I dag bare! Gratis frakt på alle bestillinger!

Maskinknyttet Rett 4" Stil Indisk Remy Hår Rihanna Parykk

 
Lengde: 4"
Vist Farge: 1
Frisyrer: Rett
Kvalitet: Indisk Remy Hår
Cap Konstruksjon: Maskinknyttet

Fordeler med Maskinknyttet Parykker
Maskinknyttet parykker tillate hodet å bli kjøligere enn solid avkortet parykker. Dette skyldes det faktum at det er laget med mindre hår, og den spesifikke Maskinknyttet konstruksjonen gir anledning til en luftstrøm til hodet og hodebunnen . Det er også justerbare stropper eller kroker på nakken for å feste parykken på plass.
Parykk Størrelse
(tommers)
Cap Størrelse
(tommers)
Første til
(tommers)
Side til Side over pannen
(tommers)
Side til Side over toppen
(tommers)
Tempel til tempel over baksiden
(inch)
Nakken av Nakke
(tommers)
Ultra Petite 20-20.5" 12-12.5" 10-10.5" 10.5-11" 12.5-13" 4-4.5"
Petite 21-21.5" 13-13.5" 11" 11.5-11.75" 13-13.5" 4.5-5"
Gjennomsnitt 22-22.5" 14-14.5" 12-12.5" 12.5-13" 14.5-15" 5-5.5"
Stor 23-23.5" 15-15.5" 12.5-13" 13-13.5" 15-15.5" 5.5-6"
Hvordan søke En Lace Parykk

1) Plasser lace parykk på hodet. Juster hårfestet til en naturlig posisjon ved å trekke blonder fremover. Sørg foran øret kraner er selv og alle kantene er i en naturlig posisjon.

2) Bind parykk i en hestehale og ta av parykk. Klipp forsiktig lace av kantene på parykk.

3) Sett parykk lim rett under hårfestet. Sørg for at det er en liten mengde på hårfestet rundt hodet.

4) Bind parykk i en løs hestehale . Linje parykk til like før klebemidlet . Posisjons alle kantene er på plass. Skyv parykk ned til å danne til limet. Trekk forsiktig nedover ryggen hårfestet.

 

Rengjøring av Parykk Ekte Hår

Parykk Ekte Hår er holdbart, vanligvis koster mer, og har den mest naturlige utseende og følelse av noe parykk du kan kjøpe. Og kan være farget og behandlet på samme måte som et menneske hår som vokser fra hodebunnen.

Detangle
Forsiktig fjerne floker med et bredt tann kam, arbeider gradvis fra endene til basen.
Skylle
Skyll med kaldt vann for å fjerne sjampo. Trykk forsiktig med et håndkle for å fjerne overflødig vann. Ikke gni eller vri.
Vask
Submerges parykk i kaldt vann. Bland i en liten mengde sjampo for syntetisk hår. Sug din parykk i 3-5 minutter. Virvle uten å gni.
Skylle
Skylle med kaldt vann for å fjerne sjampo. Trykk forsiktig med et håndkle for å fjerne overflødig vann. Ikke gni eller vri.
Betingelse
Tilstand Fordel ren omsorg Hydra Balsam eller ren omsorg Intensive Gjenoppretting Maske (hver 5-6 forhold) jevnt i hele håret.
Skylle
Skyll med kaldt vann for å fjerne sjampo. Trykk forsiktig med et håndkle for å fjerne overflødig vann. Ikke gni eller vri.
Tørke & Betingelse
Tørke og Betingelse Plasser på en sammenleggbar parykk stativ, spray med en leave-in conditioner, og la det lufttørke . Ikke vri eller klemme.

 

Styling av Hår

Det anbefales at du tar det til et yrke stylist for restyle. For en syntetisk parykk, en enkel shake og gå metoden fungerer helt fint. Sett parykk på sin parykk stå og bruke varme valser eller en krølltang på en lav innstilling for å style håret til din smak.

Du kan klippe og feste ulike seksjoner for en endring av stil, men som du blir vant til parykk, vil du mest sannsynlig oppleve at du ikke trenger å gjøre noe hvis i det hele tatt i å opprettholde sin stil.

 

Lagring av Hår

Når den ikke er i bruk, må du alltid sette parykk på en utstillingsdukke eller parykk stå å opprettholde formen. Hvor ofte vil avhenge av din miljø, livsstil og mengde svette. Foreslåtte retningslinjer for rengjøring er etter 10 til 14 dager av slitasje.

Det er best å lagre det menneskelige hår i sin originale beholder. Eller du kan lagre håret i en plastpose.

