I dag bare! Gratis frakt på alle bestillinger!

Maskinknyttet Krøllete Blond Billig 16" Kim Zolciak Parykk

 
Lengde: 16"
Vist Farge: 613
Frisyrer: Krøllete
Kvalitet: Syntetisk
Cap Konstruksjon: Maskinknyttet

Fordeler med Maskinknyttet Parykker
Maskinknyttet parykker tillate hodet å bli kjøligere enn solid avkortet parykker. Dette skyldes det faktum at det er laget med mindre hår, og den spesifikke Maskinknyttet konstruksjonen gir anledning til en luftstrøm til hodet og hodebunnen . Det er også justerbare stropper eller kroker på nakken for å feste parykken på plass.
Parykk Størrelse
(tommers)
Cap Størrelse
(tommers)
Første til
(tommers)
Side til Side over pannen
(tommers)
Side til Side over toppen
(tommers)
Tempel til tempel over baksiden
(inch)
Nakken av Nakke
(tommers)
Ultra Petite 20-20.5" 12-12.5" 10-10.5" 10.5-11" 12.5-13" 4-4.5"
Petite 21-21.5" 13-13.5" 11" 11.5-11.75" 13-13.5" 4.5-5"
Gjennomsnitt 22-22.5" 14-14.5" 12-12.5" 12.5-13" 14.5-15" 5-5.5"
Stor 23-23.5" 15-15.5" 12.5-13" 13-13.5" 15-15.5" 5.5-6"

Hvordan Sett din parykk på

1) Finn forsiden og baksiden av parykk (etiketten går inn bakerst).

2) Børst ditt eget hår tilbake; sikring lengre stykker med en hårnål og plassere en parykk cap over hodet (holder parykk på plass.)

3) Ta tak i parykk på toppen og sett den over hodet ditt fra din naturlige hårfestet til den naturlige hårfestet i ryggen.

4) Parykken skal føle seg trygge, men ikke for stramt. Du kan justere parykk for en sikker, komfortabel passform.

5) Stil som du ville ditt eget hår. De små tappene i det foran ørene kan justeres for å holde parykk tett til ansiktet. Vær forsiktig med håret.

Rengjøring av syntetiske parykker

Syntetisk parykk er rimeligere enn menneskehår og er holdbar. Tradisjonelle curling strykejern, slag dryers og varme valser kan ikke benyttes på syntetisk hår fiber.

Detangle

Forsiktig fjerne floker med et bredt tann kam, arbeider gradvis fra endene til basen.

Skylle

Submerges parykk i kaldt vann. Bland i en liten mengde sjampo for syntetisk hår. Sug din parykk i 3-5 minutter. Virvle uten å gni.

Skylle

Skyll med kaldt vann for å fjerne sjampo. Trykk forsiktig med et håndkle for å fjerne overflødig vann. Ikke gni eller vri.

Tørke & Betingelse

Tørke og Betingelse Plasser på en sammenleggbar parykk stativ, spray med en leave-in conditioner, og la det lufttørke . Ikke vri eller klemme.

Styling av Hår

Bruk fingrene eller en bred kam å style syntetisk parykk. Definer lag med syntetisk-Safe styling produkter. For krøllete parykker, bruk en pick eller kam for å løsne fibrene, men ikke trekk på håret.

Lagring av Hår

Når den ikke er i bruk, må du alltid sette parykk på en utstillingsdukke eller parykk stå å opprettholde formen. Hvor ofte vil avhenge av din miljø, livsstil og mengde svette. Foreslått for rengjøring er etter 10 til 14 dager av slitasje.
Det er best å lagre menneskehår i sin originalemballasje . Eller du kan lagre håret i en plastpose.

Total Leveringstid = Behandlingstid + Leveringstid

Behandlingstid: ulike behandlingstider for ulike bestillinger

  • Standard Rekkefølge: Det vil ta 7-10 dager.
  • Lace Front Parykk Rekkefølge: Det vil ta 10-15 dager.
  • Monofilament Rekkefølge: Det vil ta 18-25 dager.
  • Full Lace Parykker Rekkefølge: Det vil ta 15-20 virkedager.
  • Håndknyttet Parykker Rekkefølge: Det vil ta 15-20 virkedager.

Leveringstid: På grunn av force majeure kan leveringstiden påvirkes.


Leveringsmetoder og Avgift

Vi vil levere bestillingen din DHL / RPX / DPD. Levering i Storbritannia er kr 100 som vil bli automatisk lagt til i totalsummen .

Ordresporing

Sporingsnummeret på pakken vil bli sendt til deg etter at bestillingen er levert. Du kan bruke den til å sjekke status på din bestilling på nettet.

Returrett

Hvis du ønsker å returnere din bestilling, kan du kontakte oss med alle dine spørsmål og bekymringer første. Gi oss ditt ordrenummer innen 15 dager etter mottak. Vi vil gjerne bytte eller refundere varen. Din tilfredshet er vår høyeste prioritet. Alle elementer må være originale pakket. Alle pakker sendes via en medgjørlig metode. Vi beklager at vi ikke kan ansvarlig for tapt i transitt. Og de opprinnelige fraktkostnader kan ikke refunderes.

Special Price kr 1 073,00

Vanlig pris: kr 1 490,00

størrelse: *
Farge:*
Antall:*
- +

Kunde (8 anmeldelser)

J***e
Jeg lider av hårtap. Jeg har en kort, fin pels pixie cut.This parykk er veldig allsidig, og mange tror det er ekte. Jeg vil anbefale denne parykk til noen for håravfall eller bare for mote. Det er god kvalitet til en god pris!

Takk for din bestilling og tilbakemelding! Ser frem til ditt neste kjøp.

L***A
Parykken er søt og behagelig! Fargen er ikke akkurat det jeg trodde det ville være, men jeg elsker det! Jeg har fått mange komplimenter på min nye klipp og farge. Lav vekt, stilig og naturlig utseende. Jeg skal bestille en annen!
R*****d
Jeg elsker denne parykken. Iam trassig å kjøpe en annen i en annen farge jeg har et veldig lite hode (jeg må kjøpe hatter i barneavdeling) Risiko passer meg som hånd i hanske
L***n
Dette er en av de vakreste parykker jeg noensinne har eid. Fordi min panne er høy, har jeg måttet skru med bang skjæring, curling siden jeg begynte å bruke parykker i 1998. Det er en reell smerte i baken! Men med dette blonder foran parykk, er alt jeg har å gjøre trekke blonder foran ned ca 1/2 "i pannen min, og det løser mitt høy panne. Ingen flere smell !!
 
 Parykken er lett å bære, ser vakkert og jeg får løse komplimenter. det ser veldig naturlig og ingen har gjettet jeg er iført en parykk.
A****e
Jeg har nettopp mottatt parykk, og jeg er svært fornøyd. Jeg bestilte 478GR, det er en nydelig nyanse av blond og er silkemyk. Det ser så naturlig, jeg bare ser ut som om jeg gikk ut av frisører og jeg føler meg så smart og trygg. De ansatte på IParykk er svært nyttig (jeg nå har hatt 4 parykker fra dem) .Jeg skal cetainly handle her igjen.
L***a
Dette var en gave til min mor at hun elsket det trodde det var den beste noensinne tusen takk.
Side:

Legg til omtale

You're reviewing:Maskinknyttet Krøllete Blond Billig 16" Kim Zolciak Parykk

Topp Av Side

Om oss

  • 20+års erfaring i parykk virksomheten
  • 500+forskjellige stiler av favoritt utseende
  • 2000+hår produkter selges hver dag
  • 50000+kunder kjøper parykker fra oss
Kategorier