I dag bare! Gratis frakt på alle bestillinger!

Passende Halv Lengde Kinky Uten Smell Maskinknyttet 15" Syntetisk Parykk

 
Lengde: 15"
Vist Farge: 27B
Frisyrer: Kinky
Kvalitet: Syntetisk
Cap Konstruksjon: Maskinknyttet

Fordeler med Maskinknyttet Parykker
Maskinknyttet parykker tillate hodet å bli kjøligere enn solid avkortet parykker. Dette skyldes det faktum at det er laget med mindre hår, og den spesifikke Maskinknyttet konstruksjonen gir anledning til en luftstrøm til hodet og hodebunnen . Det er også justerbare stropper eller kroker på nakken for å feste parykken på plass.
Parykk Størrelse
(tommers)
Cap Størrelse
(tommers)
Første til
(tommers)
Side til Side over pannen
(tommers)
Side til Side over toppen
(tommers)
Tempel til tempel over baksiden
(inch)
Nakken av Nakke
(tommers)
Ultra Petite 20-20.5" 12-12.5" 10-10.5" 10.5-11" 12.5-13" 4-4.5"
Petite 21-21.5" 13-13.5" 11" 11.5-11.75" 13-13.5" 4.5-5"
Gjennomsnitt 22-22.5" 14-14.5" 12-12.5" 12.5-13" 14.5-15" 5-5.5"
Stor 23-23.5" 15-15.5" 12.5-13" 13-13.5" 15-15.5" 5.5-6"

Hvordan Sett din parykk på

1) Finn forsiden og baksiden av parykk (etiketten går inn bakerst).

2) Børst ditt eget hår tilbake; sikring lengre stykker med en hårnål og plassere en parykk cap over hodet (holder parykk på plass.)

3) Ta tak i parykk på toppen og sett den over hodet ditt fra din naturlige hårfestet til den naturlige hårfestet i ryggen.

4) Parykken skal føle seg trygge, men ikke for stramt. Du kan justere parykk for en sikker, komfortabel passform.

5) Stil som du ville ditt eget hår. De små tappene i det foran ørene kan justeres for å holde parykk tett til ansiktet. Vær forsiktig med håret.

Rengjøring av syntetiske parykker

Syntetisk parykk er rimeligere enn menneskehår og er holdbar. Tradisjonelle curling strykejern, slag dryers og varme valser kan ikke benyttes på syntetisk hår fiber.

Detangle

Forsiktig fjerne floker med et bredt tann kam, arbeider gradvis fra endene til basen.

Skylle

Submerges parykk i kaldt vann. Bland i en liten mengde sjampo for syntetisk hår. Sug din parykk i 3-5 minutter. Virvle uten å gni.

Skylle

Skyll med kaldt vann for å fjerne sjampo. Trykk forsiktig med et håndkle for å fjerne overflødig vann. Ikke gni eller vri.

Tørke & Betingelse

Tørke og Betingelse Plasser på en sammenleggbar parykk stativ, spray med en leave-in conditioner, og la det lufttørke . Ikke vri eller klemme.

Styling av Hår

Bruk fingrene eller en bred kam å style syntetisk parykk. Definer lag med syntetisk-Safe styling produkter. For krøllete parykker, bruk en pick eller kam for å løsne fibrene, men ikke trekk på håret.

Lagring av Hår

Når den ikke er i bruk, må du alltid sette parykk på en utstillingsdukke eller parykk stå å opprettholde formen. Hvor ofte vil avhenge av din miljø, livsstil og mengde svette. Foreslått for rengjøring er etter 10 til 14 dager av slitasje.
Det er best å lagre menneskehår i sin originalemballasje . Eller du kan lagre håret i en plastpose.

Total Leveringstid = Behandlingstid + Leveringstid

Behandlingstid: ulike behandlingstider for ulike bestillinger

  • Standard Rekkefølge: Det vil ta 7-10 dager.
  • Lace Front Parykk Rekkefølge: Det vil ta 10-15 dager.
  • Monofilament Rekkefølge: Det vil ta 18-25 dager.
  • Full Lace Parykker Rekkefølge: Det vil ta 15-20 virkedager.
  • Håndknyttet Parykker Rekkefølge: Det vil ta 15-20 virkedager.
  • Men Toupees / Women Toppers Order: Det vil ta 40-45 virkedager.