Total Leveringstid = Behandlingstid + Leveringstid

Behandlingstid: ulike behandlingstider for ulike bestillinger

  • Standard Rekkefølge: Det vil ta 7-10 dager.
  • Lace Front Parykk Rekkefølge: Det vil ta 10-15 dager.
  • Monofilament Rekkefølge: Det vil ta 18-25 dager.
  • Full Lace Parykker Rekkefølge: Det vil ta 15-20 virkedager.
  • Håndknyttet Parykker Rekkefølge: Det vil ta 15-20 virkedager.
  • Men Toupees / Women Toppers Order: Det vil ta 40-45 virkedager.

LEVERINGSTID
Det tar 2-4 dager før du mottar varene dine.
På grunn av force majeure kan leveringstiden påvirkes.


Leveringsmetoder og Avgift

Vi vil levere bestillingen din DHL / RPX / DPD. Levering i Storbritannia er kr 100 som vil bli automatisk lagt til i totalsummen .

Ordresporing

Sporingsnummeret på pakken vil bli sendt til deg etter at bestillingen er levert. Du kan bruke den til å sjekke status på din bestilling på nettet.

Returrett

Hvis du ønsker å returnere din bestilling, kan du kontakte oss med alle dine spørsmål og bekymringer første. Gi oss ditt ordrenummer innen 15 dager etter mottak. Vi vil gjerne bytte eller refundere varen. Din tilfredshet er vår høyeste prioritet. Alle elementer må være originale pakket. Alle pakker sendes via en medgjørlig metode. Vi beklager at vi ikke kan ansvarlig for tapt i transitt. Og de opprinnelige fraktkostnader kan ikke refunderes.

Special Price kr 1 090,00

Vanlig pris: kr 1 657,00

størrelse: *
Farge:*
Antall:*
- +

Kunde (6 anmeldelser)

C***l
Jeg ble ganske sjokkert hvor REAL dette parykk ser ut! Det er veldig ekte og naturlig utseende. Jeg er veldig fornøyd med denne parykken!
G***y
Da jeg tok parykk ut jeg la merke til umiddelbart hvor myk og fjærlett håret var. Jeg la også merke til at kvaliteten på håret på parykken er utrolig livaktig. Jeg satte den på kort tid etterpå, og elsket de lange, omfangsrik, krøller som rammer ansiktet mitt.
M****e
Jeg har fått min parykk i dag, og elsket det umiddelbart !! Dette er min første parykk, og jeg er veldig imponert! Det tok meg litt for å finne ut hvordan jeg liker å ha det, men det virkelig ser naturlig. Jeg bestilte farge for noen mørkere brun med blonde, men i stedet parykk er blonde med veldig lette høydepunkter. Det er fortsatt veldig pen skjønt. Jeg kastet på en indisk hodebånd med det og det så helt søt! Alt i alt jeg elsker denne parykk, og vil mest sannsynlig være bestiller det i andre farger i nær fremtid)
P***y
Jeg bestilte dette i vist på bildet (som ser nydelig i bildet) farge, men er mye brassier i det virkelige liv. Det er ikke dårlig ... Jeg skulle ønske jeg hadde vært i stand til å få den fargen som jeg virkelig ønsket. Parykk selv er helt fantastisk. Dens myke .. lukter ikke dårlig, og glansen var ikke mer enn jeg kunne håndtere med babypudder. Jeg gleder meg til å bære denne tingen ut !!!
M*****a
Jeg har nylig hatt en dårlig hårklipp, bokstavelig talt frisøren gikk like gal og razored håret mitt vei kortere enn bildet jeg viste henne. Jeg bokstavelig talt ser ut som en vanskelig gutt så jeg bestemte meg på noen parykker til det vokser ut noen flere inches eller så. Jeg bestilte denne. Dette er min favoritt og realistisk. Jeg skulle ønske jeg ville bestilte den i en litt lysere farge, men det er fortsatt en stor parykk. Kjæresten min elsker bare denne ene meg og fargen.
E**a
Jeg kjøpte denne parykk som det er en av mine favoritt stiler. Jeg tok dem alle til min frisør å få smell trimmet og hun kunne ikke stoppe splitter om kvaliteten og fargen på parykk. Curl på denne parykk er helt nydelig og ville være perfekt for å kle opp eller ned. Håret tetthet er utrolig for en parykk i denne prisklassen. De justerbare stropper gjør parykk føler meg veldig sikker og selv min familie som vet at jeg bærer parykker spurt om det er en parykk eller mitt eget hår. Jeg er veldig fornøyd med dette kjøpet !!

Legg til omtale

You're reviewing:Maskinknyttet Rett 4" Stil Indisk Remy Hår Rihanna Parykk

Individual photo size cannot exceed 2MB.


Topp Av Side

Om oss

  • 20+års erfaring i parykk virksomheten
  • 500+forskjellige stiler av favoritt utseende
  • 2000+hår produkter selges hver dag
  • 50000+kunder kjøper parykker fra oss
Kategorier