I dag bare! Gratis frakt på alle bestillinger!

Lace Front Populær Brun Rett 7" Remy Hår Velma Kelly Parykk

 
Lengde: 7"
Vist Farge: 4
Frisyrer: Rett
Kvalitet: Remy Hår
Cap Konstruksjon: Maskinknyttet Med Superfront

Fordeler med Maskinknyttet Med Superfront Parykker
Lace Front parykker tilbyr den mest naturlige utseende i alle vinkler. Lace Front parykker kan legge til ditt eksisterende hårfestet og skape et inntrykk av at håret vokser fra hodebunnen , og dermed gjør det vanskelig å skjelne om håret på hodet er kunstig eller naturlig.
Parykk Størrelse
(tommers)
Cap Størrelse
(tommers)
Første til
(tommers)
Side til Side over pannen
(tommers)
Side til Side over toppen
(tommers)
Tempel til tempel over baksiden
(inch)
Nakken av Nakke
(tommers)
Ultra Petite 20-20.5" 12-12.5" 10-10.5" 10.5-11" 12.5-13" 4-4.5"
Petite 21-21.5" 13-13.5" 11" 11.5-11.75" 13-13.5" 4.5-5"
Gjennomsnitt 22-22.5" 14-14.5" 12-12.5" 12.5-13" 14.5-15" 5-5.5"
Stor 23-23.5" 15-15.5" 12.5-13" 13-13.5" 15-15.5" 5.5-6"
Hvordan søke En Lace Parykk

1) Plasser lace parykk på hodet. Juster hårfestet til en naturlig posisjon ved å trekke blonder fremover. Sørg foran øret kraner er selv og alle kantene er i en naturlig posisjon.

2) Bind parykk i en hestehale og ta av parykk. Klipp forsiktig lace av kantene på parykk.

3) Sett parykk lim rett under hårfestet. Sørg for at det er en liten mengde på hårfestet rundt hodet.

4) Bind parykk i en løs hestehale . Linje parykk til like før klebemidlet . Posisjons alle kantene er på plass. Skyv parykk ned til å danne til limet. Trekk forsiktig nedover ryggen hårfestet.

 

Rengjøring av Parykk Ekte Hår

Parykk Ekte Hår er holdbart, vanligvis koster mer, og har den mest naturlige utseende og følelse av noe parykk du kan kjøpe. Og kan være farget og behandlet på samme måte som et menneske hår som vokser fra hodebunnen.

Detangle
Forsiktig fjerne floker med et bredt tann kam, arbeider gradvis fra endene til basen.
Skylle
Skyll med kaldt vann for å fjerne sjampo. Trykk forsiktig med et håndkle for å fjerne overflødig vann. Ikke gni eller vri.
Vask
Submerges parykk i kaldt vann. Bland i en liten mengde sjampo for syntetisk hår. Sug din parykk i 3-5 minutter. Virvle uten å gni.
Skylle
Skylle med kaldt vann for å fjerne sjampo. Trykk forsiktig med et håndkle for å fjerne overflødig vann. Ikke gni eller vri.
Betingelse
Tilstand Fordel ren omsorg Hydra Balsam eller ren omsorg Intensive Gjenoppretting Maske (hver 5-6 forhold) jevnt i hele håret.
Skylle
Skyll med kaldt vann for å fjerne sjampo. Trykk forsiktig med et håndkle for å fjerne overflødig vann. Ikke gni eller vri.
Tørke & Betingelse
Tørke og Betingelse Plasser på en sammenleggbar parykk stativ, spray med en leave-in conditioner, og la det lufttørke . Ikke vri eller klemme.

 

Styling av Hår

Det anbefales at du tar det til et yrke stylist for restyle. For en syntetisk parykk, en enkel shake og gå metoden fungerer helt fint. Sett parykk på sin parykk stå og bruke varme valser eller en krølltang på en lav innstilling for å style håret til din smak.

Du kan klippe og feste ulike seksjoner for en endring av stil, men som du blir vant til parykk, vil du mest sannsynlig oppleve at du ikke trenger å gjøre noe hvis i det hele tatt i å opprettholde sin stil.

 

Lagring av Hår

Når den ikke er i bruk, må du alltid sette parykk på en utstillingsdukke eller parykk stå å opprettholde formen. Hvor ofte vil avhenge av din miljø, livsstil og mengde svette. Foreslåtte retningslinjer for rengjøring er etter 10 til 14 dager av slitasje.

Det er best å lagre det menneskelige hår i sin originale beholder. Eller du kan lagre håret i en plastpose.

