I dag bare! Kjøp 2 Parykker Få kr 100 gratis og gratis frakt!

Blond Syntetisk Flink Rett Halvlang Parykker

 
Lengde: 11"
Vist Farge: 26G
Frisyrer: Rett
Kvalitet: Syntetisk
Cap Konstruksjon: Maskinknyttet

Fordeler med Maskinknyttet Parykker
Maskinknyttet parykker tillate hodet å bli kjøligere enn solid avkortet parykker. Dette skyldes det faktum at det er laget med mindre hår, og den spesifikke Maskinknyttet konstruksjonen gir anledning til en luftstrøm til hodet og hodebunnen . Det er også justerbare stropper eller kroker på nakken for å feste parykken på plass.
Parykk Størrelse
(tommers)
Cap Størrelse
(tommers)
Første til
(tommers)
Side til Side over pannen
(tommers)
Side til Side over toppen
(tommers)
Tempel til tempel over baksiden
(inch)
Nakken av Nakke
(tommers)
Ultra Petite 20-20.5" 12-12.5" 10-10.5" 10.5-11" 12.5-13" 4-4.5"
Petite 21-21.5" 13-13.5" 11" 11.5-11.75" 13-13.5" 4.5-5"
Gjennomsnitt 22-22.5" 14-14.5" 12-12.5" 12.5-13" 14.5-15" 5-5.5"
Stor 23-23.5" 15-15.5" 12.5-13" 13-13.5" 15-15.5" 5.5-6"

Hvordan Sett din parykk på

1) Finn forsiden og baksiden av parykk (etiketten går inn bakerst).

2) Børst ditt eget hår tilbake; sikring lengre stykker med en hårnål og plassere en parykk cap over hodet (holder parykk på plass.)

3) Ta tak i parykk på toppen og sett den over hodet ditt fra din naturlige hårfestet til den naturlige hårfestet i ryggen.

4) Parykken skal føle seg trygge, men ikke for stramt. Du kan justere parykk for en sikker, komfortabel passform.

5) Stil som du ville ditt eget hår. De små tappene i det foran ørene kan justeres for å holde parykk tett til ansiktet. Vær forsiktig med håret.

Rengjøring av syntetiske parykker

Syntetisk parykk er rimeligere enn menneskehår og er holdbar. Tradisjonelle curling strykejern, slag dryers og varme valser kan ikke benyttes på syntetisk hår fiber.

Detangle

Forsiktig fjerne floker med et bredt tann kam, arbeider gradvis fra endene til basen.

Skylle

Submerges parykk i kaldt vann. Bland i en liten mengde sjampo for syntetisk hår. Sug din parykk i 3-5 minutter. Virvle uten å gni.

Skylle

Skyll med kaldt vann for å fjerne sjampo. Trykk forsiktig med et håndkle for å fjerne overflødig vann. Ikke gni eller vri.

Tørke & Betingelse

Tørke og Betingelse Plasser på en sammenleggbar parykk stativ, spray med en leave-in conditioner, og la det lufttørke . Ikke vri eller klemme.

Styling av Hår

Bruk fingrene eller en bred kam å style syntetisk parykk. Definer lag med syntetisk-Safe styling produkter. For krøllete parykker, bruk en pick eller kam for å løsne fibrene, men ikke trekk på håret.

Lagring av Hår

Når den ikke er i bruk, må du alltid sette parykk på en utstillingsdukke eller parykk stå å opprettholde formen. Hvor ofte vil avhenge av din miljø, livsstil og mengde svette. Foreslått for rengjøring er etter 10 til 14 dager av slitasje.
Det er best å lagre menneskehår i sin originalemballasje . Eller du kan lagre håret i en plastpose.

Total Leveringstid = Behandlingstid + Leveringstid

Behandlingstid: ulike behandlingstider for ulike bestillinger

  • Standard Rekkefølge: Det vil ta 7-10 dager.
  • Lace Front Parykk Rekkefølge: Det vil ta 10-15 dager.
  • Monofilament Rekkefølge: Det vil ta 18-25 dager.
  • Full Lace Parykker Rekkefølge: Det vil ta 15-20 virkedager.
  • Håndknyttet Parykker Rekkefølge: Det vil ta 15-20 virkedager.
  • Men Toupees / Women Toppers Order: Det vil ta 40-45 virkedager.

