I dag bare! Gratis frakt på alle bestillinger!

Maskinknyttet Blond Frekk 8" Kort Bølgete Kvinne Parykker

 
Lengde: 8"
Vist Farge: Same as Picture
Frisyrer: Bølgete
Kvalitet: Remy Hår
Cap Konstruksjon: Maskinknyttet

Fordeler med Maskinknyttet Parykker
Maskinknyttet parykker tillate hodet å bli kjøligere enn solid avkortet parykker. Dette skyldes det faktum at det er laget med mindre hår, og den spesifikke Maskinknyttet konstruksjonen gir anledning til en luftstrøm til hodet og hodebunnen . Det er også justerbare stropper eller kroker på nakken for å feste parykken på plass.
Parykk Størrelse
(tommers)
Cap Størrelse
(tommers)
Første til
(tommers)
Side til Side over pannen
(tommers)
Side til Side over toppen
(tommers)
Tempel til tempel over baksiden
(inch)
Nakken av Nakke
(tommers)
Ultra Petite 20-20.5" 12-12.5" 10-10.5" 10.5-11" 12.5-13" 4-4.5"
Petite 21-21.5" 13-13.5" 11" 11.5-11.75" 13-13.5" 4.5-5"
Gjennomsnitt 22-22.5" 14-14.5" 12-12.5" 12.5-13" 14.5-15" 5-5.5"
Stor 23-23.5" 15-15.5" 12.5-13" 13-13.5" 15-15.5" 5.5-6"

Hvordan Sett din parykk på

1) Finn forsiden og baksiden av parykk (etiketten går inn bakerst).

2) Børst ditt eget hår tilbake; sikring lengre stykker med en hårnål og plassere en parykk cap over hodet (holder parykk på plass.)

3) Ta tak i parykk på toppen og sett den over hodet ditt fra din naturlige hårfestet til den naturlige hårfestet i ryggen.

4) Parykken skal føle seg trygge, men ikke for stramt. Du kan justere parykk for en sikker, komfortabel passform.

5) Stil som du ville ditt eget hår. De små tappene i det foran ørene kan justeres for å holde parykk tett til ansiktet. Vær forsiktig med håret.

 

Rengjøring av Parykk Ekte Hår

Parykk Ekte Hår er holdbart, vanligvis koster mer, og har den mest naturlige utseende og følelse av noe parykk du kan kjøpe. Og kan være farget og behandlet på samme måte som et menneske hår som vokser fra hodebunnen.

Detangle

Forsiktig fjerne floker med et bredt tann kam, arbeider gradvis fra endene til basen.

Skylle

Skyll med kaldt vann for å fjerne sjampo. Trykk forsiktig med et håndkle for å fjerne overflødig vann. Ikke gni eller vri.

Vask

Submerges parykk i kaldt vann. Bland i en liten mengde sjampo for syntetisk hår. Sug din parykk i 3-5 minutter. Virvle uten å gni.

Skylle

Skyll med kaldt vann for å fjerne sjampo. Trykk forsiktig med et håndkle for å fjerne overflødig vann. Ikke gni eller vri.

Betingelse

Tilstand Fordel ren omsorg Hydra Balsam eller ren omsorg Intensive Gjenoppretting Maske (hver 5-6 forhold) jevnt i hele håret.

Skylle

Skyll med kaldt vann for å fjerne sjampo. Trykk forsiktig med et håndkle for å fjerne overflødig vann. Ikke gni eller vri.

Tørke & Betingelse

Tørke og Betingelse Plasser på en sammenleggbar parykk stativ, spray med en leave-in conditioner, og la det lufttørke . Ikke vri eller klemme.

Total Leveringstid = Behandlingstid + Leveringstid

Behandlingstid: ulike behandlingstider for ulike bestillinger

  • Standard Rekkefølge: Det vil ta 7-10 dager.
  • Lace Front Parykk Rekkefølge: Det vil ta 10-15 dager.
  • Monofilament Rekkefølge: Det vil ta 18-25 dager.
  • Full Lace Parykker Rekkefølge: Det vil ta 15-20 virkedager.
  • Håndknyttet Parykker Rekkefølge: Det vil ta 15-20 virkedager.
  • Men Toupees / Women Toppers Order: Det vil ta 40-45 virkedager.

