I dag bare! GRATIS GAVER.

Topp 16" Svart Uten Smell Bølgete Lace Front Indisk Remy Hår Parykker

 
Lengde: 16"
Vist Farge: 1
Frisyrer: Bølgete
Kvalitet: Indisk Remy Hår
Cap Konstruksjon: Maskinknyttet Med Superfront

Fordeler med Maskinknyttet Med Superfront Parykker
Lace Front parykker tilbyr den mest naturlige utseende i alle vinkler. Lace Front parykker kan legge til ditt eksisterende hårfestet og skape et inntrykk av at håret vokser fra hodebunnen , og dermed gjør det vanskelig å skjelne om håret på hodet er kunstig eller naturlig.
Parykk Størrelse
(tommers)
Cap Størrelse
(tommers)
Første til
(tommers)
Side til Side over pannen
(tommers)
Side til Side over toppen
(tommers)
Tempel til tempel over baksiden
(inch)
Nakken av Nakke
(tommers)
Ultra Petite 20-20.5" 12-12.5" 10-10.5" 10.5-11" 12.5-13" 4-4.5"
Petite 21-21.5" 13-13.5" 11" 11.5-11.75" 13-13.5" 4.5-5"
Gjennomsnitt 22-22.5" 14-14.5" 12-12.5" 12.5-13" 14.5-15" 5-5.5"
Stor 23-23.5" 15-15.5" 12.5-13" 13-13.5" 15-15.5" 5.5-6"
Hvordan søke En Lace Parykk

1) Plasser lace parykk på hodet. Juster hårfestet til en naturlig posisjon ved å trekke blonder fremover. Sørg foran øret kraner er selv og alle kantene er i en naturlig posisjon.

2) Bind parykk i en hestehale og ta av parykk. Klipp forsiktig lace av kantene på parykk.

3) Sett parykk lim rett under hårfestet. Sørg for at det er en liten mengde på hårfestet rundt hodet.

4) Bind parykk i en løs hestehale . Linje parykk til like før klebemidlet . Posisjons alle kantene er på plass. Skyv parykk ned til å danne til limet. Trekk forsiktig nedover ryggen hårfestet.

 

Rengjøring av Parykk Ekte Hår

Parykk Ekte Hår er holdbart, vanligvis koster mer, og har den mest naturlige utseende og følelse av noe parykk du kan kjøpe. Og kan være farget og behandlet på samme måte som et menneske hår som vokser fra hodebunnen.

Detangle
Forsiktig fjerne floker med et bredt tann kam, arbeider gradvis fra endene til basen.
Skylle
Skyll med kaldt vann for å fjerne sjampo. Trykk forsiktig med et håndkle for å fjerne overflødig vann. Ikke gni eller vri.
Vask
Submerges parykk i kaldt vann. Bland i en liten mengde sjampo for syntetisk hår. Sug din parykk i 3-5 minutter. Virvle uten å gni.
Skylle
Skylle med kaldt vann for å fjerne sjampo. Trykk forsiktig med et håndkle for å fjerne overflødig vann. Ikke gni eller vri.
Betingelse
Tilstand Fordel ren omsorg Hydra Balsam eller ren omsorg Intensive Gjenoppretting Maske (hver 5-6 forhold) jevnt i hele håret.
Skylle
Skyll med kaldt vann for å fjerne sjampo. Trykk forsiktig med et håndkle for å fjerne overflødig vann. Ikke gni eller vri.
Tørke & Betingelse
Tørke og Betingelse Plasser på en sammenleggbar parykk stativ, spray med en leave-in conditioner, og la det lufttørke . Ikke vri eller klemme.

 

Styling av Hår

Det anbefales at du tar det til et yrke stylist for restyle. For en syntetisk parykk, en enkel shake og gå metoden fungerer helt fint. Sett parykk på sin parykk stå og bruke varme valser eller en krølltang på en lav innstilling for å style håret til din smak.

Du kan klippe og feste ulike seksjoner for en endring av stil, men som du blir vant til parykk, vil du mest sannsynlig oppleve at du ikke trenger å gjøre noe hvis i det hele tatt i å opprettholde sin stil.

 

Lagring av Hår

Når den ikke er i bruk, må du alltid sette parykk på en utstillingsdukke eller parykk stå å opprettholde formen. Hvor ofte vil avhenge av din miljø, livsstil og mengde svette. Foreslåtte retningslinjer for rengjøring er etter 10 til 14 dager av slitasje.

Det er best å lagre det menneskelige hår i sin originale beholder. Eller du kan lagre håret i en plastpose.

