I dag bare! Kjøp 2 Parykker Få kr 100 gratis og gratis frakt!

Rett Maskinknyttet 5" Fabelaktig Blond Syntetisk Korte Parykker

 
Lengde: 5"
Vist Farge: 26G
Frisyrer: Rett
Kvalitet: Syntetisk
Cap Konstruksjon: Maskinknyttet

Fordeler med Maskinknyttet Parykker
Maskinknyttet parykker tillate hodet å bli kjøligere enn solid avkortet parykker. Dette skyldes det faktum at det er laget med mindre hår, og den spesifikke Maskinknyttet konstruksjonen gir anledning til en luftstrøm til hodet og hodebunnen . Det er også justerbare stropper eller kroker på nakken for å feste parykken på plass.
Parykk Størrelse
(tommers)
Cap Størrelse
(tommers)
Første til
(tommers)
Side til Side over pannen
(tommers)
Side til Side over toppen
(tommers)
Tempel til tempel over baksiden
(inch)
Nakken av Nakke
(tommers)
Ultra Petite 20-20.5" 12-12.5" 10-10.5" 10.5-11" 12.5-13" 4-4.5"
Petite 21-21.5" 13-13.5" 11" 11.5-11.75" 13-13.5" 4.5-5"
Gjennomsnitt 22-22.5" 14-14.5" 12-12.5" 12.5-13" 14.5-15" 5-5.5"
Stor 23-23.5" 15-15.5" 12.5-13" 13-13.5" 15-15.5" 5.5-6"

Hvordan Sett din parykk på

1) Finn forsiden og baksiden av parykk (etiketten går inn bakerst).

2) Børst ditt eget hår tilbake; sikring lengre stykker med en hårnål og plassere en parykk cap over hodet (holder parykk på plass.)

3) Ta tak i parykk på toppen og sett den over hodet ditt fra din naturlige hårfestet til den naturlige hårfestet i ryggen.

4) Parykken skal føle seg trygge, men ikke for stramt. Du kan justere parykk for en sikker, komfortabel passform.

5) Stil som du ville ditt eget hår. De små tappene i det foran ørene kan justeres for å holde parykk tett til ansiktet. Vær forsiktig med håret.

Rengjøring av syntetiske parykker

Syntetisk parykk er rimeligere enn menneskehår og er holdbar. Tradisjonelle curling strykejern, slag dryers og varme valser kan ikke benyttes på syntetisk hår fiber.

Detangle

Forsiktig fjerne floker med et bredt tann kam, arbeider gradvis fra endene til basen.

Skylle

Submerges parykk i kaldt vann. Bland i en liten mengde sjampo for syntetisk hår. Sug din parykk i 3-5 minutter. Virvle uten å gni.

Skylle

Skyll med kaldt vann for å fjerne sjampo. Trykk forsiktig med et håndkle for å fjerne overflødig vann. Ikke gni eller vri.

Tørke & Betingelse

Tørke og Betingelse Plasser på en sammenleggbar parykk stativ, spray med en leave-in conditioner, og la det lufttørke . Ikke vri eller klemme.

Styling av Hår

Bruk fingrene eller en bred kam å style syntetisk parykk. Definer lag med syntetisk-Safe styling produkter. For krøllete parykker, bruk en pick eller kam for å løsne fibrene, men ikke trekk på håret.

Lagring av Hår

Når den ikke er i bruk, må du alltid sette parykk på en utstillingsdukke eller parykk stå å opprettholde formen. Hvor ofte vil avhenge av din miljø, livsstil og mengde svette. Foreslått for rengjøring er etter 10 til 14 dager av slitasje.
Det er best å lagre menneskehår i sin originalemballasje . Eller du kan lagre håret i en plastpose.

