I dag bare! Gratis frakt på alle bestillinger!

Rett Kort Naturlig 8" Svart Maskinknyttet Parykk Ekte Hår

 
Lengde: 8"
Vist Farge: 1B
Frisyrer: Rett
Kvalitet: Remy Hår
Cap Konstruksjon: Maskinknyttet

Fordeler med Maskinknyttet Parykker
Maskinknyttet parykker tillate hodet å bli kjøligere enn solid avkortet parykker. Dette skyldes det faktum at det er laget med mindre hår, og den spesifikke Maskinknyttet konstruksjonen gir anledning til en luftstrøm til hodet og hodebunnen . Det er også justerbare stropper eller kroker på nakken for å feste parykken på plass.
Parykk Størrelse
(tommers)
Cap Størrelse
(tommers)
Første til
(tommers)
Side til Side over pannen
(tommers)
Side til Side over toppen
(tommers)
Tempel til tempel over baksiden
(inch)
Nakken av Nakke
(tommers)
Ultra Petite 20-20.5" 12-12.5" 10-10.5" 10.5-11" 12.5-13" 4-4.5"
Petite 21-21.5" 13-13.5" 11" 11.5-11.75" 13-13.5" 4.5-5"
Gjennomsnitt 22-22.5" 14-14.5" 12-12.5" 12.5-13" 14.5-15" 5-5.5"
Stor 23-23.5" 15-15.5" 12.5-13" 13-13.5" 15-15.5" 5.5-6"

Hvordan Sett din parykk på

1) Finn forsiden og baksiden av parykk (etiketten går inn bakerst).

2) Børst ditt eget hår tilbake; sikring lengre stykker med en hårnål og plassere en parykk cap over hodet (holder parykk på plass.)

3) Ta tak i parykk på toppen og sett den over hodet ditt fra din naturlige hårfestet til den naturlige hårfestet i ryggen.

4) Parykken skal føle seg trygge, men ikke for stramt. Du kan justere parykk for en sikker, komfortabel passform.

5) Stil som du ville ditt eget hår. De små tappene i det foran ørene kan justeres for å holde parykk tett til ansiktet. Vær forsiktig med håret.

 

Rengjøring av Parykk Ekte Hår

Parykk Ekte Hår er holdbart, vanligvis koster mer, og har den mest naturlige utseende og følelse av noe parykk du kan kjøpe. Og kan være farget og behandlet på samme måte som et menneske hår som vokser fra hodebunnen.

Detangle

Forsiktig fjerne floker med et bredt tann kam, arbeider gradvis fra endene til basen.

Skylle

Skyll med kaldt vann for å fjerne sjampo. Trykk forsiktig med et håndkle for å fjerne overflødig vann. Ikke gni eller vri.

Vask

Submerges parykk i kaldt vann. Bland i en liten mengde sjampo for syntetisk hår. Sug din parykk i 3-5 minutter. Virvle uten å gni.

Skylle

Skyll med kaldt vann for å fjerne sjampo. Trykk forsiktig med et håndkle for å fjerne overflødig vann. Ikke gni eller vri.

Betingelse

Tilstand Fordel ren omsorg Hydra Balsam eller ren omsorg Intensive Gjenoppretting Maske (hver 5-6 forhold) jevnt i hele håret.

Skylle

Skyll med kaldt vann for å fjerne sjampo. Trykk forsiktig med et håndkle for å fjerne overflødig vann. Ikke gni eller vri.

Tørke & Betingelse

Tørke og Betingelse Plasser på en sammenleggbar parykk stativ, spray med en leave-in conditioner, og la det lufttørke . Ikke vri eller klemme.

Total Leveringstid = Behandlingstid + Leveringstid

Behandlingstid: ulike behandlingstider for ulike bestillinger

  • Standard Rekkefølge: Det vil ta 7-10 dager.
  • Lace Front Parykk Rekkefølge: Det vil ta 10-15 dager.
  • Monofilament Rekkefølge: Det vil ta 18-25 dager.
  • Full Lace Parykker Rekkefølge: Det vil ta 15-20 virkedager.
  • Håndknyttet Parykker Rekkefølge: Det vil ta 15-20 virkedager.
  • Men Toupees / Women Toppers Order: Det vil ta 40-45 virkedager.