LEVERINGSTID
Det tar 2-4 dager før du mottar varene dine.
På grunn av force majeure kan leveringstiden påvirkes.


Leveringsmetoder og Avgift

Vi vil levere bestillingen din DHL / RPX / DPD. Levering i Storbritannia er kr 100 som vil bli automatisk lagt til i totalsummen .

Ordresporing

Sporingsnummeret på pakken vil bli sendt til deg etter at bestillingen er levert. Du kan bruke den til å sjekke status på din bestilling på nettet.

Returrett

Hvis du ønsker å returnere din bestilling, kan du kontakte oss med alle dine spørsmål og bekymringer første. Gi oss ditt ordrenummer innen 15 dager etter mottak. Vi vil gjerne bytte eller refundere varen. Din tilfredshet er vår høyeste prioritet. Alle elementer må være originale pakket. Alle pakker sendes via en medgjørlig metode. Vi beklager at vi ikke kan ansvarlig for tapt i transitt. Og de opprinnelige fraktkostnader kan ikke refunderes.

Special Price kr 1 612,00

Vanlig pris: kr 1 865,00

størrelse: *
Farge:*
Antall:*
- +

Kunde (19 anmeldelser)

G******o
Jeg kjøpte denne parykken med datteren min. Ingen av oss har noen erfaring med parykker, men denne er veldig fin! Når det bæres ser det ut som naturlig hår. Hun knipset et bilde og fortalte kjæresten at hun farget håret, og han trodde henne. Det er så realistisk utseende. Dette er en anstendig parykk. Absolutt anbefale!

Takk for din positive vurdering, din tilfredshet er vår største oppmuntring. Vi ser frem til ditt neste besøk.

S*****e
Dette er den fineste parykken for prisen. Jeg fikk folk til å ta feil av det for det virkelige håret mitt.
b****r
Jeg elsker denne parykken. Det ser så naturlig ut. Jeg bruker den hver dag og får mange komplimenter enkle å style og vedlikeholde.
j*****n
Har brukt parykker i årevis, og dette må være den beste parykken jeg noensinne har brukt. Vil absolutt kjøpe igjen og anbefale!
C******s
Jeg er en profesjonell frisør, og jeg har henvist to av mine venner til å kjøpe denne parykk, etter at en av mine klienter tok det for en installere en stund tilbake. Alt var siste min beslutninger, la vi merke til shipping var rask så vi valgte dette selskapet og i glad vi gjorde! Håret kom i 2 dager. Blonder var tynn, gjennomsiktig og knutene var tynne ny hårfestet. Jeg hadde knapt å plukke den. Som gjorde det lett for at det skal passe / smelte ned. Dimensjonering / målinger var perfekt og lett å justere. Håret felte ikke dårlig! Det bodde rett, silkeaktig og glatt i flere dager før mine klienter måtte ta den opp. Jeg vil anbefale denne parykk fra denne nettsiden!
n**********o
Jeg brukte denne parykk for både min Cheryl Blossom og mine Ariel cosplays! Jeg har hatt mange parykker og jeg kan deffiently si dette er en favoritt. Det er veldig myk og gjennomførbar. Det var ikke spinkle, veldig silkeaktig og skinnende. Blonder var holdbare og det var mye å spare.I vil trolig bruke det for lenge som mulig.
Side:

Legg til omtale

You're reviewing:Maskinknyttet Blond Frekk 8" Kort Bølgete Kvinne Parykker

Topp Av Side

Om oss

  • 20+års erfaring i parykk virksomheten
  • 500+forskjellige stiler av favoritt utseende
  • 2000+hår produkter selges hver dag
  • 50000+kunder kjøper parykker fra oss
Kategorier