Total Leveringstid = Behandlingstid + Leveringstid

Behandlingstid: ulike behandlingstider for ulike bestillinger

  • Standard Rekkefølge: Det vil ta 7-10 dager.
  • Lace Front Parykk Rekkefølge: Det vil ta 10-15 dager.
  • Monofilament Rekkefølge: Det vil ta 18-25 dager.
  • Full Lace Parykker Rekkefølge: Det vil ta 15-20 virkedager.
  • Håndknyttet Parykker Rekkefølge: Det vil ta 15-20 virkedager.
  • Men Toupees / Women Toppers Order: Det vil ta 40-45 virkedager.

LEVERINGSTID
Det tar 2-4 dager før du mottar varene dine.
På grunn av force majeure kan leveringstiden påvirkes.


Leveringsmetoder og Avgift

Vi vil levere bestillingen din DHL / RPX / DPD. Levering i Storbritannia er kr 100 som vil bli automatisk lagt til i totalsummen .

Ordresporing

Sporingsnummeret på pakken vil bli sendt til deg etter at bestillingen er levert. Du kan bruke den til å sjekke status på din bestilling på nettet.

Returrett

Hvis du ønsker å returnere din bestilling, kan du kontakte oss med alle dine spørsmål og bekymringer første. Gi oss ditt ordrenummer innen 15 dager etter mottak. Vi vil gjerne bytte eller refundere varen. Din tilfredshet er vår høyeste prioritet. Alle elementer må være originale pakket. Alle pakker sendes via en medgjørlig metode. Vi beklager at vi ikke kan ansvarlig for tapt i transitt. Og de opprinnelige fraktkostnader kan ikke refunderes.

Special Price kr 1 960,00

Vanlig pris: kr 3 306,00

størrelse: *
Farge:*
Antall:*
- +

Kunde (7 anmeldelser)

L***t
Jeg er veldig fornøyd med kjøpet mitt !!! Jeg var nervøs fordi jeg en gang så en negativ kommentar i youtube .... men hva gjorde meg greit var god kundeservice. Jeg hadde spurt massevis av detaljer og de fleste gangene hun svarte meg veldig rask. Jeg bestemte meg for å gå videre. Kvaliteten er veldig bra, fordi jeg er en veldig kresen person. Det var ikke det samme som bildet viste, må du restyle det og ta vare på det, men håret kvalitet og tetthet det perfekt. Så jeg villig til å bestille igjen :)
A**e
Jeg var på utkikk etter en veldig rett og lang parykk som ser realistisk. Jeg kjøpte denne, det er en vakker og behagelig parykk. Det er ikke så lenge som vist på bildet, men det gir en veldig fin glatt rett utseende.
A***s
Jeg liker denne parykk .. det veldig smigrende og pen. Jeg skulle bare ønske jeg hadde tenkt to ganger før du bestiller det i farge 2! tooooo mørkt for meg.
M**y
Jeg fant nettstedet og jeg kjøpte denne parykk og det er helt nydelig! Jeg tok den ut av esken og sette den på i løpet av fem minutter og gikk ut døren. Jeg har hatt en haug med komplimenter på hvor reell den ser ut, og hvor vakkert det er, og jeg har bare hatt det i to dager, haha! Den under del, på den bakre delen av parykk er det enda en enkel å bruke justerbar stropp slik at en person kan justere den til den komfortable størrelsen for hodet. Totalt sett, krever lite eller ingen arbeid dette parykk, er klar til å gå rett ut av boksen, ser virkelig ikke fake og jeg vil anbefale det til hvem som helst!
L***a
Etter Chemo, håret mitt bare ikke har vokst tilbake. Jeg bestemte meg for å bruke en parykk permantly, bare for å gjøre meg selv se og føles bra. Det er den beste avgjørelsen jeg har gjort på lenge. Alle som ser meg kommentarer på min nye look. De ikke innser det er en parykk! Den vanligste kommentaren jeg får, er "LOVE YOUR HAIR", meg også!
S***y
Dette parykk er bare fantastisk sin så myk ja det var litt blank i begynnelsen, men vask det fikser den rett opp og smellene må spilles litt med, men det er så utrolig det er ikke tykk som de fleste parykker og den har liksom en fjær se til endene det ser veldig naturlig. Jeg har kjøpt mange parykker, og jeg må si at dette er den beste langt. Jeg er veldig fornøyd og vil være å kjøpe en annen parykk svært kort tid.
Side:

Legg til omtale

You're reviewing:Lace Front Populær Brun Rett 7" Remy Hår Velma Kelly Parykk

Individual photo size cannot exceed 2MB.


Topp Av Side

Om oss

  • 20+års erfaring i parykk virksomheten
  • 500+forskjellige stiler av favoritt utseende
  • 2000+hår produkter selges hver dag
  • 50000+kunder kjøper parykker fra oss
Kategorier