Total Leveringstid = Behandlingstid + Leveringstid

Behandlingstid: ulike behandlingstider for ulike bestillinger

  • Standard Rekkefølge: Det vil ta 7-10 dager.
  • Lace Front Parykk Rekkefølge: Det vil ta 10-15 dager.
  • Monofilament Rekkefølge: Det vil ta 18-25 dager.
  • Full Lace Parykker Rekkefølge: Det vil ta 15-20 virkedager.
  • Håndknyttet Parykker Rekkefølge: Det vil ta 15-20 virkedager.
  • Men Toupees / Women Toppers Order: Det vil ta 40-45 virkedager.

LEVERINGSTID
Det tar 2-4 dager før du mottar varene dine.
På grunn av force majeure kan leveringstiden påvirkes.


Leveringsmetoder og Avgift

Vi vil levere bestillingen din DHL / RPX / DPD. Levering i Storbritannia er kr 100 som vil bli automatisk lagt til i totalsummen .

Ordresporing

Sporingsnummeret på pakken vil bli sendt til deg etter at bestillingen er levert. Du kan bruke den til å sjekke status på din bestilling på nettet.

Returrett

Hvis du ønsker å returnere din bestilling, kan du kontakte oss med alle dine spørsmål og bekymringer første. Gi oss ditt ordrenummer innen 15 dager etter mottak. Vi vil gjerne bytte eller refundere varen. Din tilfredshet er vår høyeste prioritet. Alle elementer må være originale pakket. Alle pakker sendes via en medgjørlig metode. Vi beklager at vi ikke kan ansvarlig for tapt i transitt. Og de opprinnelige fraktkostnader kan ikke refunderes.

Special Price kr 1 134,00

Vanlig pris: kr 1 731,00

størrelse: *
Farge:*
Antall:*
- +

Kunde (5 anmeldelser)

B***y
Takk for rask levering og min kjære parykk. Veldig lett og komfortabel.
C***e
Så dette er mitt andre kjøp fra. Jeg kjøpte min første parykk fra dette selskapet mot slutten av oktober i fjor, og selv om parykk ser ikke akkurat ut som på bildet, er det fortsatt svært vakker. Parykken jeg kjøpte i oktober fortsatt i god stand, men har begynt å kaste, men det er bare forventet fordi jeg har hatt parykk for litt over to måneder. Jeg farget det og rettet det så mye, og det tok alt som en mester! Så selvfølgelig måtte jeg bestille en ny. Jeg bestilte 16inch igjen, og jeg elsker det, elsker det, elsker det! Og kundeservice Debora er veldig hjelpsomme og svarer med en gang! A +++ for kundeservice! Shipping er rask også! Jeg vil definitivt bestille en annen for min sommer tur til Hawaii !!!
C***s
Når jeg først fikk den det ikke hadde helt støpt i hodet mitt ennå, men jeg bare våt toppen og deretter blåse den tørr på en varmeinnstilling, og dette gjør det ser mer naturlig på meg. Jeg har også kuttet smell og lagt en fyldigere bang til denne parykk. Det ser flott ut nå, jeg fikk farge 24 og elsker det!
F*****s
Jeg har eid flere store parykker, men de rett og slett ikke i forhold til stil, kvalitet, ren skjønnhet og eleganse av dette stykket. Anbefales for alle som ikke er klar til å bruke over 100 pounds, men har behov for en høy kvalitet blonder stykke!
A***e
Jeg tok dette parykk i 613 fargen er flott. Jeg fikk det fordi jeg ikke ønsker å sette lenger skade på min ekte hår slik at det kan vokse og bli healthier..this var min første parykk, men jeg slitasje hår extensions mye håret mitt er på skuldrene mine. først var det litt for stor på toppen, men det er bra nå ... ingen kunne fortelle at det var en parykk. Jeg tar godt vare på det ingen problemer bare måtte kutte smell alil litt.

Legg til omtale

You're reviewing:Rett Maskinknyttet 5" Fabelaktig Blond Syntetisk Korte Parykker

Individual photo size cannot exceed 2MB.


Topp Av Side

Om oss

  • 20+års erfaring i parykk virksomheten
  • 500+forskjellige stiler av favoritt utseende
  • 2000+hår produkter selges hver dag
  • 50000+kunder kjøper parykker fra oss
Kategorier