LEVERINGSTID
Det tar 2-4 dager før du mottar varene dine.
På grunn av force majeure kan leveringstiden påvirkes.


Leveringsmetoder og Avgift

Vi vil levere bestillingen din DHL / RPX / DPD. Levering i Storbritannia er kr 100 som vil bli automatisk lagt til i totalsummen .

Ordresporing

Sporingsnummeret på pakken vil bli sendt til deg etter at bestillingen er levert. Du kan bruke den til å sjekke status på din bestilling på nettet.

Returrett

Hvis du ønsker å returnere din bestilling, kan du kontakte oss med alle dine spørsmål og bekymringer første. Gi oss ditt ordrenummer innen 15 dager etter mottak. Vi vil gjerne bytte eller refundere varen. Din tilfredshet er vår høyeste prioritet. Alle elementer må være originale pakket. Alle pakker sendes via en medgjørlig metode. Vi beklager at vi ikke kan ansvarlig for tapt i transitt. Og de opprinnelige fraktkostnader kan ikke refunderes.

Special Price kr 1 238,00

Vanlig pris: kr 2 105,00

størrelse: *
Farge:*
Antall:*
- +

Kunde (6 anmeldelser)

b****i
Jeg virkelig elsker denne parykk. Jeg bestiller farge # Den farge som bilde og fargen er helt perfekt. Jeg vil si jeg er grundig imponert spesielt siden dette er syntetisk hår. Jeg har bare slitt hår noen dager, men jeg fikk flere komplimenter. Jeg håper håret siste mediumer enn de fleste syntetiske parykker. Jeg skulle ønske det var fargealternativer for å velge. Det spesielle er lettere, men det er ikke svært merkbar. Parykken er også mediumer enn jeg forventet, men jeg virkelig elsker det.
B****a
Mye for pengene. Takk skal du ha! Fin alt i alt produktet var verdt pengene Takk
J*****a
Dette er min første WigSiS. Jeg har vært siklende over nettsiden for måneder. Endelig et godt salg fanget meg. Jeg er veldig fornøyd med fargen. Jeg var veldig overrasket over hvor kult toppen av hodet mitt føltes hele dagen, inne og ute, mens iført denne parykk. Det ser naturlig, ikke som en parykk. Den syntetiske håret føles akkurat som min egen. Jeg er fornøyd med dette kjøpet.
T****a
Dette er en av mine favoritt parykker for sin rene enkelhet. Det er så lett å bære og gir umiddelbar raffinement. Jeg er en syklist, og dette parykk er egnet for oppgaven og likevel ser flott ut etterpå.
S**a
Jeg elsker denne parykken! Formen og fargen er perfekt. Kvinner går opp til meg i super markedet spør meg, "Hvor har jeg få håret gjort?" Jeg tok den på et cruise, og fant det å være en stor tid saver. Min naturlige hår er veldig krøllete og fuktigheten i Jamaica opprettet en "dårlig naturlig hair day". Jeg brukte parykk mest hver dag som jeg var på cruise. Håret mitt var perfekt for alle bildene!
A****e
Fargen jeg valgte, kastanjebrun, produsert en virkelig feminin look, noe som gjør styling både enkel og fleksibel. Dette parykk virkelig forbedret mitt utseende med aftenkjoler - inspirerende minneverdige komplimenter. Jeg er fornøyd med dette parykk. Det er vel verdt prisen, frister meg til å prøve andre farger også.

Legg til omtale

You're reviewing:Blond Syntetisk Flink Rett Halvlang Parykker

Individual photo size cannot exceed 2MB.


Topp Av Side

Om oss

  • 20+års erfaring i parykk virksomheten
  • 500+forskjellige stiler av favoritt utseende
  • 2000+hår produkter selges hver dag
  • 50000+kunder kjøper parykker fra oss
Kategorier