte vil avhenge av din miljø, livsstil og mengde svette. Foreslåtte retningslinjer for rengjøring er etter 10 til 14 dager av slitasje.

Det er best å lagre det menneskelige hår i sin originale beholder. Eller du kan lagre håret i en plastpose.

Total Leveringstid = Behandlingstid + Leveringstid

Behandlingstid: ulike behandlingstider for ulike bestillinger

  • Standard Rekkefølge: Det vil ta 7-10 dager.
  • Lace Front Parykk Rekkefølge: Det vil ta 10-15 dager.
  • Monofilament Rekkefølge: Det vil ta 18-25 dager.
  • Full Lace Parykker Rekkefølge: Det vil ta 15-20 virkedager.
  • Håndknyttet Parykker Rekkefølge: Det vil ta 15-20 virkedager.
  • Men Toupees / Women Toppers Order: Det vil ta 40-45 virkedager.

LEVERINGSTID
Det tar 2-4 dager før du mottar varene dine.
På grunn av force majeure kan leveringstiden påvirkes.


Leveringsmetoder og Avgift

Vi vil levere bestillingen din DHL / RPX / DPD. Levering i Storbritannia er kr 100 som vil bli automatisk lagt til i totalsummen .

Ordresporing

Sporingsnummeret på pakken vil bli sendt til deg etter at bestillingen er levert. Du kan bruke den til å sjekke status på din bestilling på nettet.

Returrett

Hvis du ønsker å returnere din bestilling, kan du kontakte oss med alle dine spørsmål og bekymringer første. Gi oss ditt ordrenummer innen 15 dager etter mottak. Vi vil gjerne bytte eller refundere varen. Din tilfredshet er vår høyeste prioritet. Alle elementer må være originale pakket. Alle pakker sendes via en medgjørlig metode. Vi beklager at vi ikke kan ansvarlig for tapt i transitt. Og de opprinnelige fraktkostnader kan ikke refunderes.

Special Price kr 1 804,00

Vanlig pris: kr 3 067,00

størrelse: *
Farge:*
Antall:*
- +

Kunde (13 anmeldelser)

p****p
Perfekt passform, perfekt farge, perfekt stil. Dette er for alltid. Dette er virkelig en shake og slitasje. Bare sette den på og du er ferdig. Beste er at det er den minst kostbare parykk jeg noensinne har kjøpt. Jeg tenkte mindre penger betydde lav kvalitet, men ikke med denne one.so glad og frakt var veldig rask.
M**k
Jeg har vært iført denne parykk for en stund nå! Jeg elsker fargen og det er det som holder meg komme tilbake.Jeg er alltid motta komplimenter! Jeg liker stilen også, men har min frisør klippe og tynne det ut for meg! Jeg har prøvd et par andre, men stadig vender tilbake til denne! Håper dette er ikke som leppestift der det plutselig er avviklet!

Takk for din bestilling og tilbakemelding! Ser frem til ditt neste kjøp.

M**y
Siden jeg er en ny bruker for å kjøpe parykker skyldes en autoimmun sykdom jeg synes det er litt av et utvalg av stiler og merkevarer. Faktisk bruker jeg dette mer enn noen andre. Jeg er fortsatt eksperimenterer med forskjellig utseende og farger. Slags moro gitt jeg er skallet.
C*******e
Iv kjøpte denne parykk 4 ganger nå i 27 Mixed 613 ... det er nydelig og gjør meg så trygg å vite at håret mitt ser utrolig, jeg har så mange komplimenter på det !! Jeg elsker høydepunktene på det og har blitt spurt mange ganger hvor jeg har håret mitt uthevet på, og ingen kan noensinne tro det når jeg forteller dem det er en parykk de så spør meg om å ta det av for å bevise det !! Jeg kommer til å bestille en annen for et bryllup i juni !! Den IParykk teamet er fantastisk og de legger så mye kjærlighet og omsorg i emballasjen! Fortsett det gode arbeidet!!
B****a
Dette er slik en vakker parykk og ekstremt allsidig. Veldig naturlig utseende. Jeg hadde en lengde kuttes og flere lag lagt ... Resultatet er bare fantastisk på grunn av kvaliteten av fiberen. Det føles silkemyk, som "salon hår" ... det er virkelig fantastisk. Jeg er så fornøyd med dette parykk, hun er virkelig en skjønnhet. Takk IParykk, bestiller fra deg var fantastisk og jeg skal handle her igjen.
j***e
Jeg er så glad for at jeg kjøpte denne parykk. Passformen er fantastisk, og jeg elsker fargen. Min erfaring med IParykk også var fantastisk. Den mono top ser så naturlig og klø ikke som andre caps. Jeg har medisiner indusert alopecia, så bruk en god tilpasning og god jakt parykk er et must. Jeg vil bestille en annen snart.
Side:

Legg til omtale

You're reviewing:Blond Remy Hår Halv Lengde Uten Smell Topp 11" Lace Front Parykk

Topp Av Side

Om oss

  • 20+års erfaring i parykk virksomheten
  • 500+forskjellige stiler av favoritt utseende
  • 2000+hår produkter selges hver dag
  • 50000+kunder kjøper parykker fra oss
Kategorier