LEVERINGSTID
Det tar 2-4 dager før du mottar varene dine.
På grunn av force majeure kan leveringstiden påvirkes.


Leveringsmetoder og Avgift

Vi vil levere bestillingen din DHL / RPX / DPD. Levering i Storbritannia er kr 100 som vil bli automatisk lagt til i totalsummen .

Ordresporing

Sporingsnummeret på pakken vil bli sendt til deg etter at bestillingen er levert. Du kan bruke den til å sjekke status på din bestilling på nettet.

Returrett

Hvis du ønsker å returnere din bestilling, kan du kontakte oss med alle dine spørsmål og bekymringer første. Gi oss ditt ordrenummer innen 15 dager etter mottak. Vi vil gjerne bytte eller refundere varen. Din tilfredshet er vår høyeste prioritet. Alle elementer må være originale pakket. Alle pakker sendes via en medgjørlig metode. Vi beklager at vi ikke kan ansvarlig for tapt i transitt. Og de opprinnelige fraktkostnader kan ikke refunderes.

Special Price kr 1 299,00

Vanlig pris: kr 2 429,00

størrelse: *
Farge:*
Antall:*
- +

Kunde (10 anmeldelser)

T****r
Jeg er så fornøyd med min parykk. Jeg hadde det i kirken og hadde alle slags komplimenter på min "New Hair Do".
M*****n
Kjøpte denne parykk i lys brun - Dette etter procrastinating i lang tid - håret mitt har alltid vært fint og tynt ,, nå 75 år gammel og håret tynnere enn noensinne. Min beste venn trodde jeg hadde nettopp kommet fra skjønnhetssalong - hadde ingen anelse om at det var en parykk. Datteren min trodde jeg bare hadde hatt håret mitt high-opplyst. Elsker fargen og hvordan det passer. Jeg tenker på å få en annen i en annen farge. Godt laget og føles bra.
L****n
Elsker denne parykk. Ser ut akkurat som på bildet. Lett å style og føles som ekte hår. Jeg bestilte den blonde.
W***i
Parykken har bokstavelig talt forandret livet mitt. Jeg føler meg som meg igjen, og min tillit er virkelig sky- høy. Jeg må innrømme, først, det var litt rart, men jeg har funnet en måte å bære parykk som fungerer for meg, og ingen kan merke difference..not selv min egen familie! Jeg føler en million som dollar. Takk så mye dere flinke folk på IParykk.
A***s
Fant IParykk ved en tilfeldighet. Jeg har slitt denne parykk for 6 måneder nå. Jeg ønsket å endre min farge og prøve tjenesten var fantastisk. Jeg nå bytte mellom farge 4 og farge 6. Svært nyttig tjeneste.
L**a
Jeg kjøpte denne parykk etter en diagnose av Alopecia og jeg har hatt så mange mennesker sier hvor mye yngre jeg ser ut og hvor fantastisk håret mitt er, men best av alt de har ingen anelse om det er en parykk! Jeg føler meg så trygg og glad iført dette stykket det har gitt meg livet tilbake til det punktet at jeg faktisk gikk etter en jobb etter 7 måneder med gjemmer seg bort og fikk den. Ingenting kan virkelig erstatte tapet av ditt eget hår, men dette parykk sikkert gjør en god etterligning. Jeg elsker det!!
Side:

Legg til omtale

You're reviewing:Rett Kort Naturlig 8" Svart Maskinknyttet Parykk Ekte Hår

Individual photo size cannot exceed 2MB.


Topp Av Side

Om oss

  • 20+års erfaring i parykk virksomheten
  • 500+forskjellige stiler av favoritt utseende
  • 2000+hår produkter selges hver dag
  • 50000+kunder kjøper parykker fra oss
Kategorier