I dag bare! Kjøp 2 Parykker Få kr 100 gratis og gratis frakt!

Lace Front Blond Stil 6" Kort Rett Kvinne Parykker

 
Lengde: 6"
Vist Farge: 12
Frisyrer: Rett
Kvalitet: Syntetisk
Cap Konstruksjon: Superfront Og Mono Krone

Fordeler med Superfront Og Mono Krone Parykker
Kronen området har fine wefts åpner for luft å puste, som har så blitt delikat dekket med ren netting for struktur og komfort. Det er også en myk, etterbehandling stripe på kanten av parykk, slik at det vil sitte komfortabelt mot huden. På kronen området er en sirkulær seksjon av ren monofilament . Dette betyr at uansett hvor du skille parykk på denne delen, vil det gi inntrykk av at håret kommer fra din egen hodebunnen .

Det er en ekstra funksjon i en lace front. Dette er det ultimate for en naturlig hårfestet, og skaper en undetectable finish. Trim til dine behov for å gjøre det helt personlig til deg.

For å sikre at parykk er luftig, hoveddelen av dette parykk er maskinknyttet. Det vil si at håret er blitt sydd sammen av maskin på meget tynne strimler av elastisk materiale. Denne utformingen sikrer at parykken er kjølig, lett og fleksibel.
Parykk Størrelse
(tommers)
Cap Størrelse
(tommers)
Første til
(tommers)
Side til Side over pannen
(tommers)
Side til Side over toppen
(tommers)
Tempel til tempel over baksiden
(inch)
Nakken av Nakke
(tommers)
Ultra Petite 20-20.5" 12-12.5" 10-10.5" 10.5-11" 12.5-13" 4-4.5"
Petite 21-21.5" 13-13.5" 11" 11.5-11.75" 13-13.5" 4.5-5"
Gjennomsnitt 22-22.5" 14-14.5" 12-12.5" 12.5-13" 14.5-15" 5-5.5"
Stor 23-23.5" 15-15.5" 12.5-13" 13-13.5" 15-15.5" 5.5-6"

Hvordan søke En Lace Parykk

1) Plasser lace parykk på hodet. Juster hårfestet til en naturlig posisjon ved å trekke lace fremover. Sørg foran øret kraner er selv og alle kantene er i en naturlig posisjon.

2) Bind parykk i en hestehale og ta av parykk. Klipp forsiktig lace av kantene på parykk.

3) Sett parykk lim rett under hårfestet. Sørg for at det er en liten mengde på hårfestet rundt hodet.

4) Bind parykk i en løs hestehale . Linje parykk til like før klebemidlet . Posisjons alle kantene er på plass. Skyv parykk ned til å danne til limet. Trekk forsiktig nedover ryggen hårfestet.

Rengjøring av syntetiske parykker

Syntetisk parykk er rimeligere enn menneskehår og er holdbar. Tradisjonelle curling strykejern, slag dryers og varme valser kan ikke benyttes på syntetisk hår fiber.

Detangle

Forsiktig fjerne floker med et bredt tann kam, arbeider gradvis fra endene til basen.

Skylle

Submerges parykk i kaldt vann. Bland i en liten mengde sjampo for syntetisk hår. Sug din parykk i 3-5 minutter. Virvle uten å gni.

Skylle

Skyll med kaldt vann for å fjerne sjampo. Trykk forsiktig med et håndkle for å fjerne overflødig vann. Ikke gni eller vri.

Tørke & Betingelse

Tørke og Betingelse Plasser på en sammenleggbar parykk stativ, spray med en leave-in conditioner, og la det lufttørke . Ikke vri eller klemme.

Styling av Hår

Bruk fingrene eller en bred kam å style syntetisk parykk. Definer lag med syntetisk-Safe styling produkter. For krøllete parykker, bruk en pick eller kam for å løsne fibrene, men ikke trekk på håret.

Lagring av Hår

Når den ikke er i bruk, må du alltid sette parykk på en utstillingsdukke eller parykk stå å opprettholde formen. Hvor ofte vil avhenge av din miljø, livsstil og mengde svette. Foreslått for rengjøring er etter 10 til 14 dager av slitasje.
Det er best å lagre menneskehår i sin originalemballasje. Eller du kan lagre håret i en plastpose.

