I dag bare! GRATIS GAVER.

Rimelig Lang Rett Uten Smell Maskinknyttet 16" Syntetisk Parykk

 
Lengde: 16"
Vist Farge: 8
Frisyrer: Rett
Kvalitet: Syntetisk
Cap Konstruksjon: Maskinknyttet

Fordeler med Maskinknyttet Parykker
Maskinknyttet parykker tillate hodet å bli kjøligere enn solid avkortet parykker. Dette skyldes det faktum at det er laget med mindre hår, og den spesifikke Maskinknyttet konstruksjonen gir anledning til en luftstrøm til hodet og hodebunnen . Det er også justerbare stropper eller kroker på nakken for å feste parykken på plass.
Parykk Størrelse
(tommers)
Cap Størrelse
(tommers)
Første til
(tommers)
Side til Side over pannen
(tommers)
Side til Side over toppen
(tommers)
Tempel til tempel over baksiden
(inch)
Nakken av Nakke
(tommers)
Ultra Petite 20-20.5" 12-12.5" 10-10.5" 10.5-11" 12.5-13" 4-4.5"
Petite 21-21.5" 13-13.5" 11" 11.5-11.75" 13-13.5" 4.5-5"
Gjennomsnitt 22-22.5" 14-14.5" 12-12.5" 12.5-13" 14.5-15" 5-5.5"
Stor 23-23.5" 15-15.5" 12.5-13" 13-13.5" 15-15.5" 5.5-6"

Hvordan Sett din parykk på

1) Finn forsiden og baksiden av parykk (etiketten går inn bakerst).

2) Børst ditt eget hår tilbake; sikring lengre stykker med en hårnål og plassere en parykk cap over hodet (holder parykk på plass.)

3) Ta tak i parykk på toppen og sett den over hodet ditt fra din naturlige hårfestet til den naturlige hårfestet i ryggen.

4) Parykken skal føle seg trygge, men ikke for stramt. Du kan justere parykk for en sikker, komfortabel passform.

5) Stil som du ville ditt eget hår. De små tappene i det foran ørene kan justeres for å holde parykk tett til ansiktet. Vær forsiktig med håret.

Rengjøring av syntetiske parykker

Syntetisk parykk er rimeligere enn menneskehår og er holdbar. Tradisjonelle curling strykejern, slag dryers og varme valser kan ikke benyttes på syntetisk hår fiber.

Detangle

Forsiktig fjerne floker med et bredt tann kam, arbeider gradvis fra endene til basen.

Skylle

Submerges parykk i kaldt vann. Bland i en liten mengde sjampo for syntetisk hår. Sug din parykk i 3-5 minutter. Virvle uten å gni.

Skylle

Skyll med kaldt vann for å fjerne sjampo. Trykk forsiktig med et håndkle for å fjerne overflødig vann. Ikke gni eller vri.

Tørke & Betingelse

Tørke og Betingelse Plasser på en sammenleggbar parykk stativ, spray med en leave-in conditioner, og la det lufttørke . Ikke vri eller klemme.

Styling av Hår

Bruk fingrene eller en bred kam å style syntetisk parykk. Definer lag med syntetisk-Safe styling produkter. For krøllete parykker, bruk en pick eller kam for å løsne fibrene, men ikke trekk på håret.

Lagring av Hår

Når den ikke er i bruk, må du alltid sette parykk på en utstillingsdukke eller parykk stå å opprettholde formen. Hvor ofte vil avhenge av din miljø, livsstil og mengde svette. Foreslått for rengjøring er etter 10 til 14 dager av slitasje.
Det er best å lagre menneskehår i sin originalemballasje . Eller du kan lagre håret i en plastpose.

Total Leveringstid = Behandlingstid + Leveringstid

Behandlingstid: ulike behandlingstider for ulike bestillinger

  • Standard Rekkefølge: Det vil ta 7-10 dager.
  • Lace Front Parykk Rekkefølge: Det vil ta 10-15 dager.
  • Monofilament Rekkefølge: Det vil ta 18-25 dager.
  • Full Lace Parykker Rekkefølge: Det vil ta 15-20 virkedager.
  • Håndknyttet Parykker Rekkefølge: Det vil ta 15-20 virkedager.
  • Men Toupees / Women Toppers Order: Det vil ta 40-45 virkedager.

