I dag bare! GRATIS GAVER.

Maskinknyttet Rett 7" Frekk Kort Blond Bob Parykker

 
Lengde: 7"
Vist Farge: 18
Frisyrer: Rett
Kvalitet: Syntetisk
Cap Konstruksjon: Maskinknyttet

Fordeler med Maskinknyttet Parykker
Maskinknyttet parykker tillate hodet å bli kjøligere enn solid avkortet parykker. Dette skyldes det faktum at det er laget med mindre hår, og den spesifikke Maskinknyttet konstruksjonen gir anledning til en luftstrøm til hodet og hodebunnen . Det er også justerbare stropper eller kroker på nakken for å feste parykken på plass.
Parykk Størrelse
(tommers)
Cap Størrelse
(tommers)
Første til
(tommers)
Side til Side over pannen
(tommers)
Side til Side over toppen
(tommers)
Tempel til tempel over baksiden
(inch)
Nakken av Nakke
(tommers)
Ultra Petite 20-20.5" 12-12.5" 10-10.5" 10.5-11" 12.5-13" 4-4.5"
Petite 21-21.5" 13-13.5" 11" 11.5-11.75" 13-13.5" 4.5-5"
Gjennomsnitt 22-22.5" 14-14.5" 12-12.5" 12.5-13" 14.5-15" 5-5.5"
Stor 23-23.5" 15-15.5" 12.5-13" 13-13.5" 15-15.5" 5.5-6"

Hvordan Sett din parykk på

1) Finn forsiden og baksiden av parykk (etiketten går inn bakerst).

2) Børst ditt eget hår tilbake; sikring lengre stykker med en hårnål og plassere en parykk cap over hodet (holder parykk på plass.)

3) Ta tak i parykk på toppen og sett den over hodet ditt fra din naturlige hårfestet til den naturlige hårfestet i ryggen.

4) Parykken skal føle seg trygge, men ikke for stramt. Du kan justere parykk for en sikker, komfortabel passform.

5) Stil som du ville ditt eget hår. De små tappene i det foran ørene kan justeres for å holde parykk tett til ansiktet. Vær forsiktig med håret.

Rengjøring av syntetiske parykker

Syntetisk parykk er rimeligere enn menneskehår og er holdbar. Tradisjonelle curling strykejern, slag dryers og varme valser kan ikke benyttes på syntetisk hår fiber.

Detangle

Forsiktig fjerne floker med et bredt tann kam, arbeider gradvis fra endene til basen.

Skylle

Submerges parykk i kaldt vann. Bland i en liten mengde sjampo for syntetisk hår. Sug din parykk i 3-5 minutter. Virvle uten å gni.

Skylle

Skyll med kaldt vann for å fjerne sjampo. Trykk forsiktig med et håndkle for å fjerne overflødig vann. Ikke gni eller vri.

Tørke & Betingelse

Tørke og Betingelse Plasser på en sammenleggbar parykk stativ, spray med en leave-in conditioner, og la det lufttørke . Ikke vri eller klemme.

Styling av Hår

Bruk fingrene eller en bred kam å style syntetisk parykk. Definer lag med syntetisk-Safe styling produkter. For krøllete parykker, bruk en pick eller kam for å løsne fibrene, men ikke trekk på håret.

Lagring av Hår

Når den ikke er i bruk, må du alltid sette parykk på en utstillingsdukke eller parykk stå å opprettholde formen. Hvor ofte vil avhenge av din miljø, livsstil og mengde svette. Foreslått for rengjøring er etter 10 til 14 dager av slitasje.
Det er best å lagre menneskehår i sin originalemballasje . Eller du kan lagre håret i en plastpose.

Total Leveringstid = Behandlingstid + Leveringstid

Behandlingstid: ulike behandlingstider for ulike bestillinger

  • Standard Rekkefølge: Det vil ta 7-10 dager.
  • Lace Front Parykk Rekkefølge: Det vil ta 10-15 dager.
  • Monofilament Rekkefølge: Det vil ta 18-25 dager.
  • Full Lace Parykker Rekkefølge: Det vil ta 15-20 virkedager.
  • Håndknyttet Parykker Rekkefølge: Det vil ta 15-20 virkedager.
  • Men Toupees / Women Toppers Order: Det vil ta 40-45 virkedager.