Total Leveringstid = Behandlingstid + Leveringstid

Behandlingstid: ulike behandlingstider for ulike bestillinger

  • Standard Rekkefølge: Det vil ta 7-10 dager.
  • Lace Front Parykk Rekkefølge: Det vil ta 10-15 dager.
  • Monofilament Rekkefølge: Det vil ta 18-25 dager.
  • Full Lace Parykker Rekkefølge: Det vil ta 15-20 virkedager.
  • Håndknyttet Parykker Rekkefølge: Det vil ta 15-20 virkedager.
  • Men Toupees / Women Toppers Order: Det vil ta 40-45 virkedager.

LEVERINGSTID
Det tar 2-4 dager før du mottar varene dine.
På grunn av force majeure kan leveringstiden påvirkes.


Leveringsmetoder og Avgift

Vi vil levere bestillingen din DHL / RPX / DPD. Levering i Storbritannia er kr 100 som vil bli automatisk lagt til i totalsummen .

Ordresporing

Sporingsnummeret på pakken vil bli sendt til deg etter at bestillingen er levert. Du kan bruke den til å sjekke status på din bestilling på nettet.

Returrett

Hvis du ønsker å returnere din bestilling, kan du kontakte oss med alle dine spørsmål og bekymringer første. Gi oss ditt ordrenummer innen 15 dager etter mottak. Vi vil gjerne bytte eller refundere varen. Din tilfredshet er vår høyeste prioritet. Alle elementer må være originale pakket. Alle pakker sendes via en medgjørlig metode. Vi beklager at vi ikke kan ansvarlig for tapt i transitt. Og de opprinnelige fraktkostnader kan ikke refunderes.

Special Price kr 1 299,00

Vanlig pris: kr 2 116,00

størrelse: *
Farge:*
Antall:*
- +

Kunde (5 anmeldelser)

A*y
Da jeg først fikk vite at chemo ville ta håret mitt, ble jeg knust. Jeg bestemte meg for jeg ville ha en parykk som så lik den stilen jeg hadde, og etter mye søking. Jeg kan ikke fortelle deg hvor glad dette parykk har gjort meg! Fargen er fabelaktig og naturlig utseende, med mange høydepunkter. Blonder foran gjør det ser veldig realistisk. Jeg har hatt mange folk kompliment meg på min "hår", ikke vet jeg var iført en parykk.
J***i
Dette parykk definitivt stod ut. Lengden er litt lengre enn bildet viser. Teksturen er bedre enn bildet ... alt om dette parykk er undercut på bildet over! Fargen er nydelig ... jeg sannsynligvis kommer til å ende opp med å få det. Huden min er litt rettferdig, dette var den første brunette parykk jeg noensinne har prøvd på det så realistisk. stylist ble også sjokkert over hvor reell denne parykken så ut. Kuttet er så overbevisende --- dette er måten det er "ment" å være. Jeg anbefaler det hele veien!
D******e
Jeg har nylig kjøpt dette, og det er min første blonder foran parykk. Jeg elsker blonder foran. Folk kan ikke fortelle deg er iført en parykk i det hele tatt. Stilen er veldig hyggelig med unntak av litt for mye hår på kronen. Det ser fantastisk som du kan trekke den tilbake fra ansiktet og ser så ekte. Fargen jeg kjøpte er 631 og er virkelig vakker. Stilen er kjempebra og det rette hvis du ønsker å gjøre det. Jeg er veldig fornøyd med den.
G****e
På grunn av blondetopp og stilen på hetten, kan du spille med den delen, og style det på forskjellige måter. Det faktisk ser bra ut av boksen. Jeg har lagt merke til en liten Shedding - hovedsakelig hvis jeg pusse den inn i en annen stil eller detangling. Likevel ser parykk utrolig på og jeg anbefaler det til alle som ønsker et naturlig utseende, lengre lengde parykk.
A*****l
Dette er en stor parykk. Behagelig og anvendelig for alle årstider. Etter flere måneder jeg fortsatt få komplimenter på farge og klipp. Folk kan ikke tro det er ikke mitt eget hår.! Jeg har vasket den to ganger med en dråpe oppvaskmiddel i en liter kaldt vann, skyll og tørk. Bare flott!

Legg til omtale

You're reviewing:Lace Front Blond Stil 6" Kort Rett Kvinne Parykker

Individual photo size cannot exceed 2MB.


Topp Av Side

Om oss

  • 20+års erfaring i parykk virksomheten
  • 500+forskjellige stiler av favoritt utseende
  • 2000+hår produkter selges hver dag
  • 50000+kunder kjøper parykker fra oss
Kategorier