I dag bare! GRATIS GAVER.

Rett Halv Lengde Trendy 14" Auburn Monofilament Parykk Ekte Hår

 
Lengde: 14"
Vist Farge: Same as Picture
Frisyrer: Rett
Kvalitet: Remy Hår
Cap Konstruksjon: Superfront Og Mono Top

Fordeler med Superfront Og Mono Top Parykker
Monofilament parykker tilby deg en lue som er myk å ta på. I utgangspunktet se gjennom og svært vanskelig å oppdage. Den monofilament veving tillater hvert hårstrå til å bevege seg fritt og mer naturlig. Den øverste delen av dette parykk er fullstendig håndknyttet slik at utseendet er like naturlig som mulig. Det er en monofilament stykke, noe som betyr at uansett hvor du skille parykk, vil det gi inntrykk av at håret kommer fra din egen hodebunnen .

Det er en ekstra funksjon i en lace front. Dette er det ultimate for en naturlig hårfestet, og skaper en undetectable finish. Trim til dine behov for å gjøre det helt personlig til deg.

Her er den wow-faktor! Her er åpne wefts på utrolig slanke strimler av stretchmateriale som faktisk mold til formen på hodet. Innen en time, vil dette parykk huske konturene av hodet.
Parykk Størrelse
(tommers)
Cap Størrelse
(tommers)
Første til
(tommers)
Side til Side over pannen
(tommers)
Side til Side over toppen
(tommers)
Tempel til tempel over baksiden
(inch)
Nakken av Nakke
(tommers)
Ultra Petite 20-20.5" 12-12.5" 10-10.5" 10.5-11" 12.5-13" 4-4.5"
Petite 21-21.5" 13-13.5" 11" 11.5-11.75" 13-13.5" 4.5-5"
Gjennomsnitt 22-22.5" 14-14.5" 12-12.5" 12.5-13" 14.5-15" 5-5.5"
Stor 23-23.5" 15-15.5" 12.5-13" 13-13.5" 15-15.5" 5.5-6"
Hvordan søke En Lace Parykk

1) Plasser lace parykk på hodet. Juster hårfestet til en naturlig posisjon ved å trekke blonder fremover. Sørg foran øret kraner er selv og alle kantene er i en naturlig posisjon.

2) Bind parykk i en hestehale og ta av parykk. Klipp forsiktig lace av kantene på parykk.

3) Sett parykk lim rett under hårfestet. Sørg for at det er en liten mengde på hårfestet rundt hodet.

4) Bind parykk i en løs hestehale . Linje parykk til like før klebemidlet . Posisjons alle kantene er på plass. Skyv parykk ned til å danne til limet. Trekk forsiktig nedover ryggen hårfestet.

 

Rengjøring av Parykk Ekte Hår

Parykk Ekte Hår er holdbart, vanligvis koster mer, og har den mest naturlige utseende og følelse av noe parykk du kan kjøpe. Og kan være farget og behandlet på samme måte som et menneske hår som vokser fra hodebunnen.

Detangle
Forsiktig fjerne floker med et bredt tann kam, arbeider gradvis fra endene til basen.
Skylle
Skyll med kaldt vann for å fjerne sjampo. Trykk forsiktig med et håndkle for å fjerne overflødig vann. Ikke gni eller vri.
Vask
Submerges parykk i kaldt vann. Bland i en liten mengde sjampo for syntetisk hår. Sug din parykk i 3-5 minutter. Virvle uten å gni.
Skylle
Skylle med kaldt vann for å fjerne sjampo. Trykk forsiktig med et håndkle for å fjerne overflødig vann. Ikke gni eller vri.
Betingelse
Tilstand Fordel ren omsorg Hydra Balsam eller ren omsorg Intensive Gjenoppretting Maske (hver 5-6 forhold) jevnt i hele håret.
Skylle
Skyll med kaldt vann for å fjerne sjampo. Trykk forsiktig med et håndkle for å fjerne overflødig vann. Ikke gni eller vri.
Tørke & Betingelse
Tørke og Betingelse Plasser på en sammenleggbar parykk stativ, spray med en leave-in conditioner, og la det lufttørke . Ikke vri eller klemme.

 

Styling av Hår

Det anbefales at du tar det til et yrke stylist for restyle. For en syntetisk parykk, en enkel shake og gå metoden fungerer helt fint. Sett parykk på sin parykk stå og bruke varme valser eller en krølltang på en lav innstilling for å style håret til din smak.

Du kan klippe og feste ulike seksjoner for en endring av stil, men som du blir vant til parykk, vil du mest sannsynlig oppleve at du ikke trenger å gjøre noe hvis i det hele tatt i å opprettholde sin stil.

 

Lagring av Hår

Når den ikke er i bruk, må du alltid sette parykk på en utstillingsdukke eller parykk stå å opprettholde formen. Hvor ofte vil avhenge av din miljø, livsstil og mengde svette. Foreslåtte retningslinjer for rengjøring er etter 10 til 14 dager av slitasje.

Det er best å lagre det menneskelige hår i sin originale beholder. Eller du kan lagre håret i en plastpose.

Total Leveringstid = Behandlingstid + Leveringstid

Behandlingstid: ulike behandlingstider for ulike bestillinger

  • Standard Rekkefølge: Det vil ta 7-10 dager.
  • Lace Front Parykk Rekkefølge: Det vil ta 10-15 dager.
  • Monofilament Rekkefølge: Det vil ta 18-25 dager.
  • Full Lace Parykker Rekkefølge: Det vil ta 15-20 virkedager.
  • Håndknyttet Parykker Rekkefølge: Det vil ta 15-20 virkedager.
  • Men Toupees / Women Toppers Order: Det vil ta 40-45 virkedager.

