I dag bare! GRATIS GAVER.

Bølgete Kort 8" Syntetisk Beste Grå Parykker

 
Lengde: 8"
Vist Farge: 102
Frisyrer: Bølgete
Kvalitet: Syntetisk
Cap Konstruksjon: Capless

Fordeler med Capless Parykker
Capless parykker gjør at hodet ditt blir kaldere enn solide hekker parykker. Dette skyldes det faktum at den er laget med mindre hår og den spesifikke capless konstruksjonen gir mulighet for litt luftstrøm til hodet og hodebunnen. Det er også justerbare stropper eller kroker i nakkenes nakke for å sikre parykken på plass.
Parykk Størrelse
(tommers)
Cap Størrelse
(tommers)
Første til
(tommers)
Side til Side over pannen
(tommers)
Side til Side over toppen
(tommers)
Tempel til tempel over baksiden
(inch)
Nakken av Nakke
(tommers)
Ultra Petite 20-20.5" 12-12.5" 10-10.5" 10.5-11" 12.5-13" 4-4.5"
Petite 21-21.5" 13-13.5" 11" 11.5-11.75" 13-13.5" 4.5-5"
Gjennomsnitt 22-22.5" 14-14.5" 12-12.5" 12.5-13" 14.5-15" 5-5.5"
Stor 23-23.5" 15-15.5" 12.5-13" 13-13.5" 15-15.5" 5.5-6"

Hvordan søke En Lace Parykk

1) Plasser lace parykk på hodet. Juster hårfestet til en naturlig posisjon ved å trekke lace fremover. Sørg foran øret kraner er selv og alle kantene er i en naturlig posisjon.

2) Bind parykk i en hestehale og ta av parykk. Klipp forsiktig lace av kantene på parykk.

3) Sett parykk lim rett under hårfestet. Sørg for at det er en liten mengde på hårfestet rundt hodet.

4) Bind parykk i en løs hestehale . Linje parykk til like før klebemidlet . Posisjons alle kantene er på plass. Skyv parykk ned til å danne til limet. Trekk forsiktig nedover ryggen hårfestet.

Rengjøring av syntetiske parykker

Syntetisk parykk er rimeligere enn menneskehår og er holdbar. Tradisjonelle curling strykejern, slag dryers og varme valser kan ikke benyttes på syntetisk hår fiber.

Detangle

Forsiktig fjerne floker med et bredt tann kam, arbeider gradvis fra endene til basen.

Skylle

Submerges parykk i kaldt vann. Bland i en liten mengde sjampo for syntetisk hår. Sug din parykk i 3-5 minutter. Virvle uten å gni.

Skylle

Skyll med kaldt vann for å fjerne sjampo. Trykk forsiktig med et håndkle for å fjerne overflødig vann. Ikke gni eller vri.

Tørke & Betingelse

Tørke og Betingelse Plasser på en sammenleggbar parykk stativ, spray med en leave-in conditioner, og la det lufttørke . Ikke vri eller klemme.

Styling av Hår

Bruk fingrene eller en bred kam å style syntetisk parykk. Definer lag med syntetisk-Safe styling produkter. For krøllete parykker, bruk en pick eller kam for å løsne fibrene, men ikke trekk på håret.

Lagring av Hår

Når den ikke er i bruk, må du alltid sette parykk på en utstillingsdukke eller parykk stå å opprettholde formen. Hvor ofte vil avhenge av din miljø, livsstil og mengde svette. Foreslått for rengjøring er etter 10 til 14 dager av slitasje.
Det er best å lagre menneskehår i sin originalemballasje. Eller du kan lagre håret i en plastpose.

Total Leveringstid = Behandlingstid + Leveringstid

Behandlingstid: ulike behandlingstider for ulike bestillinger

  • Standard Rekkefølge: Det vil ta 7-10 dager.
  • Lace Front Parykk Rekkefølge: Det vil ta 10-15 dager.
  • Monofilament Rekkefølge: Det vil ta 18-25 dager.
  • Full Lace Parykker Rekkefølge: Det vil ta 15-20 virkedager.
  • Håndknyttet Parykker Rekkefølge: Det vil ta 15-20 virkedager.
  • Men Toupees / Women Toppers Order: Det vil ta 40-45 virkedager.

LEVERINGSTID
Det tar 2-4 dager før du mottar varene dine.
På grunn av force majeure kan leveringstiden påvirkes.


Leveringsmetoder og Avgift

Vi vil levere bestillingen din DHL / RPX / DPD. Levering i Storbritannia er kr 100 som vil bli automatisk lagt til i totalsummen .

Ordresporing

Sporingsnummeret på pakken vil bli sendt til deg etter at bestillingen er levert. Du kan bruke den til å sjekke status på din bestilling på nettet.

Returrett

Hvis du ønsker å returnere din bestilling, kan du kontakte oss med alle dine spørsmål og bekymringer første. Gi oss ditt ordrenummer innen 15 dager etter mottak. Vi vil gjerne bytte eller refundere varen. Din tilfredshet er vår høyeste prioritet. Alle elementer må være originale pakket. Alle pakker sendes via en medgjørlig metode. Vi beklager at vi ikke kan ansvarlig for tapt i transitt. Og de opprinnelige fraktkostnader kan ikke refunderes.

Special Price kr 1 108,00

Vanlig pris: kr 1 875,00

størrelse: *
Farge:*
Antall:*
- +

Kunde (7 anmeldelser)

C****y
Jeg har denne parykken i fargen 12. Brukes til å kjøpe fra en butikk 2 timer unna. Fant IParykk Parykker - rask og vennlig og gode priser. Jeg bærer parykk glattet ned. Jeg flick ut igjen med styling spray. Ser virkelig ekte. Farge 12 er perfekt. Hovedfargen er en slags mellombrun. Da red tynne høydepunkter over. Anbefal parykk.
J***a
takk kjære. Jeg har fått min parykk, det er det samme som ditt nettsted viste. Takk skal du ha. Jeg vil tilrå mine venner nettstedet ditt på nytt. Takk skal du ha.
J***e
Parykken er helt nydelig! Myk og luksuriøs. Leveringen var på gang fordi jeg ville at det skulle kommet før en ferie fest.
J**n
det er rimelig. Veldig glatt, silkeaktig, myk, ikke for mye hår, så det er troverdig og realistisk.
B***y
Jeg bestilte 2 wiglets fra deg. Jeg elsker dem og vil bestille mer når jeg trenger dem. Prisen var stor og tjeneste var svært nyttig. Jeg får mange komplimenter på håret mitt, og folk vet ikke jeg får "hjelp" fra parykker!
J****e
Jeg bestilte denne parykk sammen med en annen stil og litt tilbehør. Før jeg kunne tenke på det, ble boksen sitter ved min inngangsdør. Jeg liker stilen, som det er moderne og "med det", og fargen er fin, også. Jeg er veldig fornøyd, og som jeg har bestemt meg for å starte på seg flere parykker fra nå av vil jeg være her i svært nær fremtid.
Side:

Legg til omtale

You're reviewing:Bølgete Kort 8" Syntetisk Beste Grå Parykker

Topp Av Side

Om oss

  • 20+års erfaring i parykk virksomheten
  • 500+forskjellige stiler av favoritt utseende
  • 2000+hår produkter selges hver dag
  • 50000+kunder kjøper parykker fra oss
Kategorier