I dag bare! Gratis frakt på alle bestillinger!

Uten Smell Bølgete Beste Svart 18" Lang Syntetisk Lace Parykk

 
Lengde: 18"
Vist Farge: 1
Frisyrer: Bølgete
Kvalitet: Syntetisk
Cap Konstruksjon: 100% Håndknyttet Med Mono Top Og Lace Front

Fordeler med 100% Håndknyttet Med Mono Top Og Lace Front parykker
Den øverste delen av dette parykk er håndknyttet, med en ekstra delikat, netto fôr. Dette vil sikre at det vil føles som silke mot huden, en viktig faktor hvis du kjøper en parykk på grunn av totalt hårtap.

Det er en ekstra funksjon i en lace front. Dette er det ultimate for en naturlig hårfestet, og skaper en undetectable finish. Trim til dine behov for å gjøre det helt personlig til deg.

For maksimal komfort, hele kroppen har blitt håndknyttet. Dette skaper en utrolig mykhet mot hodebunnen . Perfekt hvis du har hårtap. Det er også et minimum qty sømmer, slik at parykken skal klemme og samsvare med hodet for en bedre passform .
Parykk Størrelse
(tommers)
Cap Størrelse
(tommers)
Første til
(tommers)
Side til Side over pannen
(tommers)
Side til Side over toppen
(tommers)
Tempel til tempel over baksiden
(inch)
Nakken av Nakke
(tommers)
Ultra Petite 20-20.5" 12-12.5" 10-10.5" 10.5-11" 12.5-13" 4-4.5"
Petite 21-21.5" 13-13.5" 11" 11.5-11.75" 13-13.5" 4.5-5"
Gjennomsnitt 22-22.5" 14-14.5" 12-12.5" 12.5-13" 14.5-15" 5-5.5"
Stor 23-23.5" 15-15.5" 12.5-13" 13-13.5" 15-15.5" 5.5-6"

Hvordan søke En Lace Parykk

1) Plasser lace parykk på hodet. Juster hårfestet til en naturlig posisjon ved å trekke lace fremover. Sørg foran øret kraner er selv og alle kantene er i en naturlig posisjon.

2) Bind parykk i en hestehale og ta av parykk. Klipp forsiktig lace av kantene på parykk.

3) Sett parykk lim rett under hårfestet. Sørg for at det er en liten mengde på hårfestet rundt hodet.

4) Bind parykk i en løs hestehale . Linje parykk til like før klebemidlet . Posisjons alle kantene er på plass. Skyv parykk ned til å danne til limet. Trekk forsiktig nedover ryggen hårfestet.

Rengjøring av syntetiske parykker

Syntetisk parykk er rimeligere enn menneskehår og er holdbar. Tradisjonelle curling strykejern, slag dryers og varme valser kan ikke benyttes på syntetisk hår fiber.

Detangle

Forsiktig fjerne floker med et bredt tann kam, arbeider gradvis fra endene til basen.

Skylle

Submerges parykk i kaldt vann. Bland i en liten mengde sjampo for syntetisk hår. Sug din parykk i 3-5 minutter. Virvle uten å gni.

Skylle

Skyll med kaldt vann for å fjerne sjampo. Trykk forsiktig med et håndkle for å fjerne overflødig vann. Ikke gni eller vri.

Tørke & Betingelse

Tørke og Betingelse Plasser på en sammenleggbar parykk stativ, spray med en leave-in conditioner, og la det lufttørke . Ikke vri eller klemme.

Styling av Hår

Bruk fingrene eller en bred kam å style syntetisk parykk. Definer lag med syntetisk-Safe styling produkter. For krøllete parykker, bruk en pick eller kam for å løsne fibrene, men ikke trekk på håret.

Lagring av Hår

Når den ikke er i bruk, må du alltid sette parykk på en utstillingsdukke eller parykk stå å opprettholde formen. Hvor ofte vil avhenge av din miljø, livsstil og mengde svette. Foreslått for rengjøring er etter 10 til 14 dager av slitasje.
Det er best å lagre menneskehår i sin originalemballasje. Eller du kan lagre håret i en plastpose.