LEVERINGSTID
Det tar 2-4 dager før du mottar varene dine.
På grunn av force majeure kan leveringstiden påvirkes.


Leveringsmetoder og Avgift

Vi vil levere bestillingen din DHL / RPX / DPD. Levering i Storbritannia er kr 100 som vil bli automatisk lagt til i totalsummen .

Ordresporing

Sporingsnummeret på pakken vil bli sendt til deg etter at bestillingen er levert. Du kan bruke den til å sjekke status på din bestilling på nettet.

Returrett

Hvis du ønsker å returnere din bestilling, kan du kontakte oss med alle dine spørsmål og bekymringer første. Gi oss ditt ordrenummer innen 15 dager etter mottak. Vi vil gjerne bytte eller refundere varen. Din tilfredshet er vår høyeste prioritet. Alle elementer må være originale pakket. Alle pakker sendes via en medgjørlig metode. Vi beklager at vi ikke kan ansvarlig for tapt i transitt. Og de opprinnelige fraktkostnader kan ikke refunderes.

Special Price kr 2 204,00

Vanlig pris: kr 3 587,00

størrelse: *
Farge:*
Antall:*
- +

Kunde (17 anmeldelser)

C****e
Flott produkt, rask levering, entusiastisk selger, vil kjøpe igjen!
V******a
Elsket parykk og fargen. Men dessverre var det fortsatt for stor for meg. Jeg skulle ønske de ville gjøre det i et lite, jeg vil kjøpe det i et minutt. Det er mange søte parykker, men de gjør ikke nok av dem i en petite for folk som har små hoder.
c*****a
Elsker alt om denne parykken!
W****y
Dette er den mest fantastiske parykk jeg noensinne har hatt. Det er alt det står i beskrivelsen og mer. Det er den første parykk jeg har kjøpt fra IParykk og servicen er fantastisk. Takk, jeg er begeistret
S****l
For det første vil jeg gjerne si en stor takk til Coco, som hjalp meg kjøpe skyggen jeg trengte og som også ga meg tillit til å prøve denne parykk en kortere langt parykk enn jeg er vant til. Så langt så bra, nå til parykk, levering etc; Som jeg sa jeg er en jentete jente, men jeg er en syk jentete jente som finner noe lenger enn under skulderbladene umulig å lete etter, så mine andre parykker mens fortsatt nydelig var ikke ute så stor fordi jeg ikke kunne se etter dem mens bruk dem riktig. På grunn av det jeg nevnte sammen med min helse forverret og min privaten endring, begynte jeg å se ikke stor - hyggeligste måten å si det! Så kom jeg til IParykk og ble umiddelbart trukket til denne parykk, men kunne ikke forplikte. Vel som jeg har egentlig i utgangspunktet ikke hår på toppen nå, jeg måtte bære en parykk og mitt valg var denne parykk eller skallet hodet. Jeg kjøpte Butterscotch farge og var nervøs, jeg er så glad for at jeg lyttet til råd, er dette en super real mørkere blonde med flotte høydepunkter, gi at Sunkissed lysere stripe vi alle streber etter å få. Det kom ut av boksen - Kan jeg legge parykken var vakkert innpakket og ikke krøller ut alle forskjellige måter på grunn av dårlig posisjonering - Jeg fulgte store tags råd av risting parykk og fingret den, så spratt den på hodet mitt. Jeg følte meg som gråter !!! Jeg banket 15 - 20 år av min alder og min farge var akkompagnert av parykk (jeg er veldig blek skinned btw) og jeg ikke ser så syk. Parykken er under skulder lengde og meget overkommelig, feminin, pen en god passform og ser ut som ditt eget hår. Jeg ville ikke ha trodd det! Parykken er en dobbel militssoldater, som betyr uansett hvordan den er delt håret spirer fra det som ser ut som hodebunnen. Silke inne dekker hånd bundet fibrene beskytter sensitiv hodebunn fra rubbing, jeg vet at jeg lider forferdelig fra følsomhet. Dette er første gang jeg har kjøpt fra IParykk, det er ikke til å bli min siste, asap jeg er ferdig her jeg er av å kjøpe min andre denne parykk - må ha en ren - og jeg kommer til å kjøpe en av den behagelige pannebånd som holder din parykk på enda bedre enn det er uten. Dette parykk ser utrolig, så ekte og passer godt. Ja, det er gjennomsnittlig størrelse, nå er jeg kjent for min større enn gjennomsnittet hodet, men det misliker en hanske ..... føles sikker er veldig glad.
E***a
Jeg fikk min parykk i morges, og jeg er så glad, det er vakkert og passer perfekt. Alt i alt er jeg så fornøyd med kvaliteten på parykk. Godt gjort IParykk.
Side:

Legg til omtale

You're reviewing:Rett Halv Lengde Trendy 14" Auburn Monofilament Parykk Ekte Hår

Topp Av Side

Om oss

  • 20+års erfaring i parykk virksomheten
  • 500+forskjellige stiler av favoritt utseende
  • 2000+hår produkter selges hver dag
  • 50000+kunder kjøper parykker fra oss
Kategorier