LEVERINGSTID
Det tar 2-4 dager før du mottar varene dine.
På grunn av force majeure kan leveringstiden påvirkes.


Leveringsmetoder og Avgift

Vi vil levere bestillingen din DHL / RPX / DPD. Levering i Storbritannia er kr 100 som vil bli automatisk lagt til i totalsummen .

Ordresporing

Sporingsnummeret på pakken vil bli sendt til deg etter at bestillingen er levert. Du kan bruke den til å sjekke status på din bestilling på nettet.

Returrett

Hvis du ønsker å returnere din bestilling, kan du kontakte oss med alle dine spørsmål og bekymringer første. Gi oss ditt ordrenummer innen 15 dager etter mottak. Vi vil gjerne bytte eller refundere varen. Din tilfredshet er vår høyeste prioritet. Alle elementer må være originale pakket. Alle pakker sendes via en medgjørlig metode. Vi beklager at vi ikke kan ansvarlig for tapt i transitt. Og de opprinnelige fraktkostnader kan ikke refunderes.

Special Price kr 1 177,00

Vanlig pris: kr 1 804,00

størrelse: *
Farge:*
Antall:*
- +

Kunde (8 anmeldelser)

R**y
Jeg har hatt parykk før da jeg mistet det meste av håret mitt på grunn av stress og Lupus. Har prøvd noen få farger, er det en lookong beste på meg og får mest komplimenter 7A, det passer meg bedre enn min egen mørke hår! Håret er i gang igjen så tilbake til denne parykk. Det er en fab parykk, naturlig utseende. Utmerket service fra IParykk parykker. Følg instruksjonene til punkt og prikke på parykk omsorg for å få mest mulig ut av det.
G**l
Parykken er søt. For en billigere parykk er det veldig overbevisende, og ingen tror det er en parykk! Den permatease selvfølgelig føles ekkelt men så lenge du ikke har noen som kjører hendene gjennom parykk (!) Det har ingen innvirkning på believableness. Ser helt naturlig og søt. Det eneste problemet jeg har er at finishen er litt for avrundet under haken, så det gjør min ovalt ansikt ser enda mer rund / lang haha. Dette selvfølgelig ville ikke være et problem for de avrundede ansikter! Men kanskje ovale og litt større damer bør ha dette i bakhodet når du kjøper parykk. Jeg fikk denne parykken i 28R og det er slik en flatterende farge, ser salon frisk og subtil nok for kontoret (tar år av meg også !!) Du får en virkelig god parykk for prisen, og som jeg sa tidligere, min eneste problemet med det er veldig personlig! Ville være perfekt på andre formede ansikter.
J***y
Jeg har fått min parykk i dag, og jeg elsker det. Jeg fikk fargen på bildet, og det er fantastisk. Håret er ekstremt tykk, innsiden lokket er godt utformet og kuttet er veldig hyggelig. Det eneste jeg skulle ønske var annerledes var er hvis blonder avskjed plass var lengre og at håret var litt tynnere, spesielt i nærheten av fremre del for en mer realistisk overgang fra pannen min, men samlet jeg elsker det!
J*********
Jeg fikk denne parykken og det var fantastisk, håret er mykt og ser så ekte, og denne nettsiden er fantastisk .... Jeg vil fortsatt bestille her ¡
D****e
Jeg elsker fargen, elsker følelsen av håret og med huden delen, kan flytte en del rundt for å gjøre det ser mer naturlig for meg. Jeg elsker disse parykker. Og service og frakt fra var KJEMPEBRA! Jeg vil definitivt bestille fra dem igjen!
M****e
Dette er en stor kortere elegant stil. Fordi det er kortere, betyr det ikke floke mye i det hele tatt som er en fin avveksling fra de lengre parykker. Fargen jeg fikk var hasselnøtt som er nydelig, og jeg har faktisk hatt mange kvinner spør meg hvor jeg får min farge gjort!
Side:

Legg til omtale

You're reviewing:Passende Halv Lengde Kinky Uten Smell Maskinknyttet 15" Syntetisk Parykk

Individual photo size cannot exceed 2MB.


Topp Av Side

Om oss

  • 20+års erfaring i parykk virksomheten
  • 500+forskjellige stiler av favoritt utseende
  • 2000+hår produkter selges hver dag
  • 50000+kunder kjøper parykker fra oss
Kategorier