I dag bare! Gratis frakt på alle bestillinger!

Bølgete Syntetisk Slank 14" Brun Maskinknyttet Lange Parykk

 
Lengde: 14"
Vist Farge: 8
Frisyrer: Bølgete
Kvalitet: Syntetisk
Cap Konstruksjon: Maskinknyttet

Fordeler med Maskinknyttet Parykker
Maskinknyttet parykker tillate hodet å bli kjøligere enn solid avkortet parykker. Dette skyldes det faktum at det er laget med mindre hår, og den spesifikke Maskinknyttet konstruksjonen gir anledning til en luftstrøm til hodet og hodebunnen . Det er også justerbare stropper eller kroker på nakken for å feste parykken på plass.
Parykk Størrelse
(tommers)
Cap Størrelse
(tommers)
Første til
(tommers)
Side til Side over pannen
(tommers)
Side til Side over toppen
(tommers)
Tempel til tempel over baksiden
(inch)
Nakken av Nakke
(tommers)
Ultra Petite 20-20.5" 12-12.5" 10-10.5" 10.5-11" 12.5-13" 4-4.5"
Petite 21-21.5" 13-13.5" 11" 11.5-11.75" 13-13.5" 4.5-5"
Gjennomsnitt 22-22.5" 14-14.5" 12-12.5" 12.5-13" 14.5-15" 5-5.5"
Stor 23-23.5" 15-15.5" 12.5-13" 13-13.5" 15-15.5" 5.5-6"

Hvordan Sett din parykk på

1) Finn forsiden og baksiden av parykk (etiketten går inn bakerst).

2) Børst ditt eget hår tilbake; sikring lengre stykker med en hårnål og plassere en parykk cap over hodet (holder parykk på plass.)

3) Ta tak i parykk på toppen og sett den over hodet ditt fra din naturlige hårfestet til den naturlige hårfestet i ryggen.

4) Parykken skal føle seg trygge, men ikke for stramt. Du kan justere parykk for en sikker, komfortabel passform.

5) Stil som du ville ditt eget hår. De små tappene i det foran ørene kan justeres for å holde parykk tett til ansiktet. Vær forsiktig med håret.

Rengjøring av syntetiske parykker

Syntetisk parykk er rimeligere enn menneskehår og er holdbar. Tradisjonelle curling strykejern, slag dryers og varme valser kan ikke benyttes på syntetisk hår fiber.

Detangle

Forsiktig fjerne floker med et bredt tann kam, arbeider gradvis fra endene til basen.

Skylle

Submerges parykk i kaldt vann. Bland i en liten mengde sjampo for syntetisk hår. Sug din parykk i 3-5 minutter. Virvle uten å gni.

Skylle

Skyll med kaldt vann for å fjerne sjampo. Trykk forsiktig med et håndkle for å fjerne overflødig vann. Ikke gni eller vri.

Tørke & Betingelse

Tørke og Betingelse Plasser på en sammenleggbar parykk stativ, spray med en leave-in conditioner, og la det lufttørke . Ikke vri eller klemme.

Styling av Hår

Bruk fingrene eller en bred kam å style syntetisk parykk. Definer lag med syntetisk-Safe styling produkter. For krøllete parykker, bruk en pick eller kam for å løsne fibrene, men ikke trekk på håret.

Lagring av Hår

Når den ikke er i bruk, må du alltid sette parykk på en utstillingsdukke eller parykk stå å opprettholde formen. Hvor ofte vil avhenge av din miljø, livsstil og mengde svette. Foreslått for rengjøring er etter 10 til 14 dager av slitasje.
Det er best å lagre menneskehår i sin originalemballasje . Eller du kan lagre håret i en plastpose.

Total Leveringstid = Behandlingstid + Leveringstid

Behandlingstid: ulike behandlingstider for ulike bestillinger

  • Standard Rekkefølge: Det vil ta 7-10 dager.
  • Lace Front Parykk Rekkefølge: Det vil ta 10-15 dager.
  • Monofilament Rekkefølge: Det vil ta 18-25 dager.
  • Full Lace Parykker Rekkefølge: Det vil ta 15-20 virkedager.
  • Håndknyttet Parykker Rekkefølge: Det vil ta 15-20 virkedager.
  • Men Toupees / Women Toppers Order: Det vil ta 40-45 virkedager.

LEVERINGSTID
Det tar 2-4 dager før du mottar varene dine.
På grunn av force majeure kan leveringstiden påvirkes.


Leveringsmetoder og Avgift

Vi vil levere bestillingen din DHL / RPX / DPD. Levering i Storbritannia er kr 100 som vil bli automatisk lagt til i totalsummen .

