I dag bare! Gratis frakt på alle bestillinger!

Bølgete 12" Fasjonable Brun Halv Lengde Maskinknyttet Klassiske Parykker

 
Lengde: 12"
Vist Farge: 6
Frisyrer: Bølgete
Kvalitet: Remy Hår
Cap Konstruksjon: Maskinknyttet

Fordeler med Maskinknyttet Parykker
Maskinknyttet parykker tillate hodet å bli kjøligere enn solid avkortet parykker. Dette skyldes det faktum at det er laget med mindre hår, og den spesifikke Maskinknyttet konstruksjonen gir anledning til en luftstrøm til hodet og hodebunnen . Det er også justerbare stropper eller kroker på nakken for å feste parykken på plass.
Parykk Størrelse
(tommers)
Cap Størrelse
(tommers)
Første til
(tommers)
Side til Side over pannen
(tommers)
Side til Side over toppen
(tommers)
Tempel til tempel over baksiden
(inch)
Nakken av Nakke
(tommers)
Ultra Petite 20-20.5" 12-12.5" 10-10.5" 10.5-11" 12.5-13" 4-4.5"
Petite 21-21.5" 13-13.5" 11" 11.5-11.75" 13-13.5" 4.5-5"
Gjennomsnitt 22-22.5" 14-14.5" 12-12.5" 12.5-13" 14.5-15" 5-5.5"
Stor 23-23.5" 15-15.5" 12.5-13" 13-13.5" 15-15.5" 5.5-6"

Hvordan Sett din parykk på

1) Finn forsiden og baksiden av parykk (etiketten går inn bakerst).

2) Børst ditt eget hår tilbake; sikring lengre stykker med en hårnål og plassere en parykk cap over hodet (holder parykk på plass.)

3) Ta tak i parykk på toppen og sett den over hodet ditt fra din naturlige hårfestet til den naturlige hårfestet i ryggen.

4) Parykken skal føle seg trygge, men ikke for stramt. Du kan justere parykk for en sikker, komfortabel passform.

5) Stil som du ville ditt eget hår. De små tappene i det foran ørene kan justeres for å holde parykk tett til ansiktet. Vær forsiktig med håret.

 

Rengjøring av Parykk Ekte Hår

Parykk Ekte Hår er holdbart, vanligvis koster mer, og har den mest naturlige utseende og følelse av noe parykk du kan kjøpe. Og kan være farget og behandlet på samme måte som et menneske hår som vokser fra hodebunnen.

Detangle

Forsiktig fjerne floker med et bredt tann kam, arbeider gradvis fra endene til basen.

Skylle

Skyll med kaldt vann for å fjerne sjampo. Trykk forsiktig med et håndkle for å fjerne overflødig vann. Ikke gni eller vri.

Vask

Submerges parykk i kaldt vann. Bland i en liten mengde sjampo for syntetisk hår. Sug din parykk i 3-5 minutter. Virvle uten å gni.

Skylle

Skyll med kaldt vann for å fjerne sjampo. Trykk forsiktig med et håndkle for å fjerne overflødig vann. Ikke gni eller vri.

Betingelse

Tilstand Fordel ren omsorg Hydra Balsam eller ren omsorg Intensive Gjenoppretting Maske (hver 5-6 forhold) jevnt i hele håret.

Skylle

Skyll med kaldt vann for å fjerne sjampo. Trykk forsiktig med et håndkle for å fjerne overflødig vann. Ikke gni eller vri.

Tørke & Betingelse

Tørke og Betingelse Plasser på en sammenleggbar parykk stativ, spray med en leave-in conditioner, og la det lufttørke . Ikke vri eller klemme.

Total Leveringstid = Behandlingstid + Leveringstid

Behandlingstid: ulike behandlingstider for ulike bestillinger

  • Standard Rekkefølge: Det vil ta 7-10 dager.
  • Lace Front Parykk Rekkefølge: Det vil ta 10-15 dager.
  • Monofilament Rekkefølge: Det vil ta 18-25 dager.
  • Full Lace Parykker Rekkefølge: Det vil ta 15-20 virkedager.
  • Håndknyttet Parykker Rekkefølge: Det vil ta 15-20 virkedager.
  • Men Toupees / Women Toppers Order: Det vil ta 40-45 virkedager.

