I dag bare! GRATIS GAVER.

Halv Lengde Syntetisk 10" Moderne Brun Maskinknyttet Bob Parykker

 
Lengde: 10"
Vist Farge: 7A
Frisyrer: Rett
Kvalitet: Syntetisk
Cap Konstruksjon: Maskinknyttet

Fordeler med Maskinknyttet Parykker
Maskinknyttet parykker tillate hodet å bli kjøligere enn solid avkortet parykker. Dette skyldes det faktum at det er laget med mindre hår, og den spesifikke Maskinknyttet konstruksjonen gir anledning til en luftstrøm til hodet og hodebunnen . Det er også justerbare stropper eller kroker på nakken for å feste parykken på plass.
Parykk Størrelse
(tommers)
Cap Størrelse
(tommers)
Første til
(tommers)
Side til Side over pannen
(tommers)
Side til Side over toppen
(tommers)
Tempel til tempel over baksiden
(inch)
Nakken av Nakke
(tommers)
Ultra Petite 20-20.5" 12-12.5" 10-10.5" 10.5-11" 12.5-13" 4-4.5"
Petite 21-21.5" 13-13.5" 11" 11.5-11.75" 13-13.5" 4.5-5"
Gjennomsnitt 22-22.5" 14-14.5" 12-12.5" 12.5-13" 14.5-15" 5-5.5"
Stor 23-23.5" 15-15.5" 12.5-13" 13-13.5" 15-15.5" 5.5-6"

Hvordan Sett din parykk på

1) Finn forsiden og baksiden av parykk (etiketten går inn bakerst).

2) Børst ditt eget hår tilbake; sikring lengre stykker med en hårnål og plassere en parykk cap over hodet (holder parykk på plass.)

3) Ta tak i parykk på toppen og sett den over hodet ditt fra din naturlige hårfestet til den naturlige hårfestet i ryggen.

4) Parykken skal føle seg trygge, men ikke for stramt. Du kan justere parykk for en sikker, komfortabel passform.

5) Stil som du ville ditt eget hår. De små tappene i det foran ørene kan justeres for å holde parykk tett til ansiktet. Vær forsiktig med håret.

Rengjøring av syntetiske parykker

Syntetisk parykk er rimeligere enn menneskehår og er holdbar. Tradisjonelle curling strykejern, slag dryers og varme valser kan ikke benyttes på syntetisk hår fiber.

Detangle

Forsiktig fjerne floker med et bredt tann kam, arbeider gradvis fra endene til basen.

Skylle

Submerges parykk i kaldt vann. Bland i en liten mengde sjampo for syntetisk hår. Sug din parykk i 3-5 minutter. Virvle uten å gni.

Skylle

Skyll med kaldt vann for å fjerne sjampo. Trykk forsiktig med et håndkle for å fjerne overflødig vann. Ikke gni eller vri.

Tørke & Betingelse

Tørke og Betingelse Plasser på en sammenleggbar parykk stativ, spray med en leave-in conditioner, og la det lufttørke . Ikke vri eller klemme.

Styling av Hår

Bruk fingrene eller en bred kam å style syntetisk parykk. Definer lag med syntetisk-Safe styling produkter. For krøllete parykker, bruk en pick eller kam for å løsne fibrene, men ikke trekk på håret.

Lagring av Hår

Når den ikke er i bruk, må du alltid sette parykk på en utstillingsdukke eller parykk stå å opprettholde formen. Hvor ofte vil avhenge av din miljø, livsstil og mengde svette. Foreslått for rengjøring er etter 10 til 14 dager av slitasje.
Det er best å lagre menneskehår i sin originalemballasje . Eller du kan lagre håret i en plastpose.

Total Leveringstid = Behandlingstid + Leveringstid

Behandlingstid: ulike behandlingstider for ulike bestillinger

  • Standard Rekkefølge: Det vil ta 7-10 dager.
  • Lace Front Parykk Rekkefølge: Det vil ta 10-15 dager.
  • Monofilament Rekkefølge: Det vil ta 18-25 dager.
  • Full Lace Parykker Rekkefølge: Det vil ta 15-20 virkedager.
  • Håndknyttet Parykker Rekkefølge: Det vil ta 15-20 virkedager.
  • Men Toupees / Women Toppers Order: Det vil ta 40-45 virkedager.

