I dag bare! Gratis frakt på alle bestillinger!

Rett Svart Trendy Maskinknyttet 6" Korte Parykker

 
Lengde: 6"
Vist Farge: 1B
Frisyrer: Rett
Kvalitet: Syntetisk
Cap Konstruksjon: Maskinknyttet

Fordeler med Maskinknyttet Parykker
Maskinknyttet parykker tillate hodet å bli kjøligere enn solid avkortet parykker. Dette skyldes det faktum at det er laget med mindre hår, og den spesifikke Maskinknyttet konstruksjonen gir anledning til en luftstrøm til hodet og hodebunnen . Det er også justerbare stropper eller kroker på nakken for å feste parykken på plass.
Parykk Størrelse
(tommers)
Cap Størrelse
(tommers)
Første til
(tommers)
Side til Side over pannen
(tommers)
Side til Side over toppen
(tommers)
Tempel til tempel over baksiden
(inch)
Nakken av Nakke
(tommers)
Ultra Petite 20-20.5" 12-12.5" 10-10.5" 10.5-11" 12.5-13" 4-4.5"
Petite 21-21.5" 13-13.5" 11" 11.5-11.75" 13-13.5" 4.5-5"
Gjennomsnitt 22-22.5" 14-14.5" 12-12.5" 12.5-13" 14.5-15" 5-5.5"
Stor 23-23.5" 15-15.5" 12.5-13" 13-13.5" 15-15.5" 5.5-6"

Hvordan Sett din parykk på

1) Finn forsiden og baksiden av parykk (etiketten går inn bakerst).

2) Børst ditt eget hår tilbake; sikring lengre stykker med en hårnål og plassere en parykk cap over hodet (holder parykk på plass.)

3) Ta tak i parykk på toppen og sett den over hodet ditt fra din naturlige hårfestet til den naturlige hårfestet i ryggen.

4) Parykken skal føle seg trygge, men ikke for stramt. Du kan justere parykk for en sikker, komfortabel passform.

5) Stil som du ville ditt eget hår. De små tappene i det foran ørene kan justeres for å holde parykk tett til ansiktet. Vær forsiktig med håret.

Rengjøring av syntetiske parykker

Syntetisk parykk er rimeligere enn menneskehår og er holdbar. Tradisjonelle curling strykejern, slag dryers og varme valser kan ikke benyttes på syntetisk hår fiber.

Detangle

Forsiktig fjerne floker med et bredt tann kam, arbeider gradvis fra endene til basen.

Skylle

Submerges parykk i kaldt vann. Bland i en liten mengde sjampo for syntetisk hår. Sug din parykk i 3-5 minutter. Virvle uten å gni.

Skylle

Skyll med kaldt vann for å fjerne sjampo. Trykk forsiktig med et håndkle for å fjerne overflødig vann. Ikke gni eller vri.

Tørke & Betingelse

Tørke og Betingelse Plasser på en sammenleggbar parykk stativ, spray med en leave-in conditioner, og la det lufttørke . Ikke vri eller klemme.

Styling av Hår

Bruk fingrene eller en bred kam å style syntetisk parykk. Definer lag med syntetisk-Safe styling produkter. For krøllete parykker, bruk en pick eller kam for å løsne fibrene, men ikke trekk på håret.

Lagring av Hår

Når den ikke er i bruk, må du alltid sette parykk på en utstillingsdukke eller parykk stå å opprettholde formen. Hvor ofte vil avhenge av din miljø, livsstil og mengde svette. Foreslått for rengjøring er etter 10 til 14 dager av slitasje.
Det er best å lagre menneskehår i sin originalemballasje . Eller du kan lagre håret i en plastpose.

Total Leveringstid = Behandlingstid + Leveringstid

Behandlingstid: ulike behandlingstider for ulike bestillinger

  • Standard Rekkefølge: Det vil ta 7-10 dager.
  • Lace Front Parykk Rekkefølge: Det vil ta 10-15 dager.
  • Monofilament Rekkefølge: Det vil ta 18-25 dager.
  • Full Lace Parykker Rekkefølge: Det vil ta 15-20 virkedager.
  • Håndknyttet Parykker Rekkefølge: Det vil ta 15-20 virkedager.
  • Men Toupees / Women Toppers Order: Det vil ta 40-45 virkedager.

