I dag bare! Gratis frakt på alle bestillinger!

Designet Auburn 4" Kort Maskinknyttet Rett Klassiske Parykker

 
Lengde: 4"
Vist Farge: 18
Frisyrer: Rett
Kvalitet: Syntetisk
Cap Konstruksjon: Maskinknyttet

Fordeler med Maskinknyttet Parykker
Maskinknyttet parykker tillate hodet å bli kjøligere enn solid avkortet parykker. Dette skyldes det faktum at det er laget med mindre hår, og den spesifikke Maskinknyttet konstruksjonen gir anledning til en luftstrøm til hodet og hodebunnen . Det er også justerbare stropper eller kroker på nakken for å feste parykken på plass.
Parykk Størrelse
(tommers)
Cap Størrelse
(tommers)
Første til
(tommers)
Side til Side over pannen
(tommers)
Side til Side over toppen
(tommers)
Tempel til tempel over baksiden
(inch)
Nakken av Nakke
(tommers)
Ultra Petite 20-20.5" 12-12.5" 10-10.5" 10.5-11" 12.5-13" 4-4.5"
Petite 21-21.5" 13-13.5" 11" 11.5-11.75" 13-13.5" 4.5-5"
Gjennomsnitt 22-22.5" 14-14.5" 12-12.5" 12.5-13" 14.5-15" 5-5.5"
Stor 23-23.5" 15-15.5" 12.5-13" 13-13.5" 15-15.5" 5.5-6"

Hvordan Sett din parykk på

1) Finn forsiden og baksiden av parykk (etiketten går inn bakerst).

2) Børst ditt eget hår tilbake; sikring lengre stykker med en hårnål og plassere en parykk cap over hodet (holder parykk på plass.)

3) Ta tak i parykk på toppen og sett den over hodet ditt fra din naturlige hårfestet til den naturlige hårfestet i ryggen.

4) Parykken skal føle seg trygge, men ikke for stramt. Du kan justere parykk for en sikker, komfortabel passform.

5) Stil som du ville ditt eget hår. De små tappene i det foran ørene kan justeres for å holde parykk tett til ansiktet. Vær forsiktig med håret.

Rengjøring av syntetiske parykker

Syntetisk parykk er rimeligere enn menneskehår og er holdbar. Tradisjonelle curling strykejern, slag dryers og varme valser kan ikke benyttes på syntetisk hår fiber.

Detangle

Forsiktig fjerne floker med et bredt tann kam, arbeider gradvis fra endene til basen.

Skylle

Submerges parykk i kaldt vann. Bland i en liten mengde sjampo for syntetisk hår. Sug din parykk i 3-5 minutter. Virvle uten å gni.

Skylle

Skyll med kaldt vann for å fjerne sjampo. Trykk forsiktig med et håndkle for å fjerne overflødig vann. Ikke gni eller vri.

Tørke & Betingelse

Tørke og Betingelse Plasser på en sammenleggbar parykk stativ, spray med en leave-in conditioner, og la det lufttørke . Ikke vri eller klemme.

Styling av Hår

Bruk fingrene eller en bred kam å style syntetisk parykk. Definer lag med syntetisk-Safe styling produkter. For krøllete parykker, bruk en pick eller kam for å løsne fibrene, men ikke trekk på håret.

Lagring av Hår

Når den ikke er i bruk, må du alltid sette parykk på en utstillingsdukke eller parykk stå å opprettholde formen. Hvor ofte vil avhenge av din miljø, livsstil og mengde svette. Foreslått for rengjøring er etter 10 til 14 dager av slitasje.
Det er best å lagre menneskehår i sin originalemballasje . Eller du kan lagre håret i en plastpose.

Total Leveringstid = Behandlingstid + Leveringstid

Behandlingstid: ulike behandlingstider for ulike bestillinger

  • Standard Rekkefølge: Det vil ta 7-10 dager.
  • Lace Front Parykk Rekkefølge: Det vil ta 10-15 dager.
  • Monofilament Rekkefølge: Det vil ta 18-25 dager.
  • Full Lace Parykker Rekkefølge: Det vil ta 15-20 virkedager.
  • Håndknyttet Parykker Rekkefølge: Det vil ta 15-20 virkedager.
  • Men Toupees / Women Toppers Order: Det vil ta 40-45 virkedager.