LEVERINGSTID
Det tar 2-4 dager før du mottar varene dine.
På grunn av force majeure kan leveringstiden påvirkes.


Leveringsmetoder og Avgift

Vi vil levere bestillingen din DHL / RPX / DPD. Levering i Storbritannia er kr 100 som vil bli automatisk lagt til i totalsummen .

Ordresporing

Sporingsnummeret på pakken vil bli sendt til deg etter at bestillingen er levert. Du kan bruke den til å sjekke status på din bestilling på nettet.

Returrett

Hvis du ønsker å returnere din bestilling, kan du kontakte oss med alle dine spørsmål og bekymringer første. Gi oss ditt ordrenummer innen 15 dager etter mottak. Vi vil gjerne bytte eller refundere varen. Din tilfredshet er vår høyeste prioritet. Alle elementer må være originale pakket. Alle pakker sendes via en medgjørlig metode. Vi beklager at vi ikke kan ansvarlig for tapt i transitt. Og de opprinnelige fraktkostnader kan ikke refunderes.

Special Price kr 1 595,00

Vanlig pris: kr 1 845,00

størrelse: *
Farge:*
Antall:*
- +

Kunde (30 anmeldelser)

S***n
Det er pen parykk. Tenkte ikke at det ville være så lett. Normalt ikke gjør "lettere eller rødt" farget hår. Jeg har blitt lei av mitt eget hår (å kutte det ekstremt kort .... ventet på at det skal vokse tilbake i å kutte det igjen på grunn av fustrasjon), så tenkte kan prøve parykker. Jeg elsker kuttet.

Takk for din positive vurdering, din tilfredshet er vår største oppmuntring. Vi ser frem til ditt neste besøk.

R*o
Fargen på denne parykken er fin, ser ut som min naturlige farge. Jeg likte stilen, men den passet ikke på hodet til høyre, og jeg har et lite hode. Pannen min hårfeste er for lav for å få en god passform med denne parykken, men noen med en høyere pannehår ville sannsynligvis gjort det bedre. Ryggen gikk ikke lavt nok til å dekke min nedre hårfeste, så den måtte sannsynligvis barbert, og jeg ville ikke gjøre det.
G******U
Ser så bra ut. Jeg har båret det til kirken, en fest og et bryllup, og hver kropp sa at håret mitt ser så bra ut (de trodde alle at det var håret mitt) Jeg ville på nytt anbefalt denne parykken til alle (jeg skal se om jeg kan finne en annen parykk å kjøpe.
A***E
Jeg må kanskje bare kjøpe mer!
A****w
Jeg liker denne parykken! Jeg elsker at røttene er min naturlige farge med høydepunkter. Det har en god passform, og jeg trenger ikke å bekymre meg for at stilen er "bare slik." Det var lenger enn jeg forventet, men det viste seg å være et pluss. Endene har en tendens til å bli litt slitt over tid, men jeg har lært siden hvordan jeg bedre kan håndtere omsorgen. Hvis du blir litt eldre, men likevel vil ha det gøy, er dette noe for deg! Om å bestille en ny farge!
H****r
Parykken er så vakker! Så mykt, og veldig enkelt å jobbe med. Fargen var perfekt! Så behagelig og lett å ha på seg, gikk til og med på en berg -og -dalbane med den og den ble værende. Jeg vil kjøpe igjen!
Side:

Legg til omtale

You're reviewing:Bølgete 12" Fasjonable Brun Halv Lengde Maskinknyttet Klassiske Parykker

Individual photo size cannot exceed 2MB.


Topp Av Side

Om oss

  • 20+års erfaring i parykk virksomheten
  • 500+forskjellige stiler av favoritt utseende
  • 2000+hår produkter selges hver dag
  • 50000+kunder kjøper parykker fra oss
Kategorier