Total Leveringstid = Behandlingstid + Leveringstid

Behandlingstid: ulike behandlingstider for ulike bestillinger

  • Standard Rekkefølge: Det vil ta 7-10 dager.
  • Lace Front Parykk Rekkefølge: Det vil ta 10-15 dager.
  • Monofilament Rekkefølge: Det vil ta 18-25 dager.
  • Full Lace Parykker Rekkefølge: Det vil ta 15-20 virkedager.
  • Håndknyttet Parykker Rekkefølge: Det vil ta 15-20 virkedager.
  • Men Toupees / Women Toppers Order: Det vil ta 40-45 virkedager.

LEVERINGSTID
Det tar 2-4 dager før du mottar varene dine.
På grunn av force majeure kan leveringstiden påvirkes.


Leveringsmetoder og Avgift

Vi vil levere bestillingen din DHL / RPX / DPD. Levering i Storbritannia er kr 100 som vil bli automatisk lagt til i totalsummen .

Ordresporing

Sporingsnummeret på pakken vil bli sendt til deg etter at bestillingen er levert. Du kan bruke den til å sjekke status på din bestilling på nettet.

Returrett

Hvis du ønsker å returnere din bestilling, kan du kontakte oss med alle dine spørsmål og bekymringer første. Gi oss ditt ordrenummer innen 15 dager etter mottak. Vi vil gjerne bytte eller refundere varen. Din tilfredshet er vår høyeste prioritet. Alle elementer må være originale pakket. Alle pakker sendes via en medgjørlig metode. Vi beklager at vi ikke kan ansvarlig for tapt i transitt. Og de opprinnelige fraktkostnader kan ikke refunderes.

Special Price kr 2 013,00

Vanlig pris: kr 2 874,00

størrelse: *
Farge:*
Antall:*
- +

Kunde (6 anmeldelser)

B***y
Jeg bærer parykker fordi jeg elsker å endre opp min frisyre og farge. Disse parykker er stor verdi for prisen.
S**l
Jeg absolutt elsker denne parykken! Disse produktene holde parykk ser frisk og "sparkly." Flott produkt! Takk for å gi et flott alternativ til syntetisk hår.
B***r
Jeg bare looove denne parykken! Det er så vakkert og naturel ute. Den myke parykk er bare perfekt! Jeg bestilte en 100% Håndbundet så det er ingen som kan fortelle jeg er iført en parykk :) vil definitivt orden danne dette selskapet igjen! Fornøyd kunde fra :)
V******a
Tok den ut av esken, og visste med en gang at jeg hadde matchet min farge - 56/60. En gang før jeg hadde latt håret mitt gå naturlig og elsket den. Vet ikke hvorfor jeg noensinne farget det tilbake rødt. Så nå at jeg hadde denne bedårende parykk, jeg marsjerte rett inn og raket av rødt hår med hvite røtter. Så snart jeg er ferdig med denne anmeldelsen, jeg har tenkt å kjøpe en annen en akkurat som det, så jeg vil alltid ha en å bære frem håret mitt vokser ut. Jeg føler meg rett og slett frekk og stilig. Jeg kjøpte en stor. Jeg skulle ønske flere stiler kom i stor.
J***t
For månedene, har jeg vært iført ball caps og kreft skjerf for å dekke den enorme skallet flekk på baksiden av hodet mitt. Jeg ble til slutt så motet med at "ser" at jeg brøt sammen og kjøpte en parykk. Det var den klokeste kjøpet jeg noensinne har gjort. Kreft har en tendens til å frarøve deg så mye av din verdighet. Den spiser bare bort på deg litt om gangen. Hvem visste en parykk ville gi så mye av min verdighet og selvtillit tilbake til meg? !!
S***n
Jeg vil ikke bruke det fordi det hjelper når du trenger et lite løft, og du ikke har tid til å håndtere håret. Håret mitt er veldig bra, og dette parykk gir meg fylde jeg skulle ønske jeg kunne få med mitt eget hår. Jeg tror jeg kommer til å bringe den til min hår stylist og har henne tynne ut den øverste litt, fordi det er nesten for fullt, og det gjør at jeg føler selv bevisst. Jeg vet ikke. Kanskje det er bare meg. Jeg liker parykk og jeg har tenkt på å få en annen i fremtiden.

Legg til omtale

You're reviewing:Uten Smell Bølgete Beste Svart 18" Lang Syntetisk Lace Parykk

Individual photo size cannot exceed 2MB.


Topp Av Side

Om oss

  • 20+års erfaring i parykk virksomheten
  • 500+forskjellige stiler av favoritt utseende
  • 2000+hår produkter selges hver dag
  • 50000+kunder kjøper parykker fra oss
Kategorier