I dag bare! Gratis frakt på alle bestillinger!

Rett Lang Slank 26" Svart Maskinknyttet Parykk Ekte Hår

 
Lengde: 26"
Vist Farge: 6
Frisyrer: Rett
Kvalitet: Remy Hår
Cap Konstruksjon: Maskinknyttet

Fordeler med Maskinknyttet Parykker
Maskinknyttet parykker tillate hodet å bli kjøligere enn solid avkortet parykker. Dette skyldes det faktum at det er laget med mindre hår, og den spesifikke Maskinknyttet konstruksjonen gir anledning til en luftstrøm til hodet og hodebunnen . Det er også justerbare stropper eller kroker på nakken for å feste parykken på plass.
Parykk Størrelse
(tommers)
Cap Størrelse
(tommers)
Første til
(tommers)
Side til Side over pannen
(tommers)
Side til Side over toppen
(tommers)
Tempel til tempel over baksiden
(inch)
Nakken av Nakke
(tommers)
Ultra Petite 20-20.5" 12-12.5" 10-10.5" 10.5-11" 12.5-13" 4-4.5"
Petite 21-21.5" 13-13.5" 11" 11.5-11.75" 13-13.5" 4.5-5"
Gjennomsnitt 22-22.5" 14-14.5" 12-12.5" 12.5-13" 14.5-15" 5-5.5"
Stor 23-23.5" 15-15.5" 12.5-13" 13-13.5" 15-15.5" 5.5-6"

Hvordan Sett din parykk på

1) Finn forsiden og baksiden av parykk (etiketten går inn bakerst).

2) Børst ditt eget hår tilbake; sikring lengre stykker med en hårnål og plassere en parykk cap over hodet (holder parykk på plass.)

3) Ta tak i parykk på toppen og sett den over hodet ditt fra din naturlige hårfestet til den naturlige hårfestet i ryggen.

4) Parykken skal føle seg trygge, men ikke for stramt. Du kan justere parykk for en sikker, komfortabel passform.

5) Stil som du ville ditt eget hår. De små tappene i det foran ørene kan justeres for å holde parykk tett til ansiktet. Vær forsiktig med håret.

 

Rengjøring av Parykk Ekte Hår

Parykk Ekte Hår er holdbart, vanligvis koster mer, og har den mest naturlige utseende og følelse av noe parykk du kan kjøpe. Og kan være farget og behandlet på samme måte som et menneske hår som vokser fra hodebunnen.

Detangle

Forsiktig fjerne floker med et bredt tann kam, arbeider gradvis fra endene til basen.

Skylle

Skyll med kaldt vann for å fjerne sjampo. Trykk forsiktig med et håndkle for å fjerne overflødig vann. Ikke gni eller vri.

Vask

Submerges parykk i kaldt vann. Bland i en liten mengde sjampo for syntetisk hår. Sug din parykk i 3-5 minutter. Virvle uten å gni.

Skylle

Skyll med kaldt vann for å fjerne sjampo. Trykk forsiktig med et håndkle for å fjerne overflødig vann. Ikke gni eller vri.

Betingelse

Tilstand Fordel ren omsorg Hydra Balsam eller ren omsorg Intensive Gjenoppretting Maske (hver 5-6 forhold) jevnt i hele håret.

Skylle

Skyll med kaldt vann for å fjerne sjampo. Trykk forsiktig med et håndkle for å fjerne overflødig vann. Ikke gni eller vri.

Tørke & Betingelse

Tørke og Betingelse Plasser på en sammenleggbar parykk stativ, spray med en leave-in conditioner, og la det lufttørke . Ikke vri eller klemme.

Total Leveringstid = Behandlingstid + Leveringstid

Behandlingstid: ulike behandlingstider for ulike bestillinger

  • Standard Rekkefølge: Det vil ta 7-10 dager.
  • Lace Front Parykk Rekkefølge: Det vil ta 10-15 dager.
  • Monofilament Rekkefølge: Det vil ta 18-25 dager.
  • Full Lace Parykker Rekkefølge: Det vil ta 15-20 virkedager.
  • Håndknyttet Parykker Rekkefølge: Det vil ta 15-20 virkedager.
  • Men Toupees / Women Toppers Order: Det vil ta 40-45 virkedager.