LEVERINGSTID
Det tar 2-4 dager før du mottar varene dine.
På grunn av force majeure kan leveringstiden påvirkes.


Leveringsmetoder og Avgift

Vi vil levere bestillingen din DHL / RPX / DPD. Levering i Storbritannia er kr 100 som vil bli automatisk lagt til i totalsummen .

Ordresporing

Sporingsnummeret på pakken vil bli sendt til deg etter at bestillingen er levert. Du kan bruke den til å sjekke status på din bestilling på nettet.

Returrett

Hvis du ønsker å returnere din bestilling, kan du kontakte oss med alle dine spørsmål og bekymringer første. Gi oss ditt ordrenummer innen 15 dager etter mottak. Vi vil gjerne bytte eller refundere varen. Din tilfredshet er vår høyeste prioritet. Alle elementer må være originale pakket. Alle pakker sendes via en medgjørlig metode. Vi beklager at vi ikke kan ansvarlig for tapt i transitt. Og de opprinnelige fraktkostnader kan ikke refunderes.

Special Price kr 1 116,00

Vanlig pris: kr 1 787,00

størrelse: *
Farge:*
Antall:*
- +

Kunde (3 anmeldelser)

L***a
Jeg hadde noen problemer med håret mitt og min lege foreslo å barbere hodet mitt skallet! Jeg gjorde det, og jeg var helt opprørt fordi jeg ikke kunne gå ut med vennene mine. Min bror foreslo jeg bør få en parykk. Etter at jeg kjøpte denne, det var bare helt fantastisk! Jeg trodde aldri jeg skulle se ut som! Min mor sa at jeg ser fantastisk. Mine venner hadde en fest, og jeg gikk uten forvarsel, alle ble overrasket! "Oh my gosh, du ser flott!", Sa de alle jeg ser veldig bra !. Og siden min normal hårfarge er mørk brun, alle i skolen kom og spør "hva hår døende produkt har du brukt? Er dette en ganske attraktiv !!". For meg, jeg elsker denne parykk, det er så originalt!
E****e
Bakgrunnen for kjøpet var å overraske min mann og prøve noe litt annerledes:) men ikke bare gjorde vi begge elsker det .. men jeg fikk så mange komplimenter på den mens min mann og jeg gjorde en kveld ute på byen. Det ser så naturlig. Du kan ikke si det er en parykk på noen måte. Lace front er fantastisk. Jeg er en naturlig. Blonde & jeg ønsket å få en mørkere parykk. Nydelig farge! Jeg prøver ikke å bruke den for ofte så jeg skal kan bruke den for spesielle hendelser ... men det blir vanskelig å gjøre det cuz jeg har falt i kjærlighet med min parykk !!
M****e
Dette var min første parykk kjøp & Årsaken til at jeg ønsket å overraske min mann ved å gjøre noe litt annerledes :) Jeg er en naturlig blond, så jeg ønsket en mørk parykk og gikk med mørk kastanje farge håret med jordbær blonde subtile høydepunkter. Jeg ville noe som så ut som virkelige avtale og ikke en parykk. Hvis dette er hva du leter etter dette er det parykk for deg !!! Jeg elsker denne parykken og elsker hvordan den ser ut på meg! Jeg fikk det til å bære en gang for en middag dato med min mann, men nå finner meg selv bruker det mer og mer :) Pluss hver gang jeg har slitt den ut jeg har fått et kompliment om hvor vakkert håret mitt er :) Jeg er ikke kommer til å fortelle fremmede min hemmelighet! Jeg bare nikke og si takk!

Legg til omtale

You're reviewing:Designet Auburn 4" Kort Maskinknyttet Rett Klassiske Parykker

Individual photo size cannot exceed 2MB.


Topp Av Side

Om oss

  • 20+års erfaring i parykk virksomheten
  • 500+forskjellige stiler av favoritt utseende
  • 2000+hår produkter selges hver dag
  • 50000+kunder kjøper parykker fra oss
Kategorier