I dag bare! Kjøp 2 Parykker Få kr 100 gratis og gratis frakt!

Maskinknyttet Krøllete 14" Gorgeous Syntetisk Rihanna Parykk

 
Lengde: 14"
Vist Farge: 14H
Frisyrer: Krøllete
Kvalitet: Syntetisk
Cap Konstruksjon: Maskinknyttet

Fordeler med Maskinknyttet Parykker
Maskinknyttet parykker tillate hodet å bli kjøligere enn solid avkortet parykker. Dette skyldes det faktum at det er laget med mindre hår, og den spesifikke Maskinknyttet konstruksjonen gir anledning til en luftstrøm til hodet og hodebunnen . Det er også justerbare stropper eller kroker på nakken for å feste parykken på plass.
Parykk Størrelse
(tommers)
Cap Størrelse
(tommers)
Første til
(tommers)
Side til Side over pannen
(tommers)
Side til Side over toppen
(tommers)
Tempel til tempel over baksiden
(inch)
Nakken av Nakke
(tommers)
Ultra Petite 20-20.5" 12-12.5" 10-10.5" 10.5-11" 12.5-13" 4-4.5"
Petite 21-21.5" 13-13.5" 11" 11.5-11.75" 13-13.5" 4.5-5"
Gjennomsnitt 22-22.5" 14-14.5" 12-12.5" 12.5-13" 14.5-15" 5-5.5"
Stor 23-23.5" 15-15.5" 12.5-13" 13-13.5" 15-15.5" 5.5-6"

Hvordan Sett din parykk på

1) Finn forsiden og baksiden av parykk (etiketten går inn bakerst).

2) Børst ditt eget hår tilbake; sikring lengre stykker med en hårnål og plassere en parykk cap over hodet (holder parykk på plass.)

3) Ta tak i parykk på toppen og sett den over hodet ditt fra din naturlige hårfestet til den naturlige hårfestet i ryggen.

4) Parykken skal føle seg trygge, men ikke for stramt. Du kan justere parykk for en sikker, komfortabel passform.

5) Stil som du ville ditt eget hår. De små tappene i det foran ørene kan justeres for å holde parykk tett til ansiktet. Vær forsiktig med håret.

Rengjøring av syntetiske parykker

Syntetisk parykk er rimeligere enn menneskehår og er holdbar. Tradisjonelle curling strykejern, slag dryers og varme valser kan ikke benyttes på syntetisk hår fiber.

Detangle

Forsiktig fjerne floker med et bredt tann kam, arbeider gradvis fra endene til basen.

Skylle

Submerges parykk i kaldt vann. Bland i en liten mengde sjampo for syntetisk hår. Sug din parykk i 3-5 minutter. Virvle uten å gni.

Skylle

Skyll med kaldt vann for å fjerne sjampo. Trykk forsiktig med et håndkle for å fjerne overflødig vann. Ikke gni eller vri.

Tørke & Betingelse

Tørke og Betingelse Plasser på en sammenleggbar parykk stativ, spray med en leave-in conditioner, og la det lufttørke . Ikke vri eller klemme.

Styling av Hår

Bruk fingrene eller en bred kam å style syntetisk parykk. Definer lag med syntetisk-Safe styling produkter. For krøllete parykker, bruk en pick eller kam for å løsne fibrene, men ikke trekk på håret.

Lagring av Hår

Når den ikke er i bruk, må du alltid sette parykk på en utstillingsdukke eller parykk stå å opprettholde formen. Hvor ofte vil avhenge av din miljø, livsstil og mengde svette. Foreslått for rengjøring er etter 10 til 14 dager av slitasje.
Det er best å lagre menneskehår i sin originalemballasje . Eller du kan lagre håret i en plastpose.

Total Leveringstid = Behandlingstid + Leveringstid

Behandlingstid: ulike behandlingstider for ulike bestillinger

  • Standard Rekkefølge: Det vil ta 7-10 dager.
  • Lace Front Parykk Rekkefølge: Det vil ta 10-15 dager.
  • Monofilament Rekkefølge: Det vil ta 18-25 dager.
  • Full Lace Parykker Rekkefølge: Det vil ta 15-20 virkedager.
  • Håndknyttet Parykker Rekkefølge: Det vil ta 15-20 virkedager.
  • Men Toupees / Women Toppers Order: Det vil ta 40-45 virkedager.