Ordresporing

Sporingsnummeret på pakken vil bli sendt til deg etter at bestillingen er levert. Du kan bruke den til å sjekke status på din bestilling på nettet.

Returrett

Hvis du ønsker å returnere din bestilling, kan du kontakte oss med alle dine spørsmål og bekymringer første. Gi oss ditt ordrenummer innen 15 dager etter mottak. Vi vil gjerne bytte eller refundere varen. Din tilfredshet er vår høyeste prioritet. Alle elementer må være originale pakket. Alle pakker sendes via en medgjørlig metode. Vi beklager at vi ikke kan ansvarlig for tapt i transitt. Og de opprinnelige fraktkostnader kan ikke refunderes.

Special Price kr 1 256,00

Vanlig pris: kr 1 538,00

størrelse: *
Farge:*
Antall:*
- +

Kunde (13 anmeldelser)

K***n
Denne parykken er fantastisk, den er vakker, realistisk og den har gjort veldig bra uten å kaste seg. Dette er den beste parykken som jeg har fått på lenge, og jeg har hatt parykker på en stund. Så fornøyd med det.
A****a
Jeg bære en parykk hver dag og har de siste 7 eller 8 år. Jeg pleide å bruke parykker i brunt med høydepunkter og da bestemte jeg meg for å prøve den fargen de har på bildet, er det bare vakkert, det er unødvendig å si at jeg elsker denne parykk og det gjør meg til å se 10 år yngre. Spille det rett er også en av mine favoritter, og jeg får så mange komplimenter. Jeg har flere av parykker, jeg har prøvd mange, men dette er min favoritt. Håret mitt begynte tynning og skjoldbruskkjertelen min måtte tas ut. Ladies ikke skamme seg eller flau over å bære parykker, dens ikke annerledes enn vever, legge på og resten av produktene de har tilgjengelig i dag. Jeg si hvis det gjør at du føler deg godt om deg selv gjør det. Hvis du aldri har prøvd du alltid har ønsket, og jeg lover deg en velge en stil og farge, vil du elske den og stadig vender tilbake for mer.
R*x
Jeg har vært iført parykker i omtrent seks år og har prøvd mange forskjellige merker / stiler / lengder og dette er uten tvil min favoritt. Det er et veldig godt laget, høy kvalitet parykk for pengene. Jeg har min stylist tynne det ut, skjønt, så det var bare for mye hår for meg (jeg har en ganske lite hode). Hun har også forkortet opp sidene fordi de så ut som hunden ører på meg. Igjen, jeg har et lite ansikt og hodet så dette kan ikke være et problem for andre. Jeg har hatt denne parykk for nesten 3 måneder, og det er fortsatt ser ganske bra, så langt ingen frizz nederst. Det ser bra ut, og faktisk, det gir seg til en virkelig naturlig look. Fordi det er fortsatt ganske mye lengde, tror jeg hvis det til slutt starter frizzing (som de alle gjør), vil jeg ha den trimmet opp litt kortere og forhåpentligvis få litt mer kjørelengde ut av det. Du vil ikke bli skuffet.
A****a
Jeg har slitt denne parykk for nesten en uke nå og det shininess har slitt bort noen. Jeg ble veldig overrasket, fordi du kan krølle denne parykk. Jeg bruker denne parykk hver dag uansett hvor jeg går, og jeg har tenkt på å kjøpe en annen parykk fra dette selskapet.
M***a
Dette parykk er fantastisk. Lagene er vakker, betyr det ikke skur og fronten ser naturlig ut. Farge jeg fikk var gull blonde, litt lettere enn jeg forventet, men fortsatt veldig pen. elske det kjærlighet det elsker det. Jeg har hatt alopecia for de siste 10 årene så gikk gjennom god noen parykker, og dette er uten tvil min favoritt.
A*******.
Jeg har denne i fargen 12, og det er fantastisk. Når jeg forteller folk at det er en parykk de ikke kan tro det. Jeg elsker stilen så mye og enkel omsorg, at jeg vurderer iført denne parykk, selv etter min ekte hår vokser ut igjen. Det er en keeper!
Side:

Legg til omtale

You're reviewing:Bølgete Syntetisk Slank 14" Brun Maskinknyttet Lange Parykk

Individual photo size cannot exceed 2MB.


Topp Av Side

Om oss

  • 20+års erfaring i parykk virksomheten
  • 500+forskjellige stiler av favoritt utseende
  • 2000+hår produkter selges hver dag
  • 50000+kunder kjøper parykker fra oss
Kategorier