LEVERINGSTID
Det tar 2-4 dager før du mottar varene dine.
På grunn av force majeure kan leveringstiden påvirkes.


Leveringsmetoder og Avgift

Vi vil levere bestillingen din DHL / RPX / DPD. Levering i Storbritannia er kr 100 som vil bli automatisk lagt til i totalsummen .

Ordresporing

Sporingsnummeret på pakken vil bli sendt til deg etter at bestillingen er levert. Du kan bruke den til å sjekke status på din bestilling på nettet.

Returrett

Hvis du ønsker å returnere din bestilling, kan du kontakte oss med alle dine spørsmål og bekymringer første. Gi oss ditt ordrenummer innen 15 dager etter mottak. Vi vil gjerne bytte eller refundere varen. Din tilfredshet er vår høyeste prioritet. Alle elementer må være originale pakket. Alle pakker sendes via en medgjørlig metode. Vi beklager at vi ikke kan ansvarlig for tapt i transitt. Og de opprinnelige fraktkostnader kan ikke refunderes.

Special Price kr 1 064,00

Vanlig pris: kr 1 390,00

størrelse: *
Farge:*
Antall:*
- +

Kunde (4 anmeldelser)

E****n
For full volum og en selvtillit boost, er det disse parykker for å få! Jeg får så noen komplimenter! Håret føles ekte og ser ut som menneskehår, jeg bruker det daglig i arbeid mens min ekte hår vokser ut. Bølgene ser ut som du har brukt timer med en krølltang. Prisen er rimelig nok og billigere enn å gå til en salong. Det er en rekke farger. De har en tendens til å floke lett, men en permisjon i spray conditioner vanligvis gjør utslaget. Jeg sjelden forlate hjemmet uten dem!
A**a
Jeg kjøpte denne parykk i en base farge lys brun med blonde striper. Den over all effekten er mørk blond. Hetten passer godt på min lille gjennomsnittet hode og er veldig behagelig. Toppen gir en svært troverdig del. Håret er silkemyk. Jeg måtte trimme smell litt. Håret har en tendens til å floppe i ansiktet mitt så jeg vanligvis klippet den tilbake. Jeg har prøvd å trene den til å gå tilbake med blandede resultater. Min bio hår er mørk brun, så jeg ikke kan komme unna med å sette den bak ørene mine som jeg kan med mørk sjokolade parykk jeg har.
M****G
Jeg bestilte min i med. brun, og det er perfekt. Jeg visste ikke at noen skal gjette jeg var på cellegift, og de har ikke engang mistenkt. Denne stilen og fargen er så lik min egen. Den delen er naturlig, og det er svært behagelig å ha på. Jeg er fristet til å kjøpe en annen, "just in case"! Jeg trimmet smellene tanke, men jeg har et mindre hode.
P***y
Jeg fikk den i posten. Veldig rask! Og jeg umiddelbart prøvd dem på. Jeg casually gikk til stua hvor forloveden min var, og han umiddelbart merke håret mitt, sa han at det var vakkert, han spurte om jeg hadde gjort noe annerledes på det. Jeg fortalte ham at jeg bare krøllet det og brukt forskjellig sjampo. Han var ikke klar over før jeg kost ved siden av ham, og han rørte hodet mitt. Ellers ville han ikke ha kjent. Det samme med min familie og venner. Min normalt hår er lang og bølget seg selv. Men jeg har mistet så mye hår med tiden; bruker dette produktet gir meg fylde jeg en gang had.Fits perfekt. Jeg får masse komplimenter hele tiden. Jeg vil absolutt anbefale dette til alle som ønsker å føle deg vakker!

Legg til omtale

You're reviewing:Rimelig Lang Rett Uten Smell Maskinknyttet 16" Syntetisk Parykk

Topp Av Side

Om oss

  • 20+års erfaring i parykk virksomheten
  • 500+forskjellige stiler av favoritt utseende
  • 2000+hår produkter selges hver dag
  • 50000+kunder kjøper parykker fra oss
Kategorier