LEVERINGSTID
Det tar 2-4 dager før du mottar varene dine.
På grunn av force majeure kan leveringstiden påvirkes.


Leveringsmetoder og Avgift

Vi vil levere bestillingen din DHL / RPX / DPD. Levering i Storbritannia er kr 100 som vil bli automatisk lagt til i totalsummen .

Ordresporing

Sporingsnummeret på pakken vil bli sendt til deg etter at bestillingen er levert. Du kan bruke den til å sjekke status på din bestilling på nettet.

Returrett

Hvis du ønsker å returnere din bestilling, kan du kontakte oss med alle dine spørsmål og bekymringer første. Gi oss ditt ordrenummer innen 15 dager etter mottak. Vi vil gjerne bytte eller refundere varen. Din tilfredshet er vår høyeste prioritet. Alle elementer må være originale pakket. Alle pakker sendes via en medgjørlig metode. Vi beklager at vi ikke kan ansvarlig for tapt i transitt. Og de opprinnelige fraktkostnader kan ikke refunderes.

Special Price kr 1 125,00

Vanlig pris: kr 1 542,00

størrelse: *
Farge:*
Antall:*
- +

Kunde (16 anmeldelser)

D****s
Jeg liker parykkens utseende. Veldig komfortabel!
M***i
Moren min har kreft, så hun mistet håret etter cellegift. Hun liker denne parykken så mye, den er perfekt for henne og den er ikke for tung og ikke varm, så den er perfekt for sommeren i California.
C******e
Parykken ser ut til å være litt mørkere da vist, men fortsatt en fin parykk.
w***s
Jeg har opplevd hårtap en stund nå, og fant så langt ingen hjelp. Å miste håret er skummelt, men jeg har også vært redd for å bruke en parykk. Egentlig kjøpte mannen min og broren min meg for en fem år siden, men jeg har ikke hatt mot til å bruke den. Jeg har mistet mye mer hår siden den gang, så jeg tenkte å prøve igjen. Jeg fant nettstedet ditt under søket mitt og elsket så mange stiler. Jeg bestemte meg for å være modig og bruke den til kirken på søndag. Jeg regnet med at hvis folk kunne fortelle at det var en parykk, ville jeg fortsatt være i trygge omgivelser der vennene mine ville være helt ærlige med meg. Når jeg satte parykken på meg - er det som om jeg befant meg igjen! Jeg elsket det umiddelbart. Mannen min elsket det. Jeg sendte bilder til nære venner, de elsket det alle. Så jeg gikk i kirken. Herregud - alle fant ut om håret mitt og ville vite hvor jeg hadde gjort det. Folk som står rett nær foran meg, ser på det, beundrer den nye stilen min. Ingen kunne fortelle at det var en parykk. Jeg avslørte sannheten for å koble nære venner der, og de kunne ikke tro det. Jeg tror jeg er hekta !!! Takk for alle de positive kommentarene som hjalp meg med å få mot! Jeg tror jeg fant en måte å være søt på nesten 60 på.
p*****a
Veldig myk og lett å jobbe med. Bare kom i dag og elsker det allerede ... denne ser bra ut.
S*****i
Absolutt beste parykk den kommer veldig godt pakket. Det ser så ekte ut og er så mykt! Det er så mykt, så ekte! Ingen vet at jeg har en parykk på. Kvaliteten er fantastisk! Skjønner!
Side:

Legg til omtale

You're reviewing:Halv Lengde Syntetisk 10" Moderne Brun Maskinknyttet Bob Parykker

Individual photo size cannot exceed 2MB.


Topp Av Side

Om oss

  • 20+års erfaring i parykk virksomheten
  • 500+forskjellige stiler av favoritt utseende
  • 2000+hår produkter selges hver dag
  • 50000+kunder kjøper parykker fra oss
Kategorier