LEVERINGSTID
Det tar 2-4 dager før du mottar varene dine.
På grunn av force majeure kan leveringstiden påvirkes.


Leveringsmetoder og Avgift

Vi vil levere bestillingen din DHL / RPX / DPD. Levering i Storbritannia er kr 100 som vil bli automatisk lagt til i totalsummen .

Ordresporing

Sporingsnummeret på pakken vil bli sendt til deg etter at bestillingen er levert. Du kan bruke den til å sjekke status på din bestilling på nettet.

Returrett

Hvis du ønsker å returnere din bestilling, kan du kontakte oss med alle dine spørsmål og bekymringer første. Gi oss ditt ordrenummer innen 15 dager etter mottak. Vi vil gjerne bytte eller refundere varen. Din tilfredshet er vår høyeste prioritet. Alle elementer må være originale pakket. Alle pakker sendes via en medgjørlig metode. Vi beklager at vi ikke kan ansvarlig for tapt i transitt. Og de opprinnelige fraktkostnader kan ikke refunderes.

Special Price kr 1 177,00

Vanlig pris: kr 1 989,00

størrelse: *
Farge:*
Antall:*
- +

Kunde (7 anmeldelser)

C***i
Dette er en nydelig parykk - utmerket kvalitet og tjenesten kan ikke slå. Den eneste grunnen til at jeg ga det fire stjerner i stedet for fem, er at jeg har valgt en farge som er veldig ashy, som min naturlige farge, så jeg er ikke gal om det.
C***e
Dette var min første parykk. Som alle jeg var redd om du bestiller på nettet, men dette var et fantastisk kjøp
M***y
Jeg er veldig fornøyd med min nye håret jeg kjøpte for min 40 bday fest og tur. Dens så håndterlig svært allsidig og lys. Jeg har stylet det forskjellige måter, og trengte ikke å klippe det.
M****e
Jeg har fått min parykk i dag, og elsket det umiddelbart !! Dette er min første parykk, og jeg er veldig imponert! Det tok meg litt for å finne ut hvordan jeg liker å ha det, men det virkelig ser naturlig. Jeg bestilte farge for noen mørkere brun med blonde, men i stedet parykk er blonde med veldig lette høydepunkter. Det er fortsatt veldig pen skjønt. Jeg kastet på en indisk hodebånd med det og det så helt søt! Alt i alt jeg elsker denne parykk, og vil mest sannsynlig være bestiller det i andre farger i nær fremtid)
E**a
Jeg kjøpte denne parykk som det er en av mine favoritt stiler. Jeg tok dem alle til min frisør å få smell trimmet og hun kunne ikke stoppe splitter om kvaliteten og fargen på parykk. Curl på denne parykk er helt nydelig og ville være perfekt for å kle opp eller ned. Håret tetthet er utrolig for en parykk i denne prisklassen. De justerbare stropper gjør parykk føler meg veldig sikker og selv min familie som vet at jeg bærer parykker spurt om det er en parykk eller mitt eget hår. Jeg er veldig fornøyd med dette kjøpet !!
K*****n
Håret er mykt, og ser veldig ekte. Jeg har fått så mange komplimenter. Spesielt fargen. Jeg bruker vanligvis soo mye mer på en parykk, men dette var en morsom tillegg. Jeg vil definitivt kjøpe igjen.
Side:

Legg til omtale

You're reviewing:Maskinknyttet Krøllete 14" Gorgeous Syntetisk Rihanna Parykk

Individual photo size cannot exceed 2MB.


Topp Av Side

Om oss

  • 20+års erfaring i parykk virksomheten
  • 500+forskjellige stiler av favoritt utseende
  • 2000+hår produkter selges hver dag
  • 50000+kunder kjøper parykker fra oss
Kategorier