Total Leveringstid = Behandlingstid + Leveringstid

Behandlingstid: ulike behandlingstider for ulike bestillinger

  • Standard Rekkefølge: Det vil ta 7-10 dager.
  • Lace Front Parykk Rekkefølge: Det vil ta 10-15 dager.
  • Monofilament Rekkefølge: Det vil ta 18-25 dager.
  • Full Lace Parykker Rekkefølge: Det vil ta 15-20 virkedager.
  • Håndknyttet Parykker Rekkefølge: Det vil ta 15-20 virkedager.
  • Men Toupees / Women Toppers Order: Det vil ta 40-45 virkedager.

LEVERINGSTID
Det tar 2-4 dager før du mottar varene dine.
På grunn av force majeure kan leveringstiden påvirkes.


Leveringsmetoder og Avgift

Vi vil levere bestillingen din DHL / RPX / DPD. Levering i Storbritannia er kr 100 som vil bli automatisk lagt til i totalsummen .

Ordresporing

Sporingsnummeret på pakken vil bli sendt til deg etter at bestillingen er levert. Du kan bruke den til å sjekke status på din bestilling på nettet.

Returrett

Hvis du ønsker å returnere din bestilling, kan du kontakte oss med alle dine spørsmål og bekymringer første. Gi oss ditt ordrenummer innen 15 dager etter mottak. Vi vil gjerne bytte eller refundere varen. Din tilfredshet er vår høyeste prioritet. Alle elementer må være originale pakket. Alle pakker sendes via en medgjørlig metode. Vi beklager at vi ikke kan ansvarlig for tapt i transitt. Og de opprinnelige fraktkostnader kan ikke refunderes.

Special Price kr 2 074,00

Vanlig pris: kr 2 602,00

størrelse: *
Farge:*
Antall:*
- +

Kunde (6 anmeldelser)

J***e
Jeg har fått så mange komplimenter det er nesten flaut! Søt som alle pokker. Jeg kjøpte den fargen som er omtalt og fargene er tro mot fotografiet. Som andre har nevnt, smellene trengte litt av et klipp, tok 16 sekunder. Det er mer elegant enn jeg vanligvis har med andre parykker, men det er bare stil. Bedårende!
T**y
Jeg pleide å ha håret mitt som dette, men hadde ikke lyst til å klippe håret mitt. Nå har jeg det beste fra begge verdener, og elsker seg dette kort titt for en morsom mote endring. Alle på jobben trodde jeg hadde klippet håret mitt, og de alle elsket den. Jeg fikk komplimenter hele dagen. Parykken var så behagelig å ha på hele dagen lang. Folk ble sjokkert da jeg fortalte dem at det var en parykk. På nesten 60 år gammel viste jeg alle mine venner på min egen alder som du fremdeles kan bruke ungdommelig moro ser ut! Alder er bare en sinnstilstand.
E***y
Jeg får så mange komplimenter på denne parykk (som hver og en mener er håret mitt, selv ønsker å vite hvem som gjorde det, farge og klipp). Jeg selv får komplimenter fra menn. Fargen ga min hudfarge en mye bedre tone, og jeg har blitt fortalt at det virkelig gjør meg ser mye yngre !!
D***y
Det er så lett å bære, beholder den stil og er veldig lett. Selv på en glohet dag er det ikke for varmt å bære. Det føles som menneskelig hår og har gitt min tillit et skikkelig løft som på grunn av sykdom håret mitt har tynnet veldig dårlig. Jeg ville ikke nøle med å anbefale det til hvem som helst.
K***n
Jeg er for tiden går gjennom en sykdom og har tynt mitt eget hår. Jeg kjøpte denne parykk og alle synes det er håret mitt. Min identiske tvillingsøster som ikke har noen sykdom, elsket den så mye, hun også kjøpte samme parykk. Hvis det ikke var for denne vakre parykk, ville jeg ikke selv føler deg komfortabel forlate mitt hjem. I det minste kan jeg prøve å leve et så normalt liv som mulig takket være i stand til å bære denne parykk. det er veldig naturlig og behagelig.
E**a
Komplimenter er aldri slutt. Jeg har vært å kjøpe parykker fra varehus i over 35 år, og var ikke alltid fornøyd med mangelen på hår dekning. Så var skeptisk til å bestille på Internett. For en hyggelig overraskelse å endelig få det jeg forventet. Vil bestille mer takk.

Legg til omtale

You're reviewing:Topp 16" Svart Uten Smell Bølgete Lace Front Indisk Remy Hår Parykker

Individual photo size cannot exceed 2MB.


Topp Av Side

Om oss

  • 20+års erfaring i parykk virksomheten
  • 500+forskjellige stiler av favoritt utseende
  • 2000+hår produkter selges hver dag
  • 50000+kunder kjøper parykker fra oss
Kategorier