LEVERINGSTID
Det tar 2-4 dager før du mottar varene dine.
På grunn av force majeure kan leveringstiden påvirkes.


Leveringsmetoder og Avgift

Vi vil levere bestillingen din DHL / RPX / DPD. Levering i Storbritannia er kr 100 som vil bli automatisk lagt til i totalsummen .

Ordresporing

Sporingsnummeret på pakken vil bli sendt til deg etter at bestillingen er levert. Du kan bruke den til å sjekke status på din bestilling på nettet.

Returrett

Hvis du ønsker å returnere din bestilling, kan du kontakte oss med alle dine spørsmål og bekymringer første. Gi oss ditt ordrenummer innen 15 dager etter mottak. Vi vil gjerne bytte eller refundere varen. Din tilfredshet er vår høyeste prioritet. Alle elementer må være originale pakket. Alle pakker sendes via en medgjørlig metode. Vi beklager at vi ikke kan ansvarlig for tapt i transitt. Og de opprinnelige fraktkostnader kan ikke refunderes.

Special Price kr 2 178,00

Vanlig pris: kr 3 122,00

størrelse: *
Farge:*
Antall:*
- +

Kunde (7 anmeldelser)

A***e
Denne parykken er helt nydelig, den ser naturlig ut, føles naturlig og ser stilig ut. Jeg har dette i en annen farge. Stol på meg kjøp en! Jeg lover at du vil elske det! Ok! Vel, prøv det!

Takk for din positive evaluering, din tilfredsstillelse er vår største oppmuntring. Vi gleder oss til neste besøk.

S***n
Jeg er veldig imponert over parykk og første jeg noensinne har kjøpt. Det ser så naturlig en herlig glans og fin blanding av farger og svært comforthable å bære og en veldig fin formet langt hår. Jeg kjøpte fargen 26G, og vil være å kjøpe en annen i det nye året i en annen farge. Også hjelpelinje folk var mest nyttig og sendt ut prøvestykker for å se på som det finnes en rekke ofr nyanser å velge mellom. Er veldig fornøyd med min IParykk parykk.
H*****t
Jeg bruker det ganske ofte, og jeg får masse komplimenter. Det er veldig behagelig og meget høy kvalitet, og jeg elsker fargen.
H****h
Hei, takk for råd om styling. ønsket også bare si hvor imponert jeg er med å ha vært mindre enn imponert med noen andre parykk leverandører. God service takk, fikk min siste ordre i går, veldig raskt.
H***l
Hei FW, jeg har nettopp fått min tredje parykk fra deg, og jeg kan ikke love det nok. Hver parykk jeg har kjøpt fra deg har vært enestående, godt laget, godt montering og egentlig naturlig alt til en god pris. Jeg vil definitivt være å kjøpe fra deg igjen i fremtiden (ikke bare fordi jeg ødela min Angel parykk ved å klippe pannelugg for mye), men fordi du har en så flott utvalg av parykker.
J********e
Jeg har fått min parykk i dag, og kunne ikke vært lykkeligere! Parykken er av fineste kvalitet og håret er vakker. Den har akkurat den rette mengden av hår, ikke for mye eller for lite. Hetten passer meg perfekt og er veldig behagelig. Jeg er tynn og andre parykk caps kjøre stort på meg. Parykken har kropp og kom med myke bølger. Jeg var opptatt av fargen, men det passet mitt eget hår perfekt.
Side:

Legg til omtale

You're reviewing:Rett Lang Slank 26" Svart Maskinknyttet Parykk Ekte Hår

Individual photo size cannot exceed 2MB.


Topp Av Side

Om oss

  • 20+års erfaring i parykk virksomheten
  • 500+forskjellige stiler av favoritt utseende
  • 2000+hår produkter selges hver dag
  • 50000+kunder kjøper parykker fra oss
Kategorier