LEVERINGSTID
Det tar 2-4 dager før du mottar varene dine.
På grunn av force majeure kan leveringstiden påvirkes.


Leveringsmetoder og Avgift

Vi vil levere bestillingen din DHL / RPX / DPD. Levering i Storbritannia er kr 100 som vil bli automatisk lagt til i totalsummen .

Ordresporing

Sporingsnummeret på pakken vil bli sendt til deg etter at bestillingen er levert. Du kan bruke den til å sjekke status på din bestilling på nettet.

Returrett

Hvis du ønsker å returnere din bestilling, kan du kontakte oss med alle dine spørsmål og bekymringer første. Gi oss ditt ordrenummer innen 15 dager etter mottak. Vi vil gjerne bytte eller refundere varen. Din tilfredshet er vår høyeste prioritet. Alle elementer må være originale pakket. Alle pakker sendes via en medgjørlig metode. Vi beklager at vi ikke kan ansvarlig for tapt i transitt. Og de opprinnelige fraktkostnader kan ikke refunderes.

Special Price kr 1 038,00

Vanlig pris: kr 1 333,00

størrelse: *
Farge:*
Antall:*
- +

Kunde (9 anmeldelser)

M******e
Jeg kjøpte parykk i 14H, og det matchet håret mitt akkurat. Hadde en dårlig hår gjør det nødvendig å ha en parykk til håret mitt hadde vokst tilbake. Jeg har slitt det daglig, og ingen har gjettet det er en parykk bare trodde jeg hadde håret mitt renovert, fantastisk produkt, vasker en drøm bare en shake og klar til å gå igjen. Hvis du tenker på å kjøpe den ikke nøl det har forandret livet mitt til det beste Takk IParykk parykker for rask levering og ville ikke nøle med å kjøpe en annen i fremtiden
L**a
Dette ser og føles så naturlig jeg ble sjokkert det føltes så mye som min egen hår. En av mine venner som visste jeg hadde på seg en parykk faktisk spurte meg om jeg hadde vokst mitt eget hår tilbake. Fabelaktig. Jeg vil definitivt være mer enn glad for å erstatte det med det samme når den tid kommer.
c******e
Jeg er en afrikansk-amerikansk kvinne og absolutt elsker dette elementet! Det ser bra ut på ansiktet mitt enn på bildet :)
K****y
Jeg elsket det. Jeg har fått mye komplimenter på henne, jeg er såååå forelsket lol.
A****a
Det tok en stund å komme hit, men det var verdt ventetiden. Parykken er sååå myk og krøllene er elastiske. Den passer fantastisk, også. Jeg bruker parykker for scenen, og dette passer regningen aldeles.
K*m
WigSiS Parykker er uten tvil den beste! Jeg har funnet wigsis å være svært nyttig, og prisene er den beste tilgjengelige. Jeg eier min egen skjønnhetssalong og mitt utseende er av den største betydning - for alle som aldri har prøvd dette nettstedet før jeg kan anbefale den. Jeg er alltid å få komplimenter på hvor fint håret mitt er !! Takk
 Valentine Parykker er uten tvil den beste! Jeg har funnet Mave å være svært nyttig, og prisene er den beste tilgjengelige. Jeg eier min egen skjønnhetssalong og mitt utseende er av den største betydning - for alle som aldri har prøvd dette nettstedet før jeg kan anbefale den. Jeg er alltid å få komplimenter på hvor fint håret mitt er !! Takk
Side:

Legg til omtale

You're reviewing:Rett Svart Trendy Maskinknyttet 6" Korte Parykker

Individual photo size cannot exceed 2MB.


Topp Av Side

Om oss

  • 20+års erfaring i parykk virksomheten
  • 500+forskjellige stiler av favoritt utseende
  • 2000+hår produkter selges hver dag
  • 50000+kunder kjøper parykker fra oss
Kategorier