LEVERINGSTID
Det tar 2-4 dager før du mottar varene dine.
På grunn av force majeure kan leveringstiden påvirkes.


Leveringsmetoder og Avgift

Vi vil levere bestillingen din DHL / RPX / DPD. Levering i Storbritannia er kr 100 som vil bli automatisk lagt til i totalsummen .

Ordresporing

Sporingsnummeret på pakken vil bli sendt til deg etter at bestillingen er levert. Du kan bruke den til å sjekke status på din bestilling på nettet.

Returrett

Hvis du ønsker å returnere din bestilling, kan du kontakte oss med alle dine spørsmål og bekymringer første. Gi oss ditt ordrenummer innen 15 dager etter mottak. Vi vil gjerne bytte eller refundere varen. Din tilfredshet er vår høyeste prioritet. Alle elementer må være originale pakket. Alle pakker sendes via en medgjørlig metode. Vi beklager at vi ikke kan ansvarlig for tapt i transitt. Og de opprinnelige fraktkostnader kan ikke refunderes.

Special Price kr 1 064,00

Vanlig pris: kr 1 936,00

størrelse: *
Farge:*
Antall:*
- +

Kunde (6 anmeldelser)

P*t
Med høytiden nærmer seg, ønsket jeg noe å gi antrekket mitt for vårt selskap partiet en mer glamorøs følelse. Jeg fikk denne i posten i går og prøvde det med min kjole. Dette gjør alvor meg føles som en kjendis. Jeg er så glad for å ha gjort dette kjøpet. Dette er definitivt en annen stil enn hva jeg er vant til ... på en god måte!
T****e
Dette var min fjerde parykk kjøp. Jeg har et veldig lite hode og dette parykk faktisk passer. Det ser bra ut i en hestehale også. Jeg fikk farge 120, og det er litt mørkere enn jeg ønsket, men likevel en fin farge. Jeg har allerede bestilt to flere parykker. Jeg vil holde med dette området mens vokser håret mitt. Ikke la prisen lure deg.
P***y
Det er veldig lett og føles fantastisk! Lett å bære hver dag og myk for syntetisk type parykk. Jeg liker det. Jeg kommer til å prøve flere stiler. De passer meg ganske bra. Priser er rimelig nok til å prøve nye stiler også.
R*y
Alle syntetiske parykker vil være litt på den blanke siden og floke lett, men dette parykk virkelig er verdt prisen! Jeg tror det er ganske naturlig å lete. Mitt eneste problem med det er størrelsen. Jeg har en petite størrelse hodet. Hetten definitivt gjør det litt mer behagelig for hele dagen slitasje hvis du er en Baldy under som meg!
L***y
Dette er andre gang jeg har kjøpt. Jeg har alopecia og hele mitt hode er skallet. Jeg elsker denne parykk, fordi det er det nærmeste jeg har vært i stand til å komme til min naturlige hår stil. Jeg elsker høydepunktene at denne parykken har og jeg får flere komplimenter enn noen av de andre tidligere parykker jeg har slitt. Jeg liker høyden detalj på kronen av hodet.
R**h
Jeg bestilte denne siste øyeblikk for en hendelse som jeg måtte delta !! Parykken selv så flott ut av posen. Stilen gir meg at Jessica Alba ser med bølgete myk curl tekstur. Unødvendig å si at jeg så fantastisk for min bedrift hendelsen.

Legg til omtale

You're reviewing:Maskinknyttet Rett 7" Frekk Kort Blond Bob Parykker

Individual photo size cannot exceed 2MB.


Topp Av Side

Om oss

  • 20+års erfaring i parykk virksomheten
  • 500+forskjellige stiler av favoritt utseende
  • 2000+hår produkter selges hver dag
  • 50000+kunder kjøper